REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Imagini cu puternic impact emoțional, cu momentul accidentului mortal de la Cobadin! Video

Imagini cu puternic impact emoțional, cu momentul accidentului mortal de la Cobadin! Video

Replica API 5 august 2022 | 00:00 9830

Accidentul mortal din comuna Cobadin, zona Peco, în care 2 minore și-au pierdut viața și alte 3 persoane au ajuns de urgență la spital, a fost filmat de camerele de supraveghere din zonă.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul serii de joi spre vineri, 4 spre 5 august a.c., în Cobadin, în zona Peco, acolo unde a avut loc un accident rutier. Au fost înregistrate mai multe victime, din păcate, două dintre acestea fiind declarate decedate, fiind vorba despre 2 minore de 13, respectiv 16 ani.

Video:

Citește și: Accident grav la Cobadin: două fete de 13 și 16 ani au murit

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dl experti politisti, vizualizati filmarea corect.Ce cauta masina neagra fara semnalizare in intersectie exact in locul unde faci stanga pt a intra in cobadin? Conducatorul acelei masini era si el baut? Cred ca golful intra in cobadin cu viteza si a incercat sa evite bwm ,aripa stanga fata nu are nimic.De ce nu se amplaseaza un sens giratoriu acolo dar si la monument?Autoritatiileau si ele vina.
0
0
Majoritatea poporulului roman doreste ca astfel de nelegiuiti precum cel de 16 ani sa nu pateasca nimic fiindca nici Nastase sau alti functionari publici si parlamentari care au comis fapte mai grave, nu au fost trasi la raspundere pentru faptele lor. Prin urmare, institutiile publice respecta dorinta populatiei care le plateste salariile prin taxe si impozite si nu ii trag la raspundere. Multi nu realizati asta si dati vina pe conducatori, dar ganditi-va ca acesti conducatori sunt reprezentatii oamenilor si le reprezinta interesele in institutiile unde lucreaza.
0
0
Stire BOMBA!Cica pOLITIA vrea sa-l scoata vinovat pe soferul bmw-ului care a iesit din peco pe motiv ca si-a aprins tigara si l-a orbit pe ala de 16 ani si din cauza asta nu a mai putut controla masina
0
0
Daca nu era cealalta masina intra direct in pompe
1
0
in ce hal a ajuns tara asta dupa 33 de ani de hotie jecmaneala si mafie
0
0
Atatea probleme aici.. pfuu. Parinti carora nu le pasa pe unde le umbla plozii. Minore fara minte ce se inhaita cu toti teeminatii, baieti "duri si cool". Politie care doarme in ghete, si lista continua la nesfarsit. E un cumul de factori ce a dus la toate astea. Este exemplul perfect unde ne aflam cu coruptia, analfabetismul, educatia sexuala, nepasarea, depravarea , etc.
2
0
Asta.sunt,
0
0
copii de azi ai societatii sunt victime sigure acum, maine si in viitor , va intrebati de ce?
0
0
Nici o intentie de franare. Ca o torpila a venit ,deja e omor premeditat
0
0
Pesedistii au construit un mediu propice lipsit de educatie si fara sanctiuni drastice pentru asemenea fapte,adica au edificat un popor majoritar inconstient ,dar bun votant PSD.
1
0
Ala cu E60u ... mare ghinionist
2
0
13 si 16 ani , dimineata la 1,30 pe strazi .*****u golanii ! Oricum , nu ar fi avut nici un viitor. Sper sa crape si licheaua aia de soferas la 16 ani , daca scapa.....pe viitor vor mai fi victime !
3
0
ce bataie le trebuie. prea mult timp liber strica, ca daca ar fi avut treaba de facut prin curte nu i-ar mai fi ars de luat masina din curte la 1 nopatea si hai cu fetele la plimbare. si aia la 13 ani, dumnezeu sa o ierte, ce cauta pe strada la ora aia..13 ani!
5
0
care a venit ca avionul mai traieste ar trebui sa fie spanzurat pe loc in public!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218