REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
26.4° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Ilinca Vandici, atac la adresa fostului soț! Ce a zis după ce a înșelat-o

Ilinca Vandici, atac la adresa fostului soț! Ce a zis după ce a înșelat-o

A.F. 8 iunie 2024 | 00:00 476

Ilinca Vandici dă de pământ cu fostul soț! Prezentatoarea de la Kanal D2 a rupt tăcerea cu privire la divorțul de tatăl băiețelului său care a stârnit un val de reacții dure. Acum vedeta a clarificat lucrurile după ce Andrei Neacșu ar fi înșelat-o.

Ilinca Vandici, atac la adresa fostului sot! Ce a zis dupa ce a inselat-oIlinca Vandici

Ilinca Vandici dă de pământ cu fostul soț

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au spus adio după o căsnicie de aproape 6 ani. În 2017 făceau nuntă, iar la doar câteva luni deveneau fericiții părinți ai lui Zian. Acum, după atât timp împreună, nici măcar copilul nu le-a mai salvat relația, așa că cei doi au divorțat pe cale amiabilă la notar. De atunci Zian a rămas alături de mama sa, în timp ce Neașcu își aduce aportul în creșterea celui mic cât de mult poate.

Ilinca este extrem de implicată în creșterea fiului său, iar după divorț și-a dedicat timpul celui mic, încercând să facă față și cu filmările. În tot acest timp, vedeta s-a concentrat foarte mult pe vindecarea sa, în condițiile în care, Ilinca a divorțat de tatăl copilului ei din cauza infidelității acestuia. La un moment dat, vedeta a creat isterie în rândul oamenilor după ce a declarat că i-ar ierta orice soțului. Mai mult, după divorț a fost pusă la zid pentru că realitatea în cele din urmă nu a mai corespuns cu declarațiile de la acel moment. Recent, vedeta a clarificat totul în legătură cu acest moment delicat din viața sa, chiar în podcast-ul pe care îl moderează, într-o discuție cu Costel Bojog, scrie click.ro.

Ilinca Vandici, atac la adresa fostului sot! Ce a zis dupa ce a inselat-o

Costel Bojog: Sunt lucruri greu de iertat, am început să fiu mai înțelegător cu anumite lucruri, nu știi cum te lucrează viața și cum te pune în situații.

Ilinca Vandici: Exact cum mi s-a demonstrat mie, că nu pot să iert chiar orice sau mă rog, la nivel spiritual, în relație cu Dumnezeu și cu mine, da, pentru mine pot să iert, în suflet, dar nu accept.

Costel Bojog: Trebuie să fim îngăduitori cu noi înșine, că e greu, neputințele noastre sunt multe și cerem prea mult de la noi. O să vină un moment în care o să fii mai matur o să gândești altfel și o să treci peste. Dacă nu poți, aia e'

Ilinca Vandici: Dar știu că o dată ai făcut și o glumă, aveai în spectacol o glumă vis a vis de gafa asta a mea?

Costel Bojog: Nu am făcut-o eu, mi se pare că a făcut-o Raul, un coleg.

Ilinca Vandici: Râdea lumea?

Costel Bojog: Da. Cred că a făcut un story mai degrabă, nu știu dacă era o glumă. Cred că știu despre ce e vorba, e Raul care a făcut, despre înșelat. Sunt unele femei care acceptă această situație.

Ilinca Vandici: Eu nu am zis că accept, am zis că iert, drept urmare uite că nu am acceptat. Pe mine mă interesa dacă a râs lume ala glumă, asta-i important. Dacă România e fericită…

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699