REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Imagini cu puternic impact emoțional, cu momentul accidentului soldat cu trei morți! Video

Imagini cu puternic impact emoțional, cu momentul accidentului soldat cu trei morți! Video

Andreea CONDURACHE 11 martie 2024 | 10:36 3428

Apar noi detalii cu privire la accidentul cumplit produs pe centura Avrigului, din Sibiu, în urma căruia au murit trei oameni. Tragedia a avut loc după ce șoferul unui camion a intrat pe sensul opus, lovind violent o mașină care se deplasa regulamentar.

Imagini cu puternic impact emotional, cu momentul accidentului soldat cu trei morti! Video

Momentul impactului a fost surprins de camera de bord a unui alt participant la trafic. În imaginile șocante se putea observa cum șoferul camionului a pierdut controlul asupra volanului și a lovit mașina. Totul s-a petrecut după ce autovehiculul de mare tonaj a avut o explozie la un pneu.

Imagini cu puternic impact emotional, cu momentul accidentului soldat cu trei morti! Video

După momentul ciocnirii violente, TIR-ul a căzut de pe un pod, pe o cale ferată. Din nefericire, impactul a fost devastator, iar trei bărbați, aflați în autoturismul care circula regulamentar, au murit pe loc. Un șofer, care a fost martor la tragedie, a povestit cum s-a produs accidentul cutremurător. El a observat camionul când s-a lovit de parapet și a intrat în balans, pătrunzând mai apoi pe contrasens.

„Am observat că a luat parapetul, a intrat în balans şi eu am început deja să frânez. Şoferul dinaintea mea nu ştiu ce a apucat să facă, că nu am văzut nici stopuri din partea lui aprinse.

Eu când am văzut că vine pe contrasens, pe partea mea de mers, m am dat pe contrasens şi am trecut printr-un nor de praf exact de la impactul ăla, când l-a luat în dreapta mea, că eram în paralel cu ei când am încercat să evit accidentul. În maşina mică erau striviţi, n-a mai rămas nimic, n-a mai rămas nimic din maşina aia, era dezastru”, a declarat șoferul.

Imagini cu puternic impact emotional, cu momentul accidentului soldat cu trei morti! Video

Accidentul mortal a avut loc vineri, 8 martie, pe Drumul Naţional 1, pe centura ocolitoare din orașul Avrig. Traficul a fost oprit timp de zeci de minute.

Imagini cu puternic impact emotional, cu momentul accidentului soldat cu trei morti! Video

„În urma coliziunii cu un autoturism, un autocamion a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incident soldat cu trei victime”, anunța Centrul Infotrafic.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si chiar daca ar fi fost o explozie pe fata, nu avea voie sa paraseasca directia de mers, camionul avea doua axe pe fata, deci ....4 roti care vireaza, ar fi trebuit sa-si pastreze traiectoria cu cele trei ramase pe directie ! Clar, aici a fost vorba de neatentie in conducere....s-a urcat pe parapetul din dreapta dupa care a ricosat peste nefericitii aia !
2
0
Autoturismul a frânat, se vad luminile de la stopuri. Dar nu a avut timp de reacție... Dumnezeu sa-i ierte...
0
0
Viteza exagerată pentru acel camion dezastru pe șosele.Aceke camioane zac demult la fier vechi.Au vechime de 50 de ani...VITEZA UCIDE ZDRUNCINATILOR !!!
1
0
Camionul s-a lovit cu dreapta de bordura. Nici urmă de explozie.
3
0
Camionul mergea cu viteza fff mare, s-a izbit cu partea dreapta de bordura inaltata la intrarea pe pod. Cine a constatat ca i-a explodat un cauciuc, fara expertiza? Cred ca soferul se uita in telefon, ca asa fac tiristii pe autostrada...
2
0
Nu ar fi mers cu viteză mare, poate ieșea altfel, dar așa, ioc șansa
1
0
M-am saturat de ''profesionistii'' lu' peste!!! Politia ar trebui sa-i arda grav pe ciumpalacii astia cu doua clase care conduc tot felul de camioane!
1
0
viteza, viteza dobitocului cu camionul. Tara fara pedepse pt acesti bipezi.
4
0
dar dumnezeu nu fereste pe nimeni de nimic, zilnic vede viluri si crime, nu se baga ca nu exista
1
2
Fereasca Dumnezeu ....dezastru
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212