REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Imagini înfiorătoare la un azil de bătrâni. Vârstnici târându-se pe jos, murdari, ținuți în condiții inumane

Imagini înfiorătoare la un azil de bătrâni. Vârstnici târându-se pe jos, murdari, ținuți în condiții inumane

A.F. 7 octombrie 2022 | 00:00 2678

Mai mulți vârstnici dintr-un azil din Sibiu trăiesc în condiții de neimaginat. Aceștia au fost surprinși lipsiți de ajutor, întinși pe podea și murdari. Imaginile filmate de o pacientă au ajuns virale pe internet.

Pacienții internați la azilul de vârstnici din cartierul Trei Stejari din Sibiu au fost filmați în condiții precare, de una dintre paciente. Ulterior imaginile au ajuns virale pe internet și au stârnit un val de reacții negative la adresa administratorilor azilului.

În cadrul acestora se vede cum unul dintre bătrâni este filmat în salon, în genunchi, încercând cu disperare să se ridice. Un altul întins pe gresia din baie dorește să se ridice însă nu reușește fără ajutor.

De asemenea, o femeie este întinsă pe pat, iar mâinile sale murdare de fecale.

Centrul a rămas fără licență de funcționare și a primit amendă pentru lipsa autorizației de funcționare în urma unui control realizat astăzi de Direcția de Sănătate Publică Sibiu.

De asemenea, administratorii au fost amendați cu suma de 10.000 lei.

Femeia care a filmat toate scenele din azil și le-a publicat pe rețelele de socializare a susținut că a fost internată la Spitalul de Psihiatrie pentru gestul ei.

”Din păcate sunt dusă de ambulanță la Psihiatrie pentru că patronul azilului a spus că eu am o problemă. Eu nu am nici o problemă, nu am de ce să fiu dusă la Psihiatrie.

Am mai fost internată trei luni de zile, abuziv, de către copiii mei la Psihiatrie. Vă rog din suflet să apelați la Poliție pentru că sunt internată abuziv, toate lucrurile mele au rămas la azil”, a povestit aceasta pe Facebook, potrivit oradesibiu.ro, citată de antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si fratimiu la fel vroia s-o interneze pe mama la palazu, cand ea saraca avea Alzheimer. cum cine-i fragtimiu? patronul locatiei!
0
0
Voi construiti in continuare biserici baga-mi-as poula in rasa voastra!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367