REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

IMAGINI de la ACCIDENTUL produs de SCANDALAGIUL cunoscut pentru OMOR! VIDEO

IMAGINI de la ACCIDENTUL produs de SCANDALAGIUL cunoscut pentru OMOR! VIDEO

Replica API 10 februarie 2021 | 16:54 14236

În cursul zilei de marți, 9 februarie, a avut loc un accident rutier în Ovidiu, produs de Ismet Okurogullari, cunoscut cu antecedente penale, respectiv omor. Acesta, fiind beat la volan, a intrat în coliziune cu un autoturism la Ovidiu, și-a continuat deplasarea, până a ajuns într-un stâlp pe care l-a doborât, căzând peste o mașină. Acum, iată, vă prezentăm imagini cu producerea accidentului rutier în sine.

Prezent al Spitalul Județean Constanța, pentru prelevarea probelor biologice, individul a făcut circ, după care a fugit, sustrăgându-se de la recoltarea probelor biologice.

Poliția, alături de agenții de securitate ai spitalului, l-au prins pe strada Nicolae Iorga și l-au adus încătușat înapoi, fiind condus din nou la spital.

Video:

”Mi-a pus cătușe, să moară mama! Faci abuz! Băi, faci abuz!”, striga individul.

Citește mai mult aici: ȘOFERUL care a provocat ACCIDENTUL la OVIDIU a făcut CIRC la SPITAL și a FUGIT!

Acuzat de CRIMĂ, în 2009

Amintim că, prin rechizitoriul Parchetului de pe lăngă Tribunalul Constanţa, din 19.01.2010, s-a dispus trimiterea in judecata a inculpaţilor:

MAVRU IONUŢ-VALENTIN, OKUROGULLARI ISMET - cercetaţi în stare de arest preventiv pentru săvărşirea infracţiunii de omor calificat şi deosebit de grav, prev. de art.174 rap. la art.175 lit.i şi art.176 lit.a C.pen., primul cu aplic. art.37 lit.a C.pen. şi art.75 lit.c C.pen., iar al doilea cu aplic. art.99 şi urm. C.pen., şi a învinuiţilor: DOBRESCU ALICE - cercetată pentru săvărşirea infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi de încercare de a determina mărturia mincinoasă în formă continuată, prev. de art.260 alin.1 C.pen. şi de art.261 alin.1 C.pen. cu aplic. art.41 alin.2 C.pen., ambele cu aplic. art.33 lit.a C.pen., HUŞMAN CĂTĂLIN - cercetat pentru săvărşirea infracţiunilor de încercare de a determina mărturia mincinoasă în formă continuată şi de înşelăciune, prev. de art.261 alin.1 C.pen. cu aplic. art.37 lit.a C.pen. şi art.41 alin.2 C.pen. şi de art.215 alin.1 C.pen. cu aplic. art.37 lit.a C.pen., ambele cu aplic. art.33 lit.a C.pen.,

În fapt, în dimineaţa zilei de 31 octombrie 2009, între orele 0530 – 0730, în barul Q LOUNGE CAFE situat la etajul unu al Complexului Orizont din zona Cireşica a municipiului Constanţa, str. Dispensarului, nr.1, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în cursul unui conflict spontan, inculpaţi MAVRU IONUŢ-VALENTIN şi OKUROGULLARI ISMET l-au agresat în mod violent pe numitul ACMULA SINAN, de 39 de ani, prin lovirea repetată cu pumnii şi picioarele în toate zonele corporale şi arderea cu ţigara aprinsă pe faţă şi în urechea dreaptă, cu consecinţa producerii de leziuni grave, cu nu mai puţin de 32 de fracturi costale şi rupturi sau contuzii de organe şi ţesuturi interne, care în final au dus la moartea victimei, survenită în spital la data de 04 noiembrie 2009. În cursul urmăririi penale efectuate în privinţa celor doi inculpaţi, învinuiţii DOBRESCU ALICE şi HUŞMAN CĂTĂLIN au încercat, prin oferirea de bani sau constrângere morală, să-i determine pe martorii oculari ai agresiunii să îşi schimbe declaraţiile date la procuror astfel încăt să îi atenueze răspunderea penală celui dintăi inculpat, iar învinuita a făcut şi afirmaţii mincinoase şi nu a declarat tot ce ştia în legătură cu agresiunea la care a fost martor ocular şi pe de altă parte s-a descoperit că învinuitul HUŞMAN CĂTĂLIN a şi înşelat-o pe învinuită cu ocazia valorificării unui inel din aur cu diamant, în valoare de circa 300 euro.

Update: Potrivit informațiilor noastre, Ismet Okurogullari a fost reținut pentru 24 de ore și va fi propus spre arestare.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puscarie 20 de ani !Mai stati pe ganduri? Pana la urma ne vom face singuri dreptate!
1
0
Ismet este colaboratorul nostru. I-am dat drumul si va pleca oricand liber de la noi. Va toarna pe toti fraierilor. Este baiat destept nu fraier ca voi. Are cheia de la usa din spate mereu .
4
0
Ba vedeti-va in pla de ale voastre,pe cine a batut , scrie ca a omorat idiotilor care va futeti in cur, vorbiti de toti si ii bagati pe toti in acelasi loc.unii sunt hoti ca tot parlamentul Romaniei,alti sunt criminali sau oameni instabili nervos,alti sunt pesti! In pula mea de la accident la jegurile scrise aici! Vorbiti de accident nu de ce a facut acum 10 ani. Jegurile dracu nu aveti dupa ce sa betii apa ,sange in mingiutele alea de jos numai spun.
1
7
Lasama dracu cu ismet al tau,un lingau flausat care a sarit din floare in floare si el este un sarac cu arfe de interlop.pe cine rasa mati a batut sau a speriat pizda asta ma?ducetivan plm de caini dezlegati ce sunteti.la cusca cu voi saracilor,care va dati femeile la pula si dupa le lingeti in gura
5
2
Oaie sia pierdut urechea in miju lui Marina
5
0
Cum a trecut testul pisihologic
3
0
Toti care baietii care poarta tanga si nu au curaj sa se uite in fata lui Ismet scriu aici.
3
6
Circ mediatic,fraieri ce comenteaza din spatele unui telefon,nestiutori,vorbiti de marcel care a fugit de bataie unu la unu si a venit cu 4 indivizi cu topoare,vorbiti si va da-ti alte persoane! Mai smecherii ce sunteti aveti ceva de spus trimite-ti sms sau lasa-ti un mesaj pe fb. Lasa-ti dracu comentariile astea de cacat
3
4
Imi cer scuze Broasca. Iarta ma. Eu sunt mai pristanda de fel. Tu esti seful meu. Daca vrei te si sug
5
0
Terminat dracu cu vorbitu asta prin tel daca sunteti puli dati com dupa facebook nu de aici
2
3
Bai bulangiilor. Ismet este seful meu. Va trag la muie
6
3
belea ochii in telefon si cand s-a uitat in fata a fost prea tarziu, apoi lipsa abilitatilor de sofer l-au tradat imedit pe cocalar!!!
14
5
cioara nici nu a vazut ca masinile erau stationate sa treaca pietonii.alooo,judecatoria ,cum pula mea e libera cioara asta ,de ce nu e in puscarie ?morti vostri de judecatori de cacat .din cauza voastra au ajuns toate ciorile borate sa fac numai nenorociri.voi sunteti in spatele tuturor treburilor murdare .pt bani,o casa de cacat ,puneti botul la vrajeala .spurcata natie de oameni.
20
4
Ismet Ce plangi asa pizdo?asa plangeai si cand tea batut marcel ala de la cet in mamaia.prea aveai tu arfe de mare interlop da tu esti slugala astia din km45! mai treci o tura pe la poarta alba ok ok ok ismet
16
4
Pentru faptele care le a comis cred ca a facut pedeapsa ca astfel nu era in libertate. Iar vizavi de incident toata tarasenia a fost pusa la cap de militeanul care este tovaras cu el si prima data i a spus ca poate pleca la un spital privat porma a pus sa filmeze pe cineva vezi doamne ca a vrut sa fuga. Si el vb cu cineva ca militianul tovarasul lui i a pus catusele
4
11
Coruptia ucide judecatori aia de atunci din 09 trebuia sa bage pe asta la puscarie cel putin25ani de ce este in libertate mai are si permis luat pe spaga in ct se ea bine cu spaga
14
1
pare baiat de treaba...as avea nevoie la fabrica mea de el...
20
2
numai de bine
7
0
Legile si justitia sunt marea problema a romaniei , politia nu are un cadru legislativ adecvat pentru a actiona ferm si cu duritate , unde este cazul . Pe baza slabiciunii acestor legi infractorii intimideaza politistii invocand....LEGEA !!! Legea care, culmea , este de partea infractorului....asa ceva nu mai este de tolerat , trebuie schimbat totul , din radacini !
26
0
Toti romii provin din India.
27
1
ce cauta cacatul asta in libertate?
52
5
Sa ne suga pla la romani toti mortadogii si muistii de t igani turcesti!
50
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614