REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Îl recunoașteți?! Fură din magazine fără nicio reținere. Video

Îl recunoașteți?! Fură din magazine fără nicio reținere. Video

Victor ROTARU 28 aprilie 2023 | 00:00 5277

Doar ce au trecut sărbătorile pascale, așa că românii s-au întors la vechile obiceiuri, multe dintre ele nu tocmai ortodoxe. Astfel, în cursul zilei de miercuri, 26 aprilie, un individ din Năvodari a profitat de neatenţia unui client şi i-a furat telefonul mobil, un Samsung A14, în valoare de 900 de lei. Acum, bărbatul este căutat de către organele de poliție din Năvodari.  

il recunoasteti?! Fura din magazine fara nicio retinere. Video

Miercuri, 26 aprilie, un bărbat din Năvodari, a reușit să fure un telefon, uitat pe o tejghea dintr-un amanet. Potrivit declarației oferite de către persoana păgubită, această își uitase telefonul pe tejgheaua amanetului, iar după câteva secunde, când a realizat că acesta dispăruse, a revenit, însă nu a mai găsit telefonul unde îl uitase. Potrivit imaginilor surprinse de pe camerele de supraveghere, individul a luat telefonul de pe tejghea, fără nici o remușcare, ca și cum ar fi fost al lui, ieșind pe urmă afară, „căutând” ceva pe telefonul furat, părăsind apoi împrejurimile.

il recunoasteti?! Fura din magazine fara nicio retinere. Video

Contactată de către reporterii de la Replica, persoana păgubită a declarat faptul că telefonul furat era nou-nouț, fiind achiziționat doar cu o săptămână în urmă: „Am dat declarații la poliția din Năvodari, am dus și filmările de pe camerele de supraveghere și acum se vor ocupa ei, eu aștept. Eu am scos ceva din amanet și am uitat telefonul pe tejghea. În câteva secunde m-am întors după el și telefonul nu mai era. Nu îl cunosc pe cel care mi-a furat telefonul, altfel mergeam direct după el. Am dus la poliție tot: factura telefonului, cutia lui. Telefonul avea o săptămână de când îl achiziționasem, nu îl aveam de foarte mult timp. Telefonul era un Samsung A14, nu era foarte scump, cam 800-900 de lei, era nou-nouț.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E Sobo de la navodari
1
0
Pentru multi este singura solutie de supravietuire indiferent daca au sau nu salariu pe mizeria si scumpirile astea care nu se mai termina
1
5
E Basescu
4
1
cine sal retina?si ce sa faca cu el, puscariile sunt ful!mananca ,dorm si se pregatesc !
3
0
Nu ați votat Noua Dreaptă așa că hoțul nu e la canal...
2
7
Asta-i Scupra Mihai ,deghizat,când nu fura parfumuri din aeroporturi,fura de prin magazine .gayul asta
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369