REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ilie Năstase, evacuat din apartamentul deținut de Ion Țiriac! De ce s-a supărat afaceristul

Ilie Năstase, evacuat din apartamentul deținut de Ion Țiriac! De ce s-a supărat afaceristul

Replica API 5 august 2022 | 00:00 916

Ilie Năstase a mai primit o lovitură, după ce miercuri seară a fost evacuat din cartierul rezidențial deținut de fostul său partener de la Cupa Davis, Ion Țiriac. Episodul este unul absolut surprinzător, ținând cont de legătura veche dintre cei doi mari jucători de tenis.

Ilie Năstase, Ion Țiriac

Viața tumultuoasă și agitată pare să-l urmărească non-stop pe „Nasty”. Fostul număr 1 mondial a fost dat afară din apartamentul în care locuia. Acesta trăia de aproape doi în complexul rezidențial de lux „Stejarii”, pe care îl deține miliardarul Ion Țiriac.

Conform unor surse ale celor de la Prosport, Ilie Năstase și-ar fi făcut deja bagajele și ar fi evacuat locuința de lux. În vârstă de 76 de ani, „Nasty” n-a rămas tocmai pe drumuri. El s-ar fi mutat cu chirie într-un bloc situat în zona Grădinii Zoologice. Așadar, Ilie n-a avut nevoie să care prea mult bagajele, distanța față de fosta locuință fiind mai mică de un kilometru, conform sursei citate.

Ilie Năstase

De ce a fost dat afară Ilie Năstase din apartamentul deținut de Ion Țiriac

Luna aceasta, contractul de închiriere pe care fostul mare sportiv îl semnase cu „Stejarii” ar fi expirat. Deși a cerut prelungirea acestuia, reprezentanții complexului n-au

Motivul? Ei bine, jucătorul care scria istorie pentru România în circuitul ATP și în Cupa Davis e în urmă cu chiria. Ilie Năstase are mai multe luni neachitate.

Câștigătorul de la Roland Garros și US Open a adunat restanțe importante, deși se pare că ar fi avut o chirie „specială”, aproape simbolică., grației relației de lungă durată cu Ion Țiriac, alături de care a jucat 3 finale de Cupa Davism scrie click.ro.

Ilie Năstase, prima declarație după ce a fost evacuat din clădirea deținută de Ion Țiriac

Marele tenismen a confirmat faptul că a părăsit locuinţa din complexul controlat de Ion Ţiriac, dar administrat de facto de fiul acestuia, Ion Ion, conform sursei citate.

Citește și: Ion Țiriac a plătit o avere ca să se relaxeze la Mamaia! Cum arată apartamentele pe care le-a cumpărat

"A expirat contractul şi m-am mutat în alte blocuri!", a precizat Ilie Năstase pentru Prosport, refuzând însă să comenteze decizia reprezentanților complexului „Stejarii”, care au hotărât să-l evacueze.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212