REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ilinca Vandici, pregătită să devină mamă pentru a doua oară?

Ilinca Vandici, pregătită să devină mamă pentru a doua oară?

Valentina CAMARA 14 ianuarie 2023 | 00:00 266

Ilinca Vandici poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, dar și o carieră de succes. Vedeta este activă în mediul online și vorbește des cu fanii ei diverse subiecte. De această dată, prezentatoarea TV a dezbătut un subiect mai personal, acela dacă este pregătită să devină mamă pentru a doua oară. Iată ce a mărturisit vedeta!

Ilinca Vandici este foarte activă pe rețelele personale de socializare și de fiecare dată când are ocazia împărtășește momentele frumoase din viața ei cu fanii ei din mediul online. De această dată, vedeta a vorbit cu fanii despre un subiect mai personal. Prezentatoarea TV este pregătită să devină mamă pentru a doua oară?

Ilinca Vandici, pregătită să devină mamă pentru a doua oară?

Întrebată dacă Zian, fiul ei, nu îi spune că își dorește un frățior sau o surioară, Ilinca Vandici a declarat că acesta nu i-a spus niciodată, dar asta probabil și pentru că nici ea nu se simte pregătită să devină mamă pentru a doua oară.

Ilinca Vandici și familia ei

 

„Cred că am mai răspuns și la întrebarea asta, dar nu e problemă, mai răspund o dată. Deocamdată nu mi-a zis, sincer, niciodată că și-ar dori un frățior sau o surioară, deocamdată, nu știu ce se va întâmpla în viitor, dar până acum nu. Probabil că nu simt nici eu. Am mai spus de un miliard de ori de ce, care sunt motivele pentru care... și așa mai departe, nu vreau să repet”, a mărturisit prezentatoarea TV.

De asemenea, vedeta a mai spus că probabil fiul ei, Zian, o simte că este împlinită și de aceea nu îi cere să îi facă o surioară sau un frățior.

„Știți că legătura dintre mamă și copil e super puternică și probabil că simte treaba asta, mă simte că sunt împlinită și că e suficient pentru mine. Probabil că și asta contează și nu simte nevoia de mai mult sau de altcineva”, a mai adăugat ea.

Cu cine seamănă Zian, fiul vedetei

Ilinca Vandinci a devenit mamă în anul 2017, iar acum Zian are 5 anișori. În urmă cu câteva luni, vedeta a postat pe rețelele personale de socializare trei fotografii, una cu ea de când era mică, una cu soțul ei de când era mic și una cu fiul ei de acum. Ea și-a întrebat atunci fanii cu cine seamănă băiețelul ei.

„Am o situație… Poza 1 – Andrei, poza 2 – eu, poza 3 – evident, Zian… Decideți voi cu cine seamănă copilul! Aștept comentariile voastre! Sper să ziceți că seamănă cu mine…”, a scris atunci vedeta pe Facebook, în urmă cu câteva luni, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108