REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ilie Dumitrescu înaintează o propunere pentru stadionul Steaua: Și pe Wembley e la fel

Ilie Dumitrescu înaintează o propunere pentru stadionul Steaua: Și pe Wembley e la fel

Replica API 13 mai 2020 | 23:08 970

Ilie Dumitrescu a venit cu o propunere pentru noul stadion din Ghencea. Fostul internațional este de părere că sectoarele arenei care va avea 31.254 de locuri ar trebui să poarte numele celor care au făcut performanță pentru Steaua.

Ilie Dumitrescu: ”Și pe Wembley e la fel”

”Sunt cateva figuri legendare care au facut istorie pentru Steaua. Măcar pe un sector sa apara numele acestor legende. Ienei, Tudorel Stoica, Pițurcă... La sectorul VIP, o chestie... și pe la Wembley e la fel. Un sector sau mai multe sectoare cu numele acestor legende. Chiar merită”, a spus Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii Fotbal European.

Lucrările la noul stadion din Ghencea au depăşit 80 la sută. Recent, tabela de la peluza sud a fost testată.

”Va fi o bijuterie de stadion și va trebui întreținut”

Fostul internațional este de părere că ar fi un abuz dacă FCSB nu ar fi lăsată să joace pe stadionul Steaua.

"Va fi o bijuterie de stadion (n.r.: stadionul din Ghencea) şi va trebui întreţinut. Să nu uităm că nici la Naţional Arena lucrurile nu sunt pe plus, adică sunt pe minus în fiecare an, sunt sume importante. Şi acolo a fost ceva activitate, au jucat FCSB şi Dinamo, plus că au fost concerte.

Trebuie menţinut acest obiectiv pentru că e construit din bani publici. Atâta timp cât a spus ministrul că orice echipă poate să joace dacă plăteşte chiria... Ai face un abuz. Dacă ai avea o ofertă să închiriezi stadionul şi s-au îndeplinit toate condiţiile şi nu ai vrea să ai bani la buget, nu e un abuz? Poate nu e un abuz, nu ştiu.

Uite, la Craiova de ce poate să joace şi echipa lui Mititelu? Până la urmă, a intrat în normalitate şi chestia asta. Plăteşti suma respectivă şi poţi să joci", a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club, în urmă cu două zile, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212