REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Imagine adorabilă cu gemenele lui Cristi Borcea

Imagine adorabilă cu gemenele lui Cristi Borcea

Replica API 8 ianuarie 2022 | 00:14 993

Trecerea dintre ani a fost specială pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Cei doi porumbei și familia lor au petrecut sărbătorile într-un cadru idilic, la zăpadă, la 180 de km de București, iar în prima zi a anului 2022, gemenele cuplului l-au sorcovit pe omul de afaceri, scrie click.ro.

Cristi Borcea a petrecut sărbătorile cu familia, departe de București

Familia lui Cristi Borcea a petrecut de sărbători la Horoabele, Moroeni, în județul Dâmbovița, în vecinătatea munților Bucegi. Acolo, Cristi și Valentina au ciocnit un pahar de șampanie, au tăiat porcul, s-au dat cu sania și, cel mai important, au respectat tradițiile.

Una dintre ele a fost sorcovitul, iar imaginile cu Cristi Borcea sorcovit chiar de gemenele lui au făcut furori pe rețele sociale. Micuțele Raisa și Indira l-au colindat pe tatăl lor și au și primit bani și cadouri. Valentina nu s-a putut abține și a împărtășit aceste momente unice cu fanii ei de pe Instagram.

Gemenele Raisa și Indira

Gemenele Raisa și Indira l-au sorcovit pe tatăl lor

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt căsătoriți din 12 septembrie 2018. Cristian Borcea a făcut pasul cel mare pentru a treia oară, iar Valentina s-a căsătorit și ea pentru a doua oară, după divorțul de politicianul Cristian Boureanu. Cei doi au ales să-și unească destinele la Primăria Voluntari. Fiul lor în vârstă de doi ani, Milan Cristian, a fost prezent la marele eveniment.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au un băiat și două fete

Cristian Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii și de care s-a separat pe cale amiabilă în 2011, și cu Alina Vidican, care i-a dăruit și ea doi copii, dar la care a renunțat pentru Valentina Pelinel și fiul lor Milan.

La 1 martie 2019, au venit pe lume fetele lor, gemenele Indira și Rania. Borcea și Vidican au divorțat la notar, la Constanța, în toamna lui 2016. Alina s-a mutat la Miami cu cei doi copii, pentru a-și reface viața, lăsându-i cale liberă Valentinei la inima lui Borcea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce ne aratati copii unui puscarias ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272