REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iată TARIFELE stabilite în REGULAMENTUL PARCĂRILOR. Va fi VOTAT vineri!

Iată TARIFELE stabilite în REGULAMENTUL PARCĂRILOR. Va fi VOTAT vineri!

Replica API 20 aprilie 2021 | 12:01 18850

ZONA 0

Click pe imagine!

Locațiile incluse în Zona 0:

ZONA 1

2. Abonamente:

a. abonament (inclusiv nominal) pentru instituţiile publice şi de interes public - 199 lei/lună tva inclus;

b. abonamentul unic destinat persoanelor juridice şi persoanelor fizice autorizate cu sediu/punct de lucru/sediu profesional în clădiri nerezidentiale situate în Zona 1 sau care pot dovedi că îşi desfăşoară activitatea comercială/profeslonală în Zona 0 - 199 lei/lună tva inclus. Abonamentul nu include rezervarea unui loc de parcare;

c. abonament persoane fizice care nu domiciliază în zona 1 şi abonamente suplimentare destinat persoanelor juridice şi fizice autorizate de la pct. 2.b. - 499 lei/lună tva inclus. Locurile de parcare atribuite în exclusivitate agentilor economici pe baza de abonament vor fi marcate si semnalizate corespunzător.

d. abonament anual riverani persoane fizice - la nivelul taxelor aplicabile parcărilor rezidenţiale pentru persoanele flzice;

e. plata abonamentelor prevăzute la punctele a,b,c se poate realiza prin parcometru, SMS, aplicație mobilă de plată sau orice altă modalitate de plată alternativă disponibilă, de luni pănă duminică, în intervalul 00:00 - 24:00, pe tot parcursul anului şi se încasează de către administratorul parcărilor conform contractulul de delegare a serviciului.

f. plata abonamentelor prevazute la punctul d. se poate realiza la caseriile SPIT sau ale Primăriei Constanţa, on-line sau prin virament bancar în contul corespunzător deschis la Trezoreria municipiului Constanţa.

Locațiile incluse în Zona 1:

.

ZONA 2

Abonamente:

1. abonament pe 1 zi - 20 lei, tva inclus

2. abonament pentru 7 zile - 100 lei tva inclus

3. abonament pentru 30 zile - 150 lei tva inclus

4. abonament anual - 199 lei

ZONA 3

Click pe imagine!

Locațiile incluse în Zonele 2 și 3:

Întregul document AICI!

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iesim in strada fratilor ! Asta e bataie de joc ! Constantenii nu accepta asa ceva ! Putin mai este pana la protestul stradal !
1
0
ati votat scufundacu,luati acum de la nentu chitac
1
0
Am votat pt destituirea primarului pe siteul scufundamamiralul.ro, sau cam asa ceva, hai sa ne adunam mai multi poate scapam de idiotul asta
1
1
Bun si de ce nu ne strangem sa protestam pana isi revine cu picioarele pe pamant , blocam primaria in fiecare zi pana anuleaza idioteniile , oricum consilierii pot vota impotriva si nu are ce sa faca chitac
15
1
Pentru o masina se plateste asigurare,rovigneta,taxa auto, taxa pod, taxa folosinta parcare, ce taxa a mai ramas de platit ! Fir-as al naibii daca nu puneti impozit si pe culoarea masinii, dupa cum afecteaza vederea celor care au idei marete.
19
1
Gata cu gargara comentacii de serviciu, si fitza costa , vrei parcare in centru platesti, daca nu ti convine mergi sa parchezi la Poplaca sau de unde ai venit! Unde mai pui ca ai si juma de ora de gratie!!
6
24
Asta ne place
5
18
aveti incredere in W.C. Wergil Chitac e cel mai tare
26
5
Bai nene, inainte sa ceri 4 lei pe ora in parcarea din fata judecatoriei fa drumul ala de piatra cubica unde ne rupem masina. Intai oferi si pe urma ceri.
27
3
Mamaaaaaaa, ce de mazaroi nostalgici pe aici . Cata frunza si iarba. Ce de mai slugoi s-au adunat in 20 de ani
6
29
ba primar idiot ,sunt multi care lucreaa ture de noapte,vin la 09.00 dimineata obosit si gasesc locul de parcare ocupat...ce fac boule ,unde o parchez ca ma cert cu vecinii dupa aia,ii doare pe ei undeva ca am locul cupat.sa va duceti dracului toti din primarie.nu am auzit sa se faca undeva vreo parcare supraetajata sau subterana de cand ai venit la conducere bai chitac spagaru-le.m...uee
34
8
Amiralul de uscat e praf , puneti semafoare pe soveja ca la cat v-a dus capu cu sensurile giratorii o sa blocati orasul
36
5
Fmm de hodorog senil
28
3
Bataie de joc !
32
3
as dori inainte de aceste taxe de parcare sa ne anunte partidul domnului Chitac ca sau marit si salariile .
27
1
Taxa parcare marita de la 2.5 ron la 4 ron. Impozit casa marit, impozit masina marit, ca doar e pandemie. Bravo.
42
4
Domnu chizdac, dar pe jos putem merge prin oras? Sa ne spuneti si la iesirea din casa ce bani sa avem. Chiar esti un mare bou. Multa lume spunea, dar acum am vazut cu totii
40
6
In orice oras civilizat parcarea se plateste. Numai babuinii din Constanta au ceva de comentat. Cat despre cei care au un loc rezervat platit, sa inteleaga naibii ca locul ala e rezervat de la o anumita ora.
20
40
ala de la K11 Badea Cartan tot nu a demolat bucataria, cum o sa finalizati parcarile acolo?cum o sa intre o masian de pompieri acolo in caz de incendiu ca accesul este blocat, va joaca ala cum vrea, e mai puternic decat orice lege
16
2
Ba rahat cu ochi iar faci politica de partid. As fi vrut sa fie primar un OM nu un dobitoc propus si sustinut de niste imbecili ca tine. Ba aminalule daca tot vorbesti de orase precum Brasov, Cluj, iasi, afla ca acolo in prima faza au construit si apoi au introdus taxe.
36
4
Ii f_ in gura pe toti
17
3
Bai Jean Valjean, pai cine ar fi trebuit sa fie primar, in opinia ta, bai alifie? N-a fost PSD 20 de ani? Nu ajumge cat de praf a facut orasul? Nu te-ai saturat?Tu n-ai fost in ultimii 5 ani in orase ca Brasov, Cluj, Iasi, Oradea, Timisoara, Sibiu si, de ce nu, chiar Craiova ? Cat de dus cu pluta trebuie sa fii?
10
27
draga V.C.-ule ai timp pana pe 21.04.21 sa regandesti problema cu intervalul 08-16 la riverani ca sa nu mai venim noi sa te convingem !
24
3
nu mai prinzi tu alt contract cu primaria...
40
5
O mare tampenie, nu faceti decat sa se intoarca PSD la urmatoarele alegeri.
52
4
Vrem salarii ca afara
31
3
Vrem o tara ca afara dar cand e vorba de obligatii ne suparam si vrem numai drepturi
16
32
Totul este rezolvat in orasul asta! Banii pe parcari de la fraieri sa luam ,daca se poate multi. Avem doua galeti de lavabil pentru constructia de parcari noi. Nu o sa mai platesc nimic. O sa ma pun unde apuc , la noroc.
27
2
Luati de la CHITAC.....
27
5
Bai Jean Valjean, pai cine ar fi trebuit sa fie primar, in opinia ta, bai alifie? N-a fost PSD 20 de ani? Nu ajumge cat de praf a facut orasul? Nu te-ai saturat?Tu n-ai fost in ultimii 5 ani in orase ca Brasov, Cluj, Iasi, Oradea, Timisoara, Sibiu si, de ce nu, chiar Craiova ? Cat de dus cu pluta trebuie sa fii?
24
41
Ba Chitac tu chiar esti tampit. Pai in art. 17 scrie ca intre ora 8 si 16 oricine poate sa ocupe un loc de parcare rezervat. Intrebarea este: De unde stim ca cel care ocupa locul a platit? Te sunam pe tine Chitac? In plus de ce nu scrie in porcaria asta de regulament ca autorizatia de rezervare loc parcare are durata limitata? Mai mult, daca plec de acasa si vin in intervalul orar 8-16 iar locul este ocupat ce fac, parchez pe locul vecinului nu? Sa ma iau la bataie cu ala. SERIOS: MERGI LA UN CONTROL PRIMARE, CHIAR AI PROBLEME CRETINUL DRACULUI.
76
2
FMM USR cu Cocirgeanu Ochiulet Caragheorghe Garip sclavii PNLului. De asta v-am votat ticalosilor sa ne luati banii de la gura copiilor, nemernicilor. Zeci de milioane furate de la constanteni ca asa vrea USR SI PNL. Blestemati sa fiti!!!
55
4
L-ati vrut pe chitac si sleahta de impotenti, lua-ti-l si in parcare... asta e numai inceputul...
64
9
Taxe pe fraieri.
37
5
CT30TTP acu sa te vad ba smechere cum te prind pe locu meu cum chem militia babaiatule. Sa vad daca mai ai textele la tine cand iti frige o amenda de o mie de lei fmm..
16
10
Parcarea ar trebui sa fie gratuita ,ca de aia platim taxe si impozite ,doar sa mulgeti stiti Huuuuoooo ia mai si sugeti o
57
13
De fapt sunt linii trasate pe carosabil,adica in locul parcarilor oamenii fiind furati pe fata .Stat mafiot.
66
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108