REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Imagini cu Elena Băsescu transformată! E de nerecunoscut!

Imagini cu Elena Băsescu transformată! E de nerecunoscut!

Replica API 13 iulie 2022 | 00:00 1595

Transformare șoc pentru Elena Băsescu! Fiica cea mica a fostului președinte Traian Băsescu e de nerecunoscut în urma intervențiilor estetice. Elena Băsescu e total schimbată, iar dovadă stă în ultimele poze cu ea.

Elena Băsescu, sursa: Facebook

Elena Băsescu (42 de ani) a fost mereu atentă la fizicul ei! Se știe că fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu face potecă pe la clinicile de înfrumusețare. Și asta nu de acum, ci de ani de zile! Elena Băsescu a apelat dintotdeauna la cele mai noi și mai inovative proceduri estetice, care i-au modificat fizionomia feței în mod vizibil.

Iată ultimele imagini cu fiica cea mică a lui Traian Băsescu, care ne-au fost trimise de internauți. Imaginile sunt uimitoare și arată o Elena Băsescu transformată total de intervențiile estetice, scrie click.ro.

Din poze de observă că fiica cea mică a fostului președinte a vizitat de curând o o clinică de înfrumusețare, unde a apelat din plin la injecțiile cu botox, dar și la acidul hialuronic. Buzele vedetei sunt cu mult mai voluminoase, iar trăsăturile feței vizibil modificate.

Chipul Elenei a ajuns de nerecunoscut aproape, ea putând fi lesne confundată cu Marinela Nițu, fosta pasiune al Luceafărului huilei, Miron Cozma, și ea o împătimită a intervențiilor estetice.

Ce intervenții are Elena Băsescu?

Pe parcursul anilor Elena Băsescu a tot apelat la intervenții estice. Și-a operat nasul, şi-a injectat colagen în buze, apoi şi-a tatuat și sprâncenele. După toate aceste transformări, se pare că fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu a devenit oarecum dependentă de aceste metode și proceduri de înfrumuseţare.

Unele voci avizate afirmă că EBA ar fi umblat chiar și la pomeți și și-ar fi injectat diverse substanțe, pentru a-i contura mult mai bine.Peste toate, Eba a slăbit spectaculos în ultima vreme. Merge la sală foarte des și se mândrește cu o siluetă de invidiat.

Elena Băsescu are trei copii. Pe Sofia (8 ani și 6 luni) și pe Traian (7 ani) îi are din relația cu Bogdan Ionescu, alias Syda, iar pe micuța Anastasia (3 ani și 9 luni), din relația cu Cătălin Tomată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...dar cu cine este in fotografie???cu bunicu...cu strabunicul...sau cu unul care are 70 de ani:::mai fetelor...v-a luat DUMNEZEU mintile ???unde este demnitatea voastra???cum sa te afisezi cu unul mai urat decat dl...dracu???
0
0
Ciudata creatura, deoache copii cand se uita la ei. Trebuie neaparat exorcizata, la manastirea din Socariciu, judetul Calarasi!
0
0
Urata ca chiompalaul de tac'su si p*****a ca c***a de navigator de ma-sa !!! "Sugiccesuri"
1
0
Daca o vezi fara sa fii pregatit ai toate sansele sa faci un infarct! As spune ca arata ca o gorila dar as jigni gorila!
1
0
E buna sa desfunde wc-ul cu botu ala
0
0
ii mai trebuie o casa in mana, seamana leit cu marilin monroe, cand era in coma,,
0
0
tot boccie este si asa transformata
2
0
Doamne, ce transformare, fosila preistorica
0
0
Ce dihanie, brrrrrr !
0
0
Huoooooooo
0
0
e medicul care o trateaza ?
1
0
Acum chiar seamana leit a colaboratoare.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212