REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ilie Năstase, după ce a fost evacuat din complexul lui Ion Țiriac, și-a vândut şi apartamentul de la mare pentru o sumă uriaşă

Ilie Năstase, după ce a fost evacuat din complexul lui Ion Țiriac, și-a vândut şi apartamentul de la mare pentru o sumă uriaşă

Replica API 6 august 2022 | 00:00 4947

Fostul mare sportiv Ilie Năstase (76 de ani) pare să treacă printr-un moment greu: a fost evacuat de la Complexul „Stejarii”, iar acum a vândut o altă proprietate.

De la momentul în care omul de afaceri Viorel Păunescu a finalizat una dintre cele mai exclusiviste construcții de pe litoralul românesc, e vorba de complexul Caelia, aflat în stațiunea Mamaia, unul dintre cei care și-a dorit să achiziționeze un apartament a fost și Ilie Năstase.

Datorită prieteniei pe care o are cu președintele de onoare al celor de la FCSB, fostul mare jucător de tenis a reușit să scoată apartamentul la un preț bun.

Doar că, potrivit unor surse Prosport, Ilie Năstase și-a vândut de câteva zile și această proprietate pe care o avea.

Apartamentul din complexul Caelia îl scosese la vânzare în urmă cu câteva luni, iar, de curând a reușit să-i găsească un cumpărător.

Potrivit estimărilor de piață, un astfel de apartament cu două camere ajunge să coste peste 250.000 de euro.

Ilie Năstase i-a vândut și vila din București din zona Dorobanți

O altă locație pe care Ilie Năstase a vândut-o în urmă cu mai bine de doi ani și jumătate este și vila din București. Aceasta se afla amplasată nu departe de sediul televiziunii publice.

Acum a fost transformată în reședința unui ambasador aflat la Buucrești. Din câte se pare prețul de vânzare al imobilului din Capitală a fost de aproape două milioane de euro.

Prietenul Ion Țiriac l-a lăsat din brațe pe Ilie Năstase

Ilie Năstase (76 de ani) a părăsit miercuri seară apartamentul din complexul rezidențial de lux “Stejarii”, pe care îl deține miliardarul Ion Țiriac (83 de ani).

Fostul mare sportiv stătea cu chirie de aproape doi ani, imediat după ce și-a vândut vila din cartierul Primăverii.

Surse Prosport susțin că ”Nasty” și-a luat bagajele din locuința pe care i-o pusese la dispoziție prietenul său de o viata, Ion Țiriac, și s-a mutat, de asemenea în chirie, într-un bloc situat în zona Grădinii Zoologice de la marginea Capitalei, scrie prosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ioana ,pupa moaste,
0
0
Daddy Nasty, pissing his shoes since 1998. Always trying to fuck young ladies. His smell, already ....candles but his tongue still active.
0
0
Asta ajunge pe strazi.un boschetar
0
0
Actuala.Bine ca a vandut sa roada si sa suga...ce noroc au unele Care stiu ce vor
2
0
Mai e cu aia din Harsova, sau nu mai are ce sa-i mai s***?
2
0
Am cutrerat tot mapomondul am futut ce am vrut si nu vreau sa las averea la nimeni
1
0
Daca merge tot asa va ajunge de pe urma femeilor ca Irinel Columbeanu
1
0
il doare in p**a aia bleaga, se cam apropie sfarsitul, toata toata averea ce i-a ramas, cu nesimtirea caracteristica, de-aia nici nu isi platea chiria,
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369