REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Imagini de la priveghiul lui Ion Petrișor. Impresarul maneliștilor a murit răpus de COVID-19

Imagini de la priveghiul lui Ion Petrișor. Impresarul maneliștilor a murit răpus de COVID-19

Replica API 6 mai 2021 | 18:41 5705

Durere de nedescris pentru familia lui Ion Petrișor, în aceste momente. Spynews.ro vă prezintă imagini exclusive de la priveghiul impresarului maneliștilor. Bărbatul s-a stins ieri din viață, după ce a pierdut lupta cu virusul ucigaș din China, în închisoare, scrie spynews.ro

Vestea conform căreia Ion Petrișor a murit continuă să fie un șoc pentru toală lumea. Celebrul ”tătic al maneliștilor” a pierdut lupta cu viața ieri, după ce organismul său a cedat din cauza infectării cu noul coronavirus. Familia, rudele și apropiații sunt distruși de durere, iar noi vă prezentăm astăzi imagini în exclusivitate de la priveghiul celui care a fost cândva Ion Petrișor.

După câte puteți observa din imaginile surprinse de către paparazzii noștri, apropiații merg cu coroane imense de flori la căpătâiul regretatului impresar. De asemenea, la priveghiul lui Ion Petrișor s-a prezentat și Ion Pârnică, cunoscut drept ”Regele barbutului”, care a întâmpinat o situație nu tocmai plăcută, dat fiind faptul că nu a fost lăsat să intre. Acesta este surprins în timp ce discută cu paznicul, din mașină.

Ion Petrișor va fi condus pe ultimul drum

Ținem să vă spunem că Ion Petrișor va fi condus vineri, 7 mai, pe ultimul drum. În condițiile în care impresarul a murit din cauza infectării cu noul coronavirus, înmormântarea acestuia va avea loc în regim COVID. Pe rețelele de socializare, artiști consacrați din lumea manelelor îl plâng pe Ion Petrișor și postează mesaje emoționante.

”Odihnește-te în pace, suflet bun, nașul meu”, a scris Babi Minune pe contul său de Facebook.

”Am auzit vestea urâtă despre tine, nu-mi vine să cred. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața ca pe tatăl meu, ai avut grijă de mine și de mulți colegi de-ai mei! Dumnezeu să te ierte, să te odihnească în pace! Ion Petrișor, nu te voi uita niciodată, ai fost aproape de familia mea și de mine”, a postat și Liviu Puștiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614