REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pe final de an: „Asta-i Steaua! Eu nu m-am retras de la Pipera SA și nici de la FCSB! Vă supără adevărul?"

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pe final de an: „Asta-i Steaua! Eu nu m-am retras de la Pipera SA și nici de la FCSB! Vă supără adevărul?"

Replica API 31 decembrie 2019 | 00:00 379

Ilie Dumitrescu (50 de ani) a vorbit deschis în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, difuzată în fiecare miercuri de la 20:00, despre conflictul de identitate dintre FCSB și CSA Steaua și transmite un mesaj clar tuturor contestatarilor lui Gigi Becali.

„Eu niciodată nu o să fiu contra Stelei. Eu n-am cum să țin cu o echipă împotriva ei. Am avut o poziție și n-am două fețe, nu joc teatru ieftin. Eu când am revenit în fotbalul românesc am revenit la Steaua lui Viorel Păunescu. Eu nu m-am retras de la Pipera SA și nici de la FCSB! Adevărul supără însă și mi-am făcut destui dușmani!", spune fostul internațional.

Acesta are un mesaj clar pentru cei din ligile inferioare: „Nu o să vină nimeni cu zeci, sute de milioane în următorii 3-4 ani. Eu sunt ancorat în realitate. Nu trebuie să avem vise. Nu cresc societăți importante care să investească în fotbal. În momentul de față, dacă CSA ar ajunge în prima ligă, eu n-aș putea ține cu echipa adversă atunci când ar înfrunta Dinamo, Rapid, Craiova".

„Scindarea fanilor cu Steaua cea din Liga 4 și cu tot ce înseamnă FCSB l-a scăpat pe Gigi de presiune. Pentru că era presiune! Cam ca la Dinamo când nu sunt rezultate. El a scăpat singur de chestia asta. Este echipa lui și a investit într-un moment în care nimeni n-o făcea. Și-acum e cam singurul care e pe plus și care investește"- Ilie Dumitrescu

Dumitrescu a povestit și un episod inedit din viața de suporter: „Când Viitorul a câștigat campionatul, eu m-am bucurat! Normal că îmi doream să câștige FCSB, dar m-am bucurat că s-a impus Viitorul. Știam sacrificiul financiar al lui Gică. Și a câștigat un trofeu important. Apoi a luat Cupa și Supercupa".

„Eu am crescut cu Steaua! Nimeni nu poate să nege asta. Eu sunt un produs sută la sută al Stelei. Sunt mulți jucători care au făcut performanță la Steaua și eu îmi doresc ca și CSA-ul să iasă din Liga 4, Liga 3, Liga 2 și să ajungă în top. Păcat că nu există o singură echipă. Chiar dacă sunt mulți contra lui Gigi Becali, eu zic că el, dacă știa să-și gestioneze problemele astea cu fostele glorii, cu legendele, dar și cu armata, avea un capital de imagine incredibil"- Ilie Dumitrescu

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bineinteles ca bani conteaza ma,daca nu baga Becali bani si la Steaua pe primul loc erau doar fani si spiritul ei cel vechi,acum Steaua era sub Dinamo Nu il laud pe Becali spun doar adevarul.
1
1
FCS Becali. Spiritul vechii stele a apus demult.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108