REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
19.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ilie Năstase și-a împăcat soția cu o vacanță în Turcia

Ilie Năstase și-a împăcat soția cu o vacanță în Turcia

Replica API 6 august 2019 | 00:00 439

Ilie Năstase și Ioana Simion

Ilie Năstase (73 ani) nu se dezminte. La nici două săptămâni de când fostul mare jucător de tenis a anunţat că a amânat nunta cu Ioana Simion, iată că cei doi au plecat într-o vacanţă romantică, la Istanbul, unde au dat uitării neînţelerile din ultima vreme. Ei au postat fotografii amuzante pe conturile sociale.

Ioana Năstase (43 ani), fostă Simion, şi Ilie Năstase au fumat pipa păcii, după ce s-a zvonit că vor să divorţeze, sărbătorind marea împăcare la Istanbul, într-un hotel de fiţe, amplasat pe malul Bosforului, unde cazarea pe noapte ajunge la 500 de euro. Ilie a răsfăţat-o pe Ioana ca pe o prinţesă, i-a făcut toate poftele, ba chiar au bifat şi o plimbare cu vaporaşul, unde s-au şi pozat împreună, fotografie apreciată de fani, pe conturile sociale.

Această vacanţă poate fi considerată o scurtă lună de miere, având în vedere că s-au căsătorit civil pe 25 aprilie 2019. Ilie s-a amuzat teribil când a probat costumele tradiţionale turceşti. ”Este mult mai bine să trăieşti ca un Leu o zi, apoi să trăieşti ca un şacal timp de o sută de ani!”, a menţionat el, în dreptul imaginilor.

Nunta lor trebuia să aibă loc pe 17 august, însă Ilie a amânat-o recent, spre dezamăgirea Ioanei: „Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greşeală că am anunţat pe 17 august, poate o facem anul viitor. Ea vrea să fie mireasă, nu a fost până acum. Eu am fost de vreo 5 ori mire. Spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puţin frumoase, dar pentru mine ultima persoană cu care eşti contează. Ne înţelegem foarte bine. Ioana mă temperează. Pot să spun că a fost dragoste la prima vedere. Mulţi spun că sunt prea bătrân pentru ea, dar dragostea n-are vârstă”, a povestit Ilie Năstase recent la Kanal D.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
libidinosule
3
0
Un nebun cu bani! Trag femeile la el, precum mustele la miere. Pacat! Un mare sportiv, dar cu o viata personala "VARZA"... S-a facut de rusine de atatea ori, a facut circ si face in continuare, acest "general" de CARTON.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272