REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ibrahimovic, convocat la naţionala Suediei pentru meciurile barajului de calificare la CM 2022

Ibrahimovic, convocat la naţionala Suediei pentru meciurile barajului de calificare la CM 2022

Replica API 17 martie 2022 | 00:00 339

Zlatan Ibrahimovic, atacantul echipei de fotbal AC Milan, a fost convocat la naţionala Suediei pentru meciurile barajului de calificare la Cupa Mondială 2022, transmite presa internaţională.

Ibrahimovic, care are 40 de ani, este suspendat pentru semifinala barajului, împotriva Cehiei, pe 24 martie, însă ar putea juca într-un eventual meci cu Polonia, care este calificată direct în finală după ce Rusia a fost exclusă în urma invadării Ucrainei.

Alexander Isak, atacantul lui Real Sociedad, nu lipseşte din lotul Suediei. Principala noutate este Anthony Elanga, atacantul lui Manchester United.

Elanga, 19 ani, care a jucat până acum pentru naţionala U-21 a Suediei, nu a îmbrăcat până acum tricoul primei reprezentative. Convocarea jucătorului pune capăt speculaţiilor potrivit cărora el ar putea evolua pentru naţionala Camerunului sau cea a Angliei.

Selecţionerul Suediei, Janne Andersson, a menţionat că a vorbit în urmă cu mai multe luni cu Elanga, care şi-a reiterat dorinţa de a juca pentru naţionala scandinavă.

Celelalte noutăţi din lotul Suediei sunt mijlocaşul Jesper Karlstrom şi atacantul Branimir Hrgota. Indisponibili, din cauza accidentărilor, sunt fundaşul central Alexander Milosevic şi mijlocaşii Oscar Lewicki şi Jens Cajuste.

"Cehia este o echipă foarte puternică din punct de vedere fizic, însă în apărare nu este la fel de bună ca în atac. (...) Şansele sunt de aproximativ 50%", a spus Andersson.

Jucătorii din lotul Suediei sunt:

Portari: Andreas Linde (Greuter Fuerth), Kristoffer Nordfeldt (AIK Stockholm), Robin Olsen (Aston Villa).

Fundaşi: Ludwig Augustinsson (Sevilla FC), Marcus Danielson (Dalian Yifang), Daniel Sundgren (Aris Salonic), Emil Krafth (Newcastle United), Joakim Nilsson (Arminia Bielefeld), Victor Nilsson Lindelof (Manchester United), Martin Olsson (Malmoe, Filip Helander (Glasgow Rangers), Carl Starfelt (Celtic Glasgow).

Mijlocaşi: Jesper Karlstrom (Lech Poznan), Viktor Claesson, Albin Ekdal (Sampdoria), Emil Forsberg (Leipzig), Kristoffer Olsson (Anderlecht), Mattias Svanberg (Bologna).

Atacanţi: Alexander Isak (Real Sociedad), Dejan Kulusevski (Tottenham), Anthony Elanga (Manchester United/Anglia), Branimir Hrgota (Greuter Furth), Robin Quaison (Al-Etiffaq), Zlatan Ibrahimovic (AC Milan)

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272