REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.6° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.6° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Ilie Năstase se retrage din politică: „M-am gândit foarte bine“

Ilie Năstase se retrage din politică: „M-am gândit foarte bine“

Replica API 14 iunie 2019 | 01:30 386

Ilie Năstase, fost candidat din partea UNPR la alegerile din 26 mai pentru Parlamentul European și fost tenismen, și-a anunțat vineri renunțarea definitivă din politică, așa cum a scris el pe Facebook.

”Buna tuturor. Am lipsit o vreme - mi-am luat putin timp dupa alegeri. M-am gândit foarte bine şi e timpul să mă retrag definitiv din politică. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi corespondat cu mine. Numai gânduri bune vouă şi celor dragi vouă! La revedere! Cu drag, Ilie”, este mesajul lui Ilie Năstase.

În vârstă de 72 de ani, Ilie Năstase a fost candidat la Primăria Capitalei din partea PDSR, în 1996 şi senator PSD-UNPR-PC în legislatura 2012 - 2016.

La alegerile pentru PE de anul acesta, a candidat pe prima poziţie a listei UNPR, partid care nu a obţinut pragul necesar pentru a avea reprezentanţi în legislativul european, potrivit news.ro.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceasta cioara boschetara are caracterul unui rahat imputit!
0
0
vor sa-si depaseasca statutul.
1
0
vremea ta a apus demult..traiesti din amintiri .....
3
0
Omul da bine cu racheta de tenis. In politica e varza. Tot varza sunt majoritatea politicienilor din tara asta,ei nefiind in stare nici de altceva bun. Aia chiar sunt ca o mazga poluanta pentru societate. Nastase e un nume in sport,o valoare recunoscuta pe plan mondial in acest domeniu,politicienii aia sunt niste deseuri si atat,niste deseuri cu mult tupeu.
2
0
el chiar crede ca a fost politician?
5
0
Taci,ma boschete,cine te vota ,pe tine?
6
0
Tu ai fost un mare sportiv ILIE nu politician si nici general nu esti pe bune,pai si un plutonier este militar mai bun decat tine,Iordanescu si E.Lipa la un loc.Dar asa au gasit politicieni sa rasplateasca meritat trebuie sa spun mari campioni ai ROMANIEI.
5
0
parpangel care va sa zica vana si aia 20000 de euroi ca europarlamentar pe langa alea trei pensii speciale de general cu doua stele tn oastea tiganeasca,deputat in stabor si de fost ciorditor de performanta,deci pana la urma unpr a fost resuscitat caci i-i facusera si parastasul de sapte ani
5
0
mare paguba in ciuperci
6
0
Minte, in idiot betiv nu poate gandi.
6
0
Nu are cum sa gandeasca. Si foarte bine...nu e posibil.
6
0
strugurii sunt acri ,tigane!
8
0
A candidat din partea partiduletului cu sanse mici. N-avea cum sa castige.
5
0
SA MA SUGETI LA PULA PE UNDE AM DAT EU MUIE LA DIANA ROSS VOI NICI MACAR CHILOTII PLIN DE CACAT NU VII DA SA II SUGETI GUNOAIELOR
0
6
O mare pierdere! Mare politician!!!!
5
12
Vai shi durerii ca s-o retras dom' jeneral al curvilor brijite. Da shi rau ni parii,uai! Jeneralu nastasii mai avea vreo doua basini in politica romaneasca langa gabi oprea. Acu' shi fashi nastasii? Sii apuca sa studieze laserul de la magurele?
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212