REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Imaginea cu fiica lui Nicole Cherry care a „topit“ internetul. Cât a crescut Anastasia!

Imaginea cu fiica lui Nicole Cherry care a „topit“ internetul. Cât a crescut Anastasia!

Replica API 27 aprilie 2022 | 00:00 425

Sărbătoarea Paștelui vine cu bucurie în plus pentru părinții de micuți, care se folosesc de acest pretext pentru a-i îmbrăca pe aceștia în cele mai adorabile costume. Acesta este și cazul cântăreței Nicole Cherry, care și-a costumat fetița în iepuraș și a „topit” internetul.

Nicole Cherry

Nicole Cherry a avut parte anul acesta de primul Paște în calitate de mămica Anastasiei, așadar sărbătoarea a fost cu atât mai emoționantă. Cântăreața a petrecut Învierea Domnului în familie, alături de partenerul ei, Florin, și de micuța lor, care a fost cu această ocazie și iepurașul de Paște!

Nicole Cherry, primul Paște în calitate de mămică

Cântăreața a publicat în mediul online câteva imagini în care fetița ei apare într-un costum de iepuraș, de culoare roz, cu urechiușe lungi și tot tacâmul, iar urmăritorii ei s-au declarat cuceriți. Anastasia a crescut de la primele postări pe care le făcea Nicole în urmă cu ceva vreme, când anunța fericită că a devenit mămică pentru prima oară.

Micuța pare să semene cu ambii părinți, iar admiratorii cântăreței sunt „topiți” după obrăjorii ei dolofani. Nicole Cherry a dezvăluit de curând cum are de gând să petrecă sărbătorile Pascale, având în vedere că și în această perioadă mai are concerte, prin țară.

Cum a petrecut Nicole Cherry Paștele

„De Paște suntem cu familia, printre concerte, pentru că au început evenimentele și ne bucurăm foarte tare de ele, eu mai ales, că îmi era dor.

În rest o să mâncăm. Sunt adepta tradițiilor românești. Îmi place foarte mult să merg la biserică. Mi se pare că slujba de Înviere este una extrem de importantă și, zic eu, una dintre preferatele mele.

Îmi place foarte mult să merg, mai ales că acum o să fim într-o formulă mai mare. Mă bucură. Chiar dacă nu o vom putea lua la biserică, pentru că nu apucăm să o creștinăm până atunci, dar faptul că o să fie în casă și o să fie primul Paște alături de Anastasia, cred că o să îl facă special.”, mărturisea în urmă cu câteva zile Nicole Cherry, pentru Wowbiz, citat de click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272