REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

IMAGINE cu un puternic IMPACT emoțional, din Spitalul Județean CONSTANȚA!

IMAGINE cu un puternic IMPACT emoțional, din Spitalul Județean CONSTANȚA!

Replica API 21 octombrie 2021 | 00:00 61108

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, a postat o imagine din Spitalul Județean Constanța, de la UPU. Secția de Primiri Urgențe este arhiplină de pacienți bolnavi, iar acesta este crudul adevăr pe care-l trăim astăzi, în spitalele din întreaga țară, nu numai din Constanța. Suntem în război cu un virus parșiv care ne poate ataca oricând pe noi sau pe rudele ori prietenii noștri.

Marți, 19 octombrie, au murit la Constanța 31 de oameni, unii dintre ei nevaccinați.

”În octombrie, județul Constanța a consemnat 243 de decese cauzate de infectarea cu virusul SARS-CoV-2 (nici 10% nu erau persoane vaccinate). Ca să facem o comparație cu cea mai neagră lună de până acum (septembrie), sunt de două ori și jumătate mai multe, iar octombrie încă nu s-a încheiat. Acest scenariu sumbru în care ne aflăm putea fi evitat, dacă populația ar fi înțeles, precis, beneficiile vaccinării. Din păcate, printre noi sunt așa-zișii formatori de opinie, oameni fără absolut nicio calitate și pregătire, care descurajează eforturile de întoarcere la normalitate.

Dacă dorim să ne protejăm de suferința enormă prin care alți constănțeni trec acum, nevoiți să-și ia rămas-bun de la cei dragi, trebuie să acționăm. Mergeți la centrele de vaccinare, fie ele mici sau mari, la Pavilionul Expozițional, vorbiți cu medicii de familie, cu specialiști, nu cu influencerii anti-vaccinare, care au trimis prea mulți oameni direct în secțiile de terapie intensivă. În centrele de vaccinare veți găsi oameni amabili, care știu ce fac și care doresc să-și încheie misiunea cât mai repede. Haideți să-i ajutăm pe ei, pe medicii din spitalele suport COVID, haideți să ne ajutăm rudele și prietenii să nu treacă prin suferință!”, a spus Silviu Coșa.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Testati lumea,gratis ca un alte tari, ca sa se stie cine trebuie izolat,
2
0
Anul trecut tot atatia mureau .....ce au facut de atunci....absolut nimic...nu mai pot ei de popor
3
3
Ia tu si doza mea de vaccin sa fi mai protejat. Fiecare e liber sa faca ce vrea ... altfel ne intoarcem la Comunism.
8
12
Vaccinati-va dracului. Avwm vaccinuri sa ne punem si in cap. Astia cqre va uitati ca boii si ca vacile doar la RTV, Monica Pop si Sosoaca, vaccinati-va fira-ti ai dracului de handicapati.
17
7
Politia, parchetul, dna cand intra peste astia cu certificatele false? Creca suntem orasul cu cele mai multe certificate false.
34
6
Vaccinati-va mortaciunilor!!!
27
9
de ce vaccinatii nu sunt testati, ca si ei imprastie virusul la fel ca nevaccinatii?
28
15
oare cati dintre acesti vaccinati au citit propectul vaccinului? Vaccinul e EXPERIMENTAL declarat de producator! Dupa 5 ani s-ar purtea ca productorul sa il retraga si sa spuna ca nu este bun sau este cancerigen!! Resul e ura, spaga si invrajbire!!!
21
34
mananci kakat javra
17
13
Acum 4 ani am ajuns in urgenta la spitalul judetean Ct si erau la fel de multi oameni ca si in poza ...nu avem spitale fratilor
34
9
I know, I know, basically uhm... I'm not going to take it !
10
12
vrem la aparate
7
15
Trebuie sa vii debil mintal sa te vaccinezi.
26
45
cica unii dintre ei erau si vaccinati dati nr real domnule cati au murit vaccinati?
28
26
Sa va fie rusine, nemernicilor.doar la bani va ganditi si vinovate sunt autoritatile ca nu au introdus RESTRICTII IN VARA.
35
11
Nu va vaccinati este totul vrajeala. Cand o sa ajungeti fara aer mai vedem ...
41
32
Cu intrebarea ta devine foarte limpede de ce voi antivaccinistii sunteti predispusi sa haliti toate tampeniile. Ganditi cu cwuru, atata tot. E vorba de tulpina virusului ce a facut mutatii imprastiindu-se foarte usor acum.
51
25
Pt cn intreba ce fel de vaccin e ala de poti sa te inbolnavesti transmiti si mori, e un vaccin ca oricare altu, ca doar te face mai rezistent, la o tulpina avem acum n tulpini pt care nu a fost facut vaccinu, oameni nevaccinati care nici macar nu se mai feresc, ca anul trecut, daca esti mai putin decat deloc inteligent taci din gura
36
11
Virusul initial care era mai putin contagios a avut suficient timp sa devina o tulpina foarte contagioasa. Tocmai ca nu a fost oprit prin vaccinare. De-aici numaru mare de infectati. Clar acum ?
49
13
Cum se explica numarul mult mai mare de deces comparativ cu anul trecut, an in care nu era descoperit vaccinul? Ce fel de vaccin este daca dupa cel il faci poti sa te imbolnavesti, poti sa transmiti virusul si poti chiar si sa mori ?
32
41
Pentru toti care le stiu pe toate si tot,multa m...ieee,
24
7
de nu mai pot pentru toti nevaccinatii idioti!
23
19
Vrem sa moara toti conspiratonistii si antivaccinistii in frunte cu idolii lor. Sosoaca si restul. Hai baieti, hai ca se poate. Iesiti fara masca, nu va vaccinati. Va vrem morti parazitilor
38
28
Mananci chacat sa nu adormi, cum mananca de altfel toti prajitii ca tine. In rapoartele zilnice oficiale sunt zeci de morti la fiecare categorie de varsta. 20-30 ani, 30-40 ani, etc
43
15
Cum se face ca tot ce moare...au varste cuprinse intre 70 si 80 ani??!! Chiar nu se mai moare de alte boli??!! Baiii...voi sunteti tampiti
29
37
1. Poza e facuta la CT, 2. Pentru astia de nu cred in covid va asteptam voluntari in upu dar fara echipament si vorbim dupa
60
22
Deci pe pwrosti se pare ca nu ii poate convinge nimeni cu nimic. Si daca moare cineva in fata lor vor zice ca nu e real, e holograma. Nu ramane decat ca mama natura sa faca ordine singura in cazul asta. Spor la murit. Vaccinatii sper din tot sufletul sa fie bine.
70
17
Doamna asistenta, primiti apartinatorii sa isi vada apropiatii, nu ziaristii.....si daca e atat de aglomerat de ce stati pe facebook? Ori dormi ori muncesti, zic...
37
40
Cei din poza sunt ca si morti , 90% nu mai ies pe picioarele lor....poate ne spune doamna asistenta din commentruri , de ce ?
29
30
Daca erai asistenta ne spuneai ca aglomeratia aia era la UPU si inainte de aparitia covidului si o spune unul care a trecut atunci pe acolo, acum mai e blocat si spitalul de boli infectioase!!
36
6
Credeti ce vreti. Eu am stat internat la medgidia 35 zile. Am avut 15 la suta sanse sa scap. Dupa opinia dctr.am avut 130kg acum am 70. Nu este o facatura virusul exista Cei care mu cred e treba lor.deci sfatul meu catre toti... vaccinativa daca doamne fereste luati virusu o sa regretati ca nu ato facut vaccinu
57
21
Sa se inchida Horeca pana la 1 Decembrie. Asta este singura solutie
35
19
Ma miram eu de ce e asa gol RATC-ul acum. Toti pensionarii s-au mutat la UPU. Nu mai umbla dezlegati peste tot acum?!
23
29
Tin sa contrazic, iti spune o asistenta medicala ce lucreaza chiar pe urgenta. Dar nu mai bine vii sa ne faci o vizita si te convingi singur ?
63
20
Vrajeala , in primul rand imaginea nu este din spitalu Constantean . Vreau sa ni se spuna si noua cati oameni mai sunt bolnavi de gripa de sezon ca despre asta nimeni nu mai vorbeste . Totul este o gargara pentru a baga groaza in oameni .
40
89
Haideti toti flamanzii din Horeca sa va aud in cor: FaCAturA nU ExiSta COVid!!
51
23
Dar, inainte de pandemie, cand nu te baga nimeni in seama si se astepa cu zilele pe holurile UPU..... Nu se uita nimeni fara o atentie sau o interventie prin cineva, de la ingrijitoare la medic......
64
14
Certificatul verde ....steaua lui David
23
44

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920