REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

IMAGINI TERIBİLE cu MOMENTUL în care minorul din Mangalia a fost băgat în COMĂ!

IMAGINI TERIBİLE cu MOMENTUL în care minorul din Mangalia a fost băgat în COMĂ!

Replica API 8 februarie 2020 | 11:14 2577

Imagini cu un puternic impact emoţional: momentul în care minorul din Mangalia a fost bătut, surprins de camerele de supraveghere!

foto: agresorul

Familia lui Andrei a făcut rost de o filmare care a surprins scandalul din 1 februarie, atunci când adolescentul a fost băgat în comă de un alt puşti care ştie se rezolve problemele doar prin violenţă. Din filmare, se poate obserba cum victima stă liniştită, îndreptându-şi priivirea spre agresor, care venea val-vârtej spre el, cu pumnii pregătiţi să lovească. După câteva lovituri în cap şi în alte zone ale corpului, Andrei a rămas nemişcat, în timp ce făptuitorul pleacă. La un moment dat, o altă persoană, probabil o cunoştinţe de-a victimei, se apropie de scandalagiu, pe care-l loveşte puternic. Bătăuşul a fost reţinut de procurori şi propus spre arestare, însă magistraţii din Mangalia l-au plasat în arest la domiciliu.

Familia părţii vătămate cere sa se facă dreptate. Aceștia solicită schimbarea încadrării juridice în ceea ce îl privește pe agresor, astfel încât să primească o pedeapsă cât mai mare. Între timp, părinții au demarat procedurile pentru ca fiul lor să fie transferat la un spital din Cluj. „Solicit Prim Procurorului, Rugea Gabriela, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia, să fie schimbată încadrarea juridică a tânărului bătăuș din Mangalia ce acum este încadrat cu acuzație de „Vătămare corporală și tulburarea liniștii publice, arest la domiciliu”. În acest caz, extrem de grav, considerăm că încadrarea juridică cea mai potrivită este cea penală și anume „Lovituri cauzatoare de moarte”. Solicit și intervenția Procurorului General al României pe acest caz. Nu putem tolera asemenea ieșiri violente și brutale în rândul copiilor” a transmis familia într-un mesaj pe o pagina de Facebook.

Vă reamintim faptul că un băiat de 14 ani, din Mangalia, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost bătut pe stradă, de un tânăr de 15 ani, practicant al sporturilor de contact. Cei doi s-ar fi certat cu o zi în urmă, pe Facebook, însă nu se ştie exact pentru ce. Cunoştinţe ale celor doi spun că la mijloc ar fi o fată, însă alte persoane precizează că ar fi fost vorba despre jigniri adresate reciproc, între cei doi adolescenţi.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vand droguri de risc si de mare risc
1
0
La puscarie cu voi zdrente fara minte ,paria societatii .Scursurilor care traiti dupa cum bate vantul .Nu o sa va integrati niciodata in societate ,sa va aresteze pe toti jegurilor .
2
0
Daniel nr1
0
3
nu se gaseste nici unul care sa l prinda si sa i taie mainile si piciorele pe viu ?
8
0
Of mama ce de maimute primitive care valideaza si justifica ce a facut maimutica lor. Mangalia este terminata, cucerita de clanurile de tigani si mafioti. Parintii batausului ar trebui investigati de asemenea. Sa plateasca toata viata lor pentru asa educatie de rahat....
6
0
bai batetil acum cand e mic sa stie ce este bine si ce este rau cand o sa creasca mare o sa bata fetele la produs unde credeti ca sa mai gaseasca de munca.
4
0
Bai nu ma mai enervati ca il mai bat odata. Nu mai moare odata sa scap de comentariile voastre de cacat si sa trec la urmatorul. Asa e koae cand dai din gura dar in pumn esti varza daca isi cerea iertare si ma respecta nu il mai altoiam dar se pare ca nu cunoaste cine e mai bun
4
15
o bataie o tentativa de omor si ce mai urmeaza
1
6
Beinure controleaza ti catelusii sa nu venim peste voi
6
1
Eu am vazut doat pumni in cap nu un cap de bordura si cei care practica sporturi de contact nu au voie sa le practice in afara sali de sport. Sa doneze organele "sportivul" ca este "bine " si acasa . Dau bani pentru spitale si casa de de corectie ca tot nu avem !! Si Cui idoaie_l ca pe un om ca si caini se respecta ,nu manaca din cel slab.AFARA DIN SPORT SA MEARGA LA MIREASA DIN JILAVA !!!!BEHIR DACA AI MAINNILE IN BUZUNAR DE FRIG SAU DE HOTI. ESTI CISTERNA,SUNT COPII ...
6
1
L-as indoi ca pe caine, dar nu stiu cum il cheama
5
0
Am vazut video_ul si mi_e greu sa vad asa ceva.sincer,mi_au dat lacrimile,am si eu un baiat,tot de 14 ani si daca,doambe fereste s_ar intampla asa ceva cu copilul meu,nu cred ca as mai realiza ce fac.oricum,ca parinte degeaba mai traiesti daca iti moare copilul.oameni buni face_ti ceva in privinta asta,nu mai lasa_ti nemernicul ala in libertate.de ce ceilalti care au fost de fata, nu sau bagat intre ei.de ce la lasat pe nenoricitul ala sa dea in halul ala in el.trebuia sa il opreasca,ca nu se mai ajungea aici.nici nu vreau sa_mi imaginez ce este in sufletul la parintii lui.pacat.
4
0
Couae daca ce vezi tu pe filmare se numeste parte in parte la tine chiar te poti numi baiat dar de santier. Nu vezi ma ca pustiu ala statea cu mainile in buzunar cand a vazut ca e incoltit. Cacanarule
8
7
bagati jegul ala las la pirnaie,care da intr.unul mai mic!bouare!
14
1
omor calilificat ,tentava de omor sau asociere la omor pentru ceilalti garoi care erau acolo,tiganii trebui bastarciti caci altfel au loc nenorociri
17
1
Tentativa de omor. Minim 20 de ani de puscarie la securitate maxima ca este un pericol pt societate. Pe vremea lui Ceasca astia ajungeau la canal, la Trasfagarasean, etc. Asa le-ar trebui. Munca zilnica neplatita.
20
1
BA COPIL FACUT PENTRU BENEFICII, BA CAINE FARA INIMA, AI FOST LA SALA 1 DATA SI TE DAI SMARDOI IN CURTEA SCOLII? FAMILIA CARE TE A CRESCUT ESTE UN ESEC IN SOCIETATE, DREPT URMARE PUTEM VEDEA FILMAREA, SI PLOZII ASTUIA LA FEL O SA FACA, IMI TRIMIT COPILU LA SCOALA SI IL GASESC IN COMA. IESITI FRATILOR IN STRADA, ASTIA SA FIE DATI EXEMPLU, SI A DISTRUS VIITORU PENTRU CA IL VA AVEA PE CONSTIINTA CHIAR DACA LEGEA DOARME IN ROMANIA! CUMPRATI LE COPIILOR CARTI SI TRIMITE TII LA TEATRU SI SPORT, NU FACEBOOK SI SALA SA SE FACA TANC SI SA DEA CA PROSTII CU CREIERUL CAT NUCA.
18
1
A fost parte in parte. Coae daca nu esti boxer stai in banca ta , uite ce patesti. Te apara tastatura ti-ai dreacu de lache flausati.
2
43
Mai pe romaneste , i-a rupt gatul ! Datorita legilor de kkt pe care le avem pentru minori va sta la puscarie max. 4 ani ...o sa iasa si va ucide din nou , garantat ! Trebuie mierlit acum ..de mic !
22
4
fractura de coloana cervicala .. lovituri cauzatoare de moarte.. pedeapsa cu moartea
34
1
Pana nu vor pati o si odraslele judecatorilor si politicienilor ...nu se va intampla nimic bun in romanica
28
1
Ca parinte daca il bagi in coma pe agresor tot arest la domiciliu primesti? cand justitia doarme asta trebuie sa faci .
29
0
de ce nu stim al cui este copilul agresor.de ce iau dat arest la domiciliu si nu preventiv.de ce nu l a incadrat la lovituri cauzatoare de moarte sau tentativa de omor.sunt multe semne de intrebare
31
2
Ochii pentru ochii. Asta se intampla atata timp cat nu se ia atitudine in fata acestor fapte. Cel care a lovit, are toate sansele sa fie un criminal, niciodata un cretin ca asta nu poate fi reintegrat in societate. Cumva, trebuie facut un referendum pentru legi mai dure. Nu este posibil ca in cazul faptelor care produc victime, sa se dea cu suspendare, sa se dea 2 - 3 ani de inchisoare. Tampitul asta, mai ales ca este practicant de sporturi de contact, trebuie condamnat pe viata, indiferent de ce se intampla cu victima. Sau inmultit cazurile cu violenta, iti este frica sa lasi copii pe stradat
31
2
Probabil esti vre-un pusti tot de 14 ani si daca ai mai mult mintea tot de 14 o ai. Daca era fitu ala in coma tot in zmardoiala o ardeai?
33
1
lui ca e bazat pe pumni, nu vorbiti aiure pe net ca asa patiti, va credeti smardoi in fata ecranului si cand vin pumni spre voi va dati drumu p voi
2
50
Garda si Capitanul patrule pe strazi. Din iunie vom putea vota Partidul Noua Dreapta. Incepe curatenia.
24
3
Psd iliescu au distrus desfiintat scolile de corectie armata si acum si casele de copii centrele urmeaza desfintarea si pe terenu lor blocuri. Bagati inapoi scolile de corectie
19
10
Caca-m-as in sportul lui de contact. Daca stie sa dea cu pumnii in sac, inseamna ca are dreptul sa loveasca oamenii? Daca eu sunt campion la tir cu pistotul, inseamna ca am dreptul sa ies in strada si sa impusc oamenii? Adica, mai pe intelesul tuturor, daca am anumite aptitudini fizice superioare fata de alt om, inseamna ca am dreptul sa mi le exercit pe el? Legea talionului sa i se aplice acestui vierme: ochi pentru ochi, dinte pentru dinte. Calcat in picioare!
39
3
La puscarie 20 ani si futut ib cur de 4 ori pe zi.
42
3
MOARTE TIGANILOR!
40
2
pe vremea lui ceasca in astfel de cazuri cei care faceau puscarie erau parintii agresorului iar el intra la scoala de corectie dupa care la 18 ani continua puscaria, pai de unde educatie la 15 ani cand rahatul se crede cu mot si confunda sacul de box cu omul!!!
44
2
fmm de tigan borat !
43
3
Cu fata de bou si cacat in loc de creier. Trebuie bagat la parnaie si futut in cur pana striga qiai. Din pacate exista procurori si judecatori care promoveaza asta
57
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920