REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Îl cunoașteți?! El este omul Dianei Șoșoacă, la Constanța! Video

Îl cunoașteți?! El este omul Dianei Șoșoacă, la Constanța! Video

Virgil STOIAN 13 februarie 2024 | 00:00 5739

În ultima perioadă, SOS România, partidul Dianei Șoșoacă, a cunoscut o ascensiune fulminantă. Reporterii Replica l-au provocat la un interviu pe președintele filialei județene Constanța a SOS România, Cristian Stancovici, pentru a vorbi despre șansele pe care le are partidul la viitoarele alegeri, despre eventualii candidați ai partidului dar și dacă se gândesc să facă o alianță.

il cunoasteti?! El este omul Dianei sosoaca, la Constanta! VideoCristian Stancovici

Cristian Stancovici are 55 de ani, a trăit 32 de ani în Canada și s-a întors în România în anul 2021. A activat în domeniul IT pentru o lungă perioadă de timp, a fost manager de proiect și are experiență în crearea de echipe. Este nou în politică și a decis să se implice, atras de partidul Dianei Șoșoacă.

SOS România se află pe locul doi în preferințele constănțenilor?!

Potrivit sondajelor interne, SOS România se află pe locul doi în preferințele constănțenilor, în spatele PSD: „Din sondajele noastre, suntem pe locul doi în județul Constanța, după PSD. Motivele sunt evidente, suntem în spatele Dianei Șoșoacă 100% și o susținem, dar ea este liderul de care ne-am agățat și la care ne uităm în sus. Are o putere extraordinară, femeia asta doarme la ora 2 noaptea, are o putere de muncă pe care nu am mai întâlnit-o la nimeni. Candidații la Constanța îi vom anunța în timp, pentru că aveți avea o surpriză în scurt timp. Vom organiza o conferință de presă la Constanța unde vom anunța candidații la europarlamentare dar și la alegerile locale. Ce pot spune este că noi ne dorim o femeie să candideze din partea partidului SOS România la Primăria Constanța. Avem câteva nume cu care discutăm, nu au fost implicate foarte mult la nivel politic. Vrem să avem un candidat foarte bun, o doamnă de fier cum este și Diana Șoșoacă.

il cunoasteti?! El este omul Dianei sosoaca, la Constanta! VideoDiana Șoșoacă

Nu se pune problema unei alianțe

În privința unei eventuale alianțe, Cristian Stancovici a declarat că nu se pune problema despre așa ceva: „Nu pot da din casă. Diana Șoșoacă a spus de multe ori, sunt foarte mulți care vor copia programul de guvernare. Toți ne copiază, inclusiv fraze întregi ale Dianei Șoșoacă. Ciolacu, în ultimul lui speech, a folosit expresii întregi din speech-urile Dianei Șoșoacă. Ciolacu se chinuia să citească și a stâlcit anumite cuvinte pe când Diana Șoșoacă vorbește liber. Este ceea ce țara asta are nevoie. Nu puteam devoala foarte multe lucruri pentru că sunt foarte mulți care copiază. Diana Șoșoacă a spus-o clar și aici pot să dau din casă: dacă îndrăzniți, vă dau afară și pe ei și pe voi. Deci nu există alianță. Noi credem că vom avea o majoritate parlamentară singuri. Nu vrem să denigrăm pe nimeni, dar nu avem cu cine să facem alianță. Sunt membri ai altor partide care vin către noi, dezamăgiți.

Cristian Stancovici crede că va fi o încercare de amânare a alegerilor

Vor încerca să fure la vot, masiv, dar nu vor putea. Avem foarte mulți oameni care vor vota cu noi. Noi am făcut sondajele noastre și le-am făcut pe oameni. Sunt mulți oameni care ni s-au alăturat și mulți cărora le e frică să vină la noi. Este un test pentru toți, dar garantez tuturor că alegerile astea vor fi foarte diferite. Va fi o încercare de amânare a alegerilor pentru la anul, nu doar în țara noastră ci la nivel global. Trump este pe primul loc, undeva la 90%. Diana Șoșoacă este singurul politician român care are legătură directă cu campania și cu grupul Trump. Încercăm să păstrăm legătura la nivel de partid cu toate țările. Pot să spun că vom avea între 4 și 7 europarlamentari garantat“, a declarat acesta.

Președintele filialei județene SOS România, din Constanța, e convins că partidul poate să câștige alegerile:
Bazat pe ce cred eu, totul e posibil. Avem șanse foarte mari să câștigăm atât primăria cât și consiliul județean, la Constanța, bazat pe procentajul Dianei Șoșoacă. Lumea vede ce facem noi. Facem și greșeli dar toată lumea face greșeli“, a încheiat Cristian Stancovici.

Puteți urmări întregul interviu mai jos:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212