REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Îl recunoașteți? Metoda prin care un hoț a dat o spargere la Profi. Video

Îl recunoașteți? Metoda prin care un hoț a dat o spargere la Profi. Video

Victor ROTARU 25 octombrie 2022 | 00:00 6470

În contextul crizei economice, tot mai mulți români își caută un al doilea job, pentru a putea duce un trai mai decent, în schimb ce alții caută să-și rotunjească veniturile prin metode nu tocmai convenționale. Duminică, 23 octombrie a.c., la un magazin Profi din Constanța, un tânăr a reușit să sustragă 12 șampoane, fiind surprins de camerele de luat vederi, chiar în momentul flagrantului.

Duminică, 23 octombrie a.c., în jurul orei 13:00, un tânăr a reușit să sustragă 12 șampoane, conform spuselor unui reprezentant al magazinul Profi. Acțiunea s-a petrecut în cadrul unui magazin Profi din Constanța. După cum se poate observa pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, hoțul a analizat prima dată împrejurimile, apoi a început să-și îndese în haine mai multe sticle de șampon.

După ce s-a asigurat că nu este nimeni prin preajmă, a analizat „oferta pieței”, și în cele din urmă a acționat. A îndesat toate cutiile de șampon într-un buzunar interior al vestei. Ca să nu pară deloc suspect, individul, a făcut și mici cumpărături.

Duminică după-amiază am observat lipsa unor șampoane de pe raft. După ce am vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, am constatat că lipsesc 12 șampoane. Am anunțat poliția, aceștia încă îl caută. Din ce am înțeles, acesta ar fi recidivist și doar ce a fost eliberat din arest tot pentru furt din magazine.” a declarat pentru Replica de Constanța, un reprezentant al magazinului Profi.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La ce preturi au la cosmetice merita sa le fure tot raftul !
0
0
Partial ai dreptate .Statul nu face mai nimic pentru genul acesta de cetateni .Dar daca isi dorea sa munceasca gasea .Toata Constanta este un santier .Firmele de constructii aduc muncitori din alte tari .Daca chiar isi dorea putea sa munceasca . Dar a mers pe calea rapida si usoara.
0
0
Programul de reabilitare si reintegrare in societate aici e practic foarte defectuos. Omul asta a iesit din parnaie, fara nici un fel de varianta de ocupare unui loc pe piata muncii. Normal ca o sa fure, pentru ca nu are de ales. In loc sa-i injurati pe astia care ne conduc va luati de sarmanul asta care a comis intr-adevar o gainarie...dar nu a avut de ales. Dar cand va fura astia de sus, taceti toti malc si nu reactionati in nici un fel. Probabil asta e reminiscenta comunismului, unde ati invatat sa va tineti gura.
5
0
asta a furat tot raftul hahahha
0
1
A furat sampoane!! SSMPONAR OMU SMEKER RAU....
0
2
ati urmarit filmul The Shawshank Redemption? In SUA cei care ies din inchisoare au asigurata o camera cu chirie undeva si un loc de munca, aici in Romania dupa ce iese din inchisoare, Dumnezeu cu mila, de munca ioc, deci ce altceva pot ei face decat sa fure, caci atunci cand ii ia cu foamea ce credeti ca pot ei face? au si ei vina lor ca fac asa ceva dar si vina statului unde este? politicienii au doar grija de a-si scoate banii care i-au bagat atunci cand si-au cumparat dregatoria si sa se capatuiasca cat mai mult, in rest prostimea este bagata-n seama doar in preajma alegerilor si dupa dijmuiti pana la sange. Nu mai judecati de pe o anume stare de comfort, mai bine ati judeca societatea in care traim si pe cei care ne conduc.
8
7
Au inceput spargerile si datul in cap… Reforma pensiilor echitabila cand se v-a face odata, pana si ucraina a reformat pensiile
2
1
cred ca freza i-l recomanda ......
5
0
Bah, asta nu e mardare? Sa moara Tantza daca nu e el!
2
0
Ia uite eu il cautam in celula sa l mai bulesc un pic in phunduletz si el era liber. Macar acum vine inapoi samponat.
3
1
Asta nu e Mardare Auto?
5
1
la rezultatele LOTO, 5/40 nu 5/49
4
0
CRED CA LECTURA DE CIORAN SI NIETZSCHE L AU DETERMINAT SA IA SAMPON,ALTFEL LUA SALAM,EAT-TI-AS GURA TA CUM SPUN ENGLEJII
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614