REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

ILIESCU și-a stabilit ECHIPA cu care va face REVOLUȚIE la Universitatea Ovidius

ILIESCU și-a stabilit ECHIPA cu care va face REVOLUȚIE la Universitatea Ovidius

Replica API 29 iulie 2020 | 12:42 5142

Noul rector al Universității Ovidius Constanța, Dan Marcel Iliescu, și-a stabilit echipa la conducerea instituției.

A păstrat aceeași structură ancorată în interese mărunte și private, cu mici excepții: în locul Dianei Vancea, aleasă președinte al Senatului, vine Elena Condrea, de la Facultatate de Științe Economice. Inițial, aceasta era în cărți pentru funcția de vicepreședinte al Senatului, dar și pentru funcția de decan al Facultății de Științe Economice, însă Condrea a ”țintit” mai sus.

Raluca Trandafir și Elena Condrea

O surpriză în echipa lui Iliescu la conducerea UOC este Raluca Trandafir, fost consilier local municipal PNL, de la Facultatea de Drept și Științe Administrative. Cele două se vor alătura lui Mihai Gîrțu, Alexandru Bobe și Lilianei Tuță.

Mihai Gîrțu

Alexandru Bobe

Liliana Tuță

Marius Popa candidează pentru funcția de vicepreședinte al Senatului UOC

Echipa va fi aleasă mâine, de Senatul Universității. Tot joi, 30 iulie, se va alege și vicepreședintele Senatului, iar candidatul este Marius Popa, de la Medicina Legală.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de capul tau
8
0
Asa echipa, asa sef, asa universitate
13
1
A ajuns prorector, deci e sfarsitul lumii
28
0
Asa e mistretule! Am uitat de tine si de Gabita Badea! Nevasta-ta stie sau trimitem pozele, unsurosule?!
31
1
Cine are studii la cantemir? Trandafir? Mai baga o fisa, e fake news. Are studii la facultati serioase, nu ca... trepadusii lui Bobe.
6
25
Ba, nene, sunt sigur ca ai terminat la Cambridge, Oxford, Sorbona, in Germania, Austria sau macar prin Mid-West, altfel nu ma lua pe mine cu Universitatile din Bucuresti, Iasi, probabil te-ai foit pe acolo cativa ani, sunt in top 1000 - nu sunt, du-te acolo si ridica-i in slavi ca un mare obscur vertical.
0
14
Si femele, nu prorectori cu studii la cantemir.
22
1
Vino cu dovezi mosule! Nu stii decat sa scuipi venin asupra unor femei cu familii si cariere. Ce ai cu ele? Ti-au facut ceva? Ti-au refuzat avansurile? Care e problema? Nu te-au lasat sa iti faci de cap cu... afacerile care te-au consacrat?
4
16
Si nu e asa?
18
5
Cine zice ca Trandafir e amanta lui Iliescu a zis in trecut ca Hantiu e amanta lui Rugina si Maftei amanta lui Girtu, stim cu totii cine este.Dar amantlacul e pasiunea lui,doar si-a parasit copilul de nici un an pentru o... vai de capul ei
7
19
Asa am ajuns noi, cu o trandafir prorector? Nasa lu fi-sa lui spatariu, de la economice. Atunci, fratilor, luati-o la sanatoasa, ca aici nu mai e de trait pentru dreptate, ci e fieful banilor fara numar si al achizitionarii titlurilor in fals.
37
5
stiti cumva retete false originale unde gasim?sistem hibrid.covid
13
1
Trandafir amanta lui Iliescu
26
11
Domnule Rector, ati renuntat exact la d-na Bormambet, unul dintre cei mai buni prorectori pe care i-a avut vreodata UOC!
43
2
Cred ca este utila infiintarea unui punct de lucru pentru birou xerox extindere Str.Ion Corvin,cu vanzare de pomisori galbeni ,gestionar Bobe.
25
0
Bobita slinosul, bobita labagiul. Asteptam sa te ia covid ul ca doar asa scapa oamenii de tine
46
0
Sa arate trandafir notele de la licente
28
5
Cat de jos a putut sa cada UOC in groapa incompetentei si amatorismului ca nultatea Trandafirescu sa fie numita prorector!!! Rusine Iliescu!
31
3
vreau si eu prorector,vreau consilier local,sper sa nu o iau in barba iar.Pe turisti ii astept la vila Clara! Clara,fiica mea e viata mea,rares ?cine e? Aaa parca e tot al meu dar nu il inghite marsi
14
12
cand vi se spune ca ovidius e combinatia perfecta la multi de acolo nu credeti. va bucurati la 5 pixuri si 3 creioane ca le luati gratis. dormiti pe voi. si veti mai dormi in continuare. cu multi ani in urma toti cei care au construit in jurul cladirilor ovidius s-au racordat la teava de gaz proprietatea ovidius fara sa plateasca nimic, iar in zona nu beneficia nimeni de asa ceva. asta da combinatie pe vremea cand constanta nu beneficia in totalitate de furnizarea de gaz. oare cine dadea semnatura de racordare si primea cadouri consistente?
17
8
Nu va mai agitati, toate manevrele se fac sub bagheta marelui Dirijor Petrica Von Bordei. Dan Iliescu e baiat bun, dar e sub bagheta Dirijorului !
24
1
In ultimii ani de domnie ai lui Rugina servea masa la restaurantul taverna sirbului de langa campus. Gratis! Patronii, isi indruma clientii catre parcare cu indicatoare rutiere. Cand ce sa vezi, locurile de parcare apartin exclusiv UOC. Tipii de acolo si-au instalat incusiv o ghereta pentru paznic care se comporta ca si cum terenul arapartine prin act notarial societatii care administreaza terasa taverna sirbului. Pai asa vrem si noi teren gratuit pentru folosinta. oare cati si-au facut la taverna sirbului onomastici, aniversari, mese pentru obligatii personale pe GRATIS!
26
7
Ghinion, ma Cristi, ca Raluca Trandafir chiar stie ce e cu bugetul si din astea. Nu esti singurul economist ajuns profesor la alta facultate
8
41
UOC s a scufundat la cota minus 100 !
27
1
Cu o asemenea echipa se vor mai delapida din finantele universittatii inca 4 ani de acum incolo. De unde naiba sa stie astia ce inseamna sa citesti un buget de venituri si cheltuieli. Daca le pui in fata o balanta analitica in care se prezinta conturile detaliat o sa spuna ca se uita la tabla inmultirii, ca sa nu mai spunem de o balanta cu patru egalitati. Vor avea sub nas astfel de hartii si le vor semna numai ca sa scape de ele ca oricum nu inteleg nimic. Oameni buni, pe ei calare ca nu inteleg nimic din ceea ce se intampla in jurul lor. Cu ocazia asta s-a dat drumul la furaciuni.
27
2
Nu poti face performanta cu o echipa care, in procent mare aceeasi ca in mandatul Rugina, a dus UOC -ul in cap si a promovat impostura. Asteptarile au fost, poate, prea mari de la Iliescu. Ce mai putem spera???..S-a pensionat Rugine si i-a luat locul Iliescu...echipa era foarte importanta....si nici o schimbare. Este vremea impostorilor! Suntem in cadere libera!
46
0
Cred ca fetzele celor alesi spun totul despre ei...
29
1
Bine ca a ramas umflatul ala gretos de Bobe! Cadea universitatea fara el
46
0
Trandafir si Bobe sunt doia nulitati. Disperati dupa spaga. Calitate pedagogica si manageriala zero. UOC cea mai proasta universitate. Urmeaza decanii slugoi si spagari. Iliescu esti cel mai prost din UOC. Universitate de kkao.
47
5
Sa vina vasluianu rector ar fi fost cel mai bun in aceasta functie Succes
23
5
nU exista ca timp de 4 ani sa nu descopere nimeni prejudiciul. nu exista posibilitatea ca nimeni sa nu descopere in evidentele contabile delapidarea efectuata. La institutiile de stat nu ai cum sa sustragi bani in atatia ani fara sa descopere nimeni. Exista bilanturi pe care le prezinti la autoritatile specializate, la anaf, la ministerul educatiei. prin urmare, nu exista decat fapta de grup organizat. Sau s-a falsificat cu stiinta toate actele contabile ca sa nu se raporteze delapidarea. Sau mai inseamna ca se tine o evidenta dubla in compartimentul contabilitate care nu poate fi dovedita
27
1
Degeaba se comenteaza, dar universitatea a facut un bine diviziei de paza cand a platit penalitati in cuantum de 80000 euro si 30000 lei pentru intarzieri la plata facturilor in 2017.Asa e la statul roman, nu conteaza cum se gestioneaza banii, ci tertipurile legale de a sifona bani. Totul curat si decent prin hotarare de instanta judecatoreasca ca sa nu raspunda nimeni pentru faradelegi. Prinde orbul, scoate-i ochii. Si cica nu e bine la bugetari. Asemena plati sa tot aiba furnizorii. UOC a devenit gaina de aur din neglijenta angajatilor cu salarii de CEO. Li se rupe angajatilor de cheltuieli.
28
0
ca sa poti conduce o universitate trebuie sa fii ori director juridic, ori director general. nu va mai imbatati cu apa rece cu functiile voastre. sunt buni doar de semnat ca deciziile vin de la cei capabili. adica ori director juridic, ori director general
29
4
Care Universitate ma?,din cate vad eu aici este vorba despre o adunatura de lupi flamanzi care nu stiu cum sa faca sa ii fure unul altuia ciolanul,daca astia sunt educatori atunci imi imchipui ce specialisti vor iesi de pe bancile acestei institutii de invatamant superior. Viitor de"aur"tara noastra are.
24
5
Hai inapoi!! Salveaza-ne!
26
7
E aceeasi echipa ca si mandatele lui Rugina. Trist, UOC se indreapta spre coada clasamentul.
33
4
sa plangeti dupa iepuras
31
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272