REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

IATÄ‚ NOILE MODELE de DECLARAÈšII pe PROPRIA RÄ‚SPUNDERE! DESCARCÄ‚ de AICI

IATÄ‚ NOILE MODELE de DECLARAÈšII pe PROPRIA RÄ‚SPUNDERE! DESCARCÄ‚ de AICI

Replica API 26 martie 2021 | 00:12 20121

Odată cu noile reglementări au fost schimbate și declarațiile pe propria răspundere dar și adeverința de la angajator. Acestea pot fi descărcate din linkurile de mai jos.

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru toate localitățile, indiferent de rata de incidență (nivelul de răspândire a virusului)

Descarcă de AICI modelul de declarație pe proprie răspundere

Descarcă de AICI modelul de adeverință de angajator

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 ‰ (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 ‰ (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii)

Descarcă de AICI modelul de declarație pe proprie răspundere

Descarcă de AICI modelul de adeverință de angajator

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
usor, usor iar se inchide tot
3
0
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
8
12
Sa iau in pula declaratia lui arafat
20
6
Cand ajunge poporului la os si nu vor avea resurse de intretinerea familiei,iar copii le vor plange de foame,romanii isi vor lua viata inapoi cu sau fara voie.Structurile de forta nu vor putea ucide toata populatia ori aresta.Scanteia va fi plansetul copiilor in case atunci nu se va mai tine cont de niciun coronavirus!
17
3
POrin astea de fapt guvernul declara pe propria lui raspundere ca este complet idiot,pentru ca daca el crede ca un asimptomatic nu mai are virusii daca are hartia aia completate corect,nu poti fi convins ca avem guvern din oameni sanatosi la cap. Realitatea este alta,anume ca se exerseaza capacitatea de impunere a fortei impotriva populatiei. Brutele in uniforme se bucura,le fel se bucura si guvernantii antiromanesti,alesi du un popor stupid.Chiar asa,poporul asta isi merita soarta. Sa zicem inca marsi ca nu se trage in noi,deocamdata si ca inca nu suntem luati noaptea de mascati si ucisi .
11
8
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
17
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614