REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Imaginea care a împărțit Constanța în două: o haită de câini, în intersecția de la Casa de Cultură

Imaginea care a împărțit Constanța în două: o haită de câini, în intersecția de la Casa de Cultură

Replica API 21 noiembrie 2017 | 00:33 432

Un trecător a surprins o fotografie interesantă în zona Casa de Cultură din Constața, în cursul zilei de duminică, 19 noiembrie a.c., unde o haită de câini se afla pe refugiul de pietoni din intersecție. Imaginea a fost, ulterior, postată pe o rețea de socializare, iar oamenii au început să discute intens pe subiect. O parte din constănțeni se plângeau de faptul că numărul mare de patrupezi ar putea să devină agresivi din lipsa hranei și a apei, iar pe de altă parte iubitorii de animale punctau că acele animale ar avea nevoie de dragostea oamenilor.

De asemenea, cititorii ne-au transmis că în zona Boema-Brotăcei o haită formată din 7-8 câini îi sperie pe aceștia, din cauza faptului că pe timp de noapte devin agresivi.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba...au fost atatea cazuri in tara cand maidanezii au mancat copii. Am la bloc cred ca pe putin 20 de catei. Am ajuns sa umblu cu electrosocu dupa mine ca sa ma salvezi de cateii agresivi, pentru scumpii mei vecini, mereu cand vin hingherii, ii baga in casa si le dau drumu dupa...nu e normal sa stau cu panica pe strada ca ma mananca animalele.
2
0
cei care vor sa lase cainii fara stapan in strada mergeti si voi sa traiti alaturi de ei, lepadati-va de familie, copii, servici, afacere, casa, rude, prieteni etc. astfel veti vedea ce inseamna sa fii un caine fara stapan
4
0
cine are caine are si OBLIGATII. daca te musca te despagubeste. javrele sa dispara din oras. in parlament cu ele !
0
1
Pacat! Cu atatia prosti si fiinte lipsite de empatie tara aia nu are nicio sansa. Va meritati soarta voi aia romanii normali! Sa ramaneti in micul vostru univers unde animalele sunt vinovate pt lipsa de mancare, apa si agresivitate, nu voi sunteti problema!
5
8
pe de o parte autoritatilor nu le pasa de securitatea cetatenilor , iar pe de alta parte sunt citiva excentrici ce vad lucrurile negre in roz.
0
3
O sa scapam decaini si o sa ne umplem de sobolani.
2
3
Roman sau tigani tot dracul ala e
1
2
Iubitorii de patrupede sa faca bine sa ia in custodie potaile care umbla nestingherite pe strazi, in caz contrar cainii fara stapan sa fie dusi la o biobaza unde sa fie tinuti maxim 2 saptamani iar daca nu-i revendica nimeni sa fie eutanasiati
5
3
de parca ar fi vre-o strada din oras fara 10-20 de caini!
7
2
jupuiti si la frigare cu ei ,foamea e mare.
7
6
ai mentalitate de taran venit la oras. Cainii nu se teleporteaza, sunt niste biete animale domesticite, dependente de om care le abandoneaza. Exista legea de castrare obligatorie si pedepsirea abandonului. Pana nu se opreste robinetul adica prin castrare si pedepsirea abandonului, ii poate aduna pe toti amaratii astia si in cateva luni sunt si mai multi. Tie cand ti se sparge teava aduni cu galeata sau repari gaura aia? asa e si la animale, degeaba le aduna cat timp taranoii de romani arunca animalele incalcand legile.
13
6
Constanta nu a fost impartita in 2 absolut deloc daca intrebi 90% din constanteni vor spune ca da... sunt de acord cu prinderea lor d hinghieri si.tinerea in padocuri....restul de 10 % sunt niate descreierati demonizati care trebuie exorcizati se tavalesc pe jos si fac ca toate cele cand vad hinghierii!!! Nu mai poti iesi cu copilul in parc ori p strada sau venii de la munca noapte d frica.
10
4
Cainii nu musca decat jigodiile ....
14
9
sunt caini adusi de asa zise ONG, S.R.L. uri ..care iau bani de la primarii.din diverse zone ale tarii ...si uite asa ii plimba de ani de zile furand din banii nostrii..de saracele animale care nu au nici o vina, ce sa mai zic...deschideti ochii fratilor...suntem condusi de panarame de infractori
8
7
SALVEAZA ROMANIA . VRETI OAMENI SI COPII IN SIGURANTA SAU MAIDANEZI PERICULOSI ? FOARTE BINE , CEI CE VOR SA-I CREASCA IN APARTAMENTUL SAU VILA LOR , SA NU MAI EXISTE CAINI PE STRAZI .
21
5
Dar aici nimeni nu spune nimic de administratia psd-sta al lui sularau.Il doare la basca,patru ani doarme pe o ureche si abia in ultimul an mai vine cu ceva promisiuni si pomeni si ...gata inca un mandat.
9
7
Cainii aia de unde vin? aa de la oamenii care nu respecta legea, nu castreaza animalele si le abandoneaza, ceea ce e infractiune. Cainii sunt animale domesticite de om care depind in totalitate de bunavointa omului, numai barbarii dau cu ciomagul si bata. Oamenii inteligenti actioneaza si rezolva, adica respecta legea. castrare obligatorie si pedepsirea abandonului. Vai de ei de caini aruncati, stau in frig chinuiti de oameni, le e foame, de unde sa isi procure hrana, sa mearga la serviciu? Nu vedeti ca nu aveti logica. Niciun om normal nu vrea animale pe strazi, de vina sunt cei care ii aband
19
2
Eu stau in mamaia nord si aici s a umplut de caini,nu poti iesi din casa..am sunat la hingheri si mi au inchis telefonul in nas spunand ca o sa vina ei cand au timp.
15
2
Sa speram ca va acosta in portul constanta un vapor cu vreo 50 de filipinezi SI vor face pastrama din toate javrele din oras.. sa nu le mai auzim latratul .
17
3
O sa vina toate pizdele jegoase care se plimba in x5 si o sa apere javrele. Eu nu pot sa mai suport latratul zilnic a 50 de caini si pericolul sa fiu muscat seara prin port la munca sau intre blocuri pe la delfinariu. in fiecare seara sunt gata sa fiu muscat posibil de 5-10 caini care ataca ,nu doar latra de la 10 metrii. Nu vreau sa le fac rau,dar nu mai suport deja,ma gandesc sa schimb locul de munca.Cainii trebuie adunati odata pt totdeauna!Luati dusi unde vor,nu vreau sa fie omorati,dar sa fie inchisi pe viata intr-un tarc mare si gata,fara inmultire,orasenii sa plateasca mancarea si gata.
26
6
Aia care cred ca au nevoie de dragostea oamenilor sa ii ia la eu in casa. Cand te ataca o haita de caini si ajungi la spital cu muscaturi si mai tresa faci si vaccin impotriva turbarii nu stiu cata dragoste mai poti avea pt caini.
30
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272