REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Îi priește despărțirea. Cum s-a afișat Olivia Wilde după ce i-a dat papucii lui Harry Styles

Îi priește despărțirea. Cum s-a afișat Olivia Wilde după ce i-a dat papucii lui Harry Styles

Valentina CAMARA 6 decembrie 2022 | 00:00 437

Olivia Wilde demonstrează că nici măcar despărțirea de Harry Styles nu este capătul lumii. Actrița pare că a depășit momentul trist și este mai fericită ca niciodată. Nu o spunem noi, ci imaginile care vorbesc de la sine.

Olivia Wilde

În ultima perioadă, Harry Styles a avut un program mai încărcat ca niciodată. Artistul este de luni bune în turneu și abia dacă mai are timp pentru el. În ciuda faptului că profesional îi merge de minune, nu același lucru se poate spune și despre planul personal. Harry și iubita lui, Olivia Wilde au decis să meargă pe drumuri separate, după doi ani de relație.

Artistul a cunoscut-o pe Olivia pe platourile de filmare. Cei doi au produs „Don’t worry, darling”, pelicula care s-a bucurat de un real succes în rândul fanilor. Ei bine, se pare că asta nu a fost suficient pentru ei, așa că au decis să își spună „adio!”. Din exterior, nimic nu prevestea separarea lor, însă, apropiații lor susțin că cei doi aveau mai multe probleme pe care nu au putut să le repare.

Olivia Wilde, geloasă pe colega de platou?!

Mulți au pus despărțirea pe seama diferenței de vârstă destul de mare dintre ei. Deși Olivia avea cu 10 ani mai mult decât Harry, artistul a fost mereu suficient de matur încât să îi facă fața partenerei sale. Ba mai mult, există voci care susțin că vinovata ar fi Florence Pugh. Harry și Florence s-au sărutat pe platourile de filmare, însă cu mult timp înainte de a se combina cu Olivia.

Cei doi nu au disecat deloc subiectul despărțirii, dar se pare că totul s-a produs în termeni amiabili. Harry Styles și Olivia au rămas prieteni, iar ambii își concentrează atenția asupra proiectelor pe care le au.

„Se află într-o pauză. El este încă în turneu și acum pleacă în străinătate. Ea se concentrează pe copiii ei și pe muncă. Este o decizie foarte amiabilă. În acest moment, au priorități diferite”, a declarat o sursă pentru People.

Well, în timp ce fanii se chinuie să afle care a fost, de fapt, motivul despărțirii, Olivia Wilde a încheiat demult acel capitol. Ca să le arate tuturor cât de bine se simte, actrița a postat o imagine în costum de baie, alături de una dintre cele mai bune prietene ale sale. Fanii lui Harry nu au fost deloc impresionați, așa că nici măcăr nu au lăsat un comentariu, potrivit zutv.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108