REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ilie Năstase, CANDIDAT la europarlamentare din partea UNPR

Ilie Năstase, CANDIDAT la europarlamentare din partea UNPR

Replica API 4 martie 2019 | 00:23 642

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a sosit în stațiunea Mamaia, la Conferința regională sud est a partidului. La eveniment participă și Ilie Năstase, fostul tenismen. Oprea a anunțat că Ilie Nastase va candida la alegerile europarlamentare pe lista partidului.

UNPR se pregătește pentru alegerile parlamentare și a consolidat o campanie în acest sens. Astfel, șeful campaniei, Gheorghe Emacu, vicepreședinte UNPR, a prezentat pe scurt ce înseamnă Uniunea Națională pentru Progresul României, susținând printre altele faptul că, numele Gabriel Oprea este un brand.

Emacu este și fost secretar general al Instituției Prefectului București, secretar de stat în Ministerul Administrației Publice, ministru delegat pentru administrație publică, fost președinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie, dar și deputat, avocat și militar de carieră.

UNPR a demarat și o campanie se strângere de semnături.

Loredana MIHAI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne cu ce am gresit ?--Nastase condamnat penal cu suspendare poate fi pe vreo lista ?
1
0
Pai sa-i gaseasca UNPR-ul si lui Brighite un post, sa adune toti retardati la un loc!
5
1
Bravo SINBAD! De acord cu tine!!! Dar CE E DE FACUT???!!! Romanii pun botul repede asa k...
5
0
Muie cu lamaie
4
3
Iliutza, te votam cu totii, ca esti magraon deal nostru, halimbastu cairtaris!
3
4
oprea un corupt nenorocit si cu panarama de azi Ilie Nastase
12
2
Daca prostii de romani , foarte multi , au reusit sa-l aleaga europarlamentar pe becali , de ce sa nu ajunga si acest golan la Bruxelles...
11
1
Il voteaza p.lea spataru, fratele lui dan spataru
17
1
La noi la PSD ar fi binevenit. Doar cu noi are sanse
6
5
Partidu UNPR nu este credibil si se agata de fosile cum este acest nastase care dealungu timpului a demonstrat ca este dus cu capu .
15
2
Nu v-ati saturat de alde Irina Loghin, Dolanescu, Becali, Grapini, Dancila, Elena Basascu, si alte fenomene trimise in Parlament, unii chiar in cel european? Continuati sa va faceti de rahat, mizand pe notorietate? De ce nu Salam, Dragusanu, Tonciu si Buruiana? Se asteapta iar votul prostimii si al cocalarilor...
23
1
Nu este partid, ci, o asociatie de pensionari penibili in frunte cu constipatul ala care se crede mare combinator in sufrageria lui! Hai sictir securisti jegosi ce sunteti!
23
2
nea ilie, lasa vere ca te voteaza fratii da la ,,anri coanda,,
20
2
Baiii, noi ca natie, ne mai facem bine? Va intreb. Pai personajul din imagine, dupa ce a facut trebuia sa se duca la Monaco sau unde a intarcat mutu oaia si sa traiasca batranetele linistit departe de ochii presei. Ce credeti ca o sa se intample daca prin absurd va iesi europarlamentar? Exact ce a facut si pana acum. Circ! Ne mai facem bine?
24
2
Bre da numai ciori vopsite in partida asta.se sperie si oglinda de voi.
19
1
Alupigus nea Iliuta....
16
1
Continuam sa ne facem de ris !!!!
27
3
Nastase ar trebui sa faca un test la psihiatrie. La fel si Oprea.
32
2
Stimabile, daca vrei sa reconsideri acest partid, identifica si promoveaza valorile pentru ca sunt destule. Cu Nastase pleci cu stangul. Daca externalizezi promovarea la nivel national a unor asa zise branduri de talia lui Nastase care frizeaza ridicolul si este senil, mai bine inchizi. Pentru indecisi trebuie sa transmiti mesaje viabile, programe realiste, nu este suficienta deviza Patrie si onoare... proiecte credibile...atunci intru si eu si ca mine multi altii...
26
4
idiotul asta nu ne mai reprezenta! dar dupa becali, veorica, grapini, merge si asta
29
3
daca dl Nastase, in conceptia ta, cel datorita caruia Romania este cunoscuta in lume- tr intreb ,asa , din bun simt- cum explici analfabetismul grapinei? Astep raspuns. Nulitati ca voi au dus la dezastrul pe care toti il suportam
19
9
Unii nu isi dau seama cand trebuie sa se retraga,imi amintesc cum a pierdut alegerile de la primaria Bucuresti in 1996 in fata lui Ciorbea.A candidat atunci din partea PSD.Imaginea lui Ilie Nastase nu mai este cea de acum 40 de ani,UNPR si-a facut prost calculele cu el!
27
2
Iara asta europarlamentar? Parca a fost si.senator. tenismenul pulii. La morga cu el. Bag pula in Tulceni. Pa
26
4
Pentru nulitatile de sub mine de care nu a auzit nimeni pe terra sunteti niste nulitati.Pe unde eu am regulat voi taranilor nici in a 15 viata nu veti ajunge.Cand eu o regulam pe Diana Ross voi jigodiilor johanniste
6
34
Si la ora 19.00 intalnire privata Oprea cu Palaz. Doi morti
29
3
...le faceti si expertiza inainte sa fie inscrisi pe lista ...ca are o varsta ...sau mizati doar pe uniforma de general...fereasca D-zeu...nu ne mai facem bine !!!!
37
3
La partidul asta nu il votez. Nashpa.
32
4
nu se mai ajunge cu banii saracul general de oaste tiganeasca s-a evidentiat in luptele date cu brigita si reportera englezoaica dar primeste pensie de general,pensie speciala de fost deputat si inca pe cea de fost sportiv de performanta ar fi trebuit sa-i si ramana garoiului dar uite ca nu ,si mai vrea inca 20000 de euroi ca eurodereglat
39
3
un cioban europarlamentar? ati innebunit?
44
6
Din nou trimitem un cretin in Bruxelles, bazat pe teoria ca notorietatea aduce voturi.
44
6
E voie cu penali?
39
6
Un dezaxat!
43
5
ba esti nebun, ai halito
37
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212