REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ilie Năstase, prins din nou băut la volan

Ilie Năstase, prins din nou băut la volan

Mirela PASCAL 18 noiembrie 2022 | 10:22 2396

Ilie Năstase a fost din nou prins băut la volan, astfel că fostul tenismen s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru 90 de zile. În 2018 acesta s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii l-au prins din nou conducând sub influența alcoolului.

Ilie Năstase s-a comportat absolut normal la controlul efectuat în trafic de polițiști, a cooperat fără să facă scandal, iar la final, cum permisul i-a fost suspendat, și-a comandat un taxi și a plecat spre casă cu șofer.

Ce zice Năstase!

Fostul tenismen susține că alcoolemia pe care o avea era foarte mică, pentru că nu băuse chiar înainte să se urce la volan, ci la prânz. În urma scandalului, este hotărât să plece din țară."M-a oprit Poliția. Băusem două beri, dar în România nu ai voie nicio bere. Și mi-au dat o amendă. Plec din România. Nu mai vreau să stau în țara asta", a declarat Ilie Năstase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa bem toti cate 2 beri zi sa ne urcam la volan zic !
0
0
Daca este adevarat ce spune ca a fost urmarit de securisti cu masina si dat in gat ca a baut 2 beri suntem niste p****i si in romania Nu mai avem de ce sta! Suntem condusi de securisti pana in gat!
0
0
Mai nea Geo stii ce a zis vulpea la arici : DUTEN PWLA MEA DE-AICI
1
0
Daca Becker face puscarie sa faca si Nastase?
0
0
Voi observati ca in Romania leprele care nu respecta legea sunt sustinute in comentarii de foarte multi cercopiteci ? Cand ajungi sa iei apararea unui i*******r, inseamna ca de fapt te aperi pe tine de aceeasi acuza, dar indirect. Practic te simti cu musca pe caciula, regasindu-te in aceeasi oala. Tara plina de pramatii.
8
1
Vedeti voi din cauza asta nu ne mai facem noi bine. Toti fac ce vor si nimeni nu plateste. Afara de ce nu conduce baut nu va intrebati ? Oare nu avea bani de taxi sau sa cheme un prieten.
6
1
Armata română are cu se mândri: nici o țară din NATO nu are generali ca Ilie Năstase și Daniel Oprea. De asemenea,nici un amiral ca Vergil Chițac, ajuns primar al Constanței. Să ne trăiască!
7
1
Voi care comentați împotriva mea sunteți mai alcoolisti decât mine.Unde eu am jucat tenis pe acest glob voi panaramelor mâncători de cacat,sifoane nu o să ajungeți în viața voastră niciodată.La cacat cu voi zdrențelor umane mâncători de cacat.Doar Dumnezeu te poate judeca in aceasta lume cacatilor
3
11
Nastase este si va ramane un personaj. Unii il judeca, altii il iubesc, altii il hulesc, dar in strainatatelumea il respecta. A condus baut, va plati pentru asta. Sa arunce cu piatra cel fara de pacat. Ipocrizia insa a ajuns la cote maxime in Romania. Toti ne dam fete mari dar in realitate suntem niste c....e.
6
9
Bai Mucea. Numai un analfabet ca tine ce scrie stergetiva si uitativa, fara cratima, ii poate lua apararea oligofrenului de Nastase. Cine se aseamana se aduna..stii vb aia. Astia ce au comentat mai jos sunt anonimi. Tu esti si anonim si analfabet..
13
2
Am curaj sa pun pariu ca toti cei care comentati la adresa lui , in afara de famiile voastre , nimeni nu are habar cine sunteti . Ori Ilie Nastase a fost si este cunoscut pe intreg cuprinsul globului . El in firea lui a fost un rebel un om care nu a fost in tipare . Da , este neplacut dar de aici si pana al judeca si si sa i se aduca injurii de catre niste nimeni , este prea mult . STERGETIVA LA NAS SI UITATIVA IN OGLINDA . Cine sunteti voi si cine este el . Depre el se va vorbi si peste cel putin inca 100 de ani , despre voi nimeni .
3
15
a fost un bun jucator dar la varsta lui te mai lasa mintea .A ajuns ridicol
11
1
Cand pleci, sa nu uiti sa renunti la pensia si gradul de general in rezerva, da tataie?
18
3
Imbracat in uniforma de general. Maimutoiul asta libidinos se face de ras in fiecare zi.
17
2
crede ca el este deasupra legii. Un sportiv bun. Un om betiv.
16
2
Are dreptate omul in alte tari se accepta 2 beri
7
17
Dute Ilie in alta tara pentru ca in Romania tara careia i-ai adus glorie ca sportiv si te-a facut general de armata te-ai umplut de ridicol in ultimi 20 de ani din cauza betiilor si nevestele tale.
14
3
Pe vremea comunismului era avantajat si avea toate profiturile. Acum un bosorog impotent la andropauza care se da mare gagicar betiv
16
4
el si cand nu bea e ...beat de prostie! pacat de ...steaua ta ilie!
11
3
mocangiUl militar nU avea 20 lei ptr taxi.te.n mata ttigane nastase!boschetar cersetor!
13
5
Degeaba e general și are 70 de ani tot nimic nu are in cap nulitate totala la maximum.
16
4
A fost un jucator de tenis excelent,insa niciodata nu a fost un tip cu bun simt. Meltean din tinerete pana acum. In definitiv,indiferent de cum te cheama si cat de bine joci tenis,fotbal,canti sau dai cu sapa, trebuie sa respecti legile ca oricare altul. Nu exista derogari si daca ele se aplica la unii,inseamna ca aceia care o fac incalca legile la randul lor .
21
2
nu pleca ILIE, angajeaza ba un sofer...
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212