REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Imagini șocante de la protestele din SUA: O mașină de poliție intră într-un grup de protestatari în New York

Imagini șocante de la protestele din SUA: O mașină de poliție intră într-un grup de protestatari în New York

Replica API 31 mai 2020 | 00:00 1495

Poliția din New York a început o investigație după ce un clip video în care o mașină de poliție a departamentului intră direct într-un grup de protestatari a apărut pe internet, relatează CNN, citat de digi24.ro.

Foto: Captură Youtube

Imaginile cu pricina ar fi de la protestul de sâmbătă din oraș. În clipul de 27 de secunde, postat pe Twitter, se poate vedea cum o mașină a NYPD este atacată de protestatari care aruncă diferite obiecte înspre ea, între vehicul și oameni fiind doar o baricadă.

Polițiștii accelerează, apoi, lovesc baricada și intră direct în mulțimea de protestatari. Țipete pot fi auzite, iar una dintre persoane sare pe caroseria mașinii din panică.

Incidentul este cel mai nou într-o serie de proteste violente în Statele Unite după uciderea lui George Floyd de către poliția din Minneapolis. Primarul orașului New York, Bill de Blasio, spune că incidentul este sub investigație și a accentuat că ofițerii de poliție ar fi putut să fi fost forțați de împrejurări să facă acest lucru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care e problema ca a murit? Acum am ajuns sa protestam ca sa tinem partea infractorilor? Vi se pare ca politia se ia la intamplare de oameni pe strada si se apuca si i bate si i omoara? Sunteti infantili.
0
1
Daca incurajati acest comportament, maine sunteti voi in locul celui ucis.Si nu va mai avea cine sa protesteze.
2
1
poate vrei sa ne explici
5
1
Poate peste vre-o 15 de ani , vedem si noi politia cum trece peste negrii nostri!pana atunci , mai avem de invatat !
7
0
Taci jeg uman!
3
5
bagabontii din 10 august 2018 cam cum e cu politia in SUA. Toti hastagistii si rezistentii si usristii si diaspora etc trebuie calcati in cauciucuri gazati si schiloditi cand fac meetinguri neautorizate. A murit un infractor negru. Asa si? Ce l a luat politia degeaba la intamplare pe strada? A venit la un incident anuntat de o victima a cioroiului si l a incatusat. Daca s a opus a primit ce a meritat legal. Ca nu l a tinut pe el respiratia e altceva. Trebuia sa fie cuminte si nu mai avea treaba cu politia si cimitirul.
8
10
Negri aia stateam in calea masinii cu girofarul si sirens promote. Treceam peste ei
7
2
Mue la negrii
5
2
In video erau 2 OPELuri!
4
1
NU VA ALARMATI ERA MARGHERITA DIN CLEJANI LA VOLAN !!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272