REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

IMAGINI TULBURĂTOARE pe holurile SPITALULUI: Un bătrân imploră să fie ajutat. VIDEO

IMAGINI TULBURĂTOARE pe holurile SPITALULUI: Un bătrân imploră să fie ajutat. VIDEO

Replica API 10 ianuarie 2021 | 23:22 3788

Imagini cu un bătrân care stă în genunchi pe holurile unui spital, neputând să se ridice, au fost filmate şi postate pe Facebook, cea care le-a realizat susţinând că totul s-a întâmplat la spitalul orăşenesc din Corabia.

În imaginile postate se vede cum cadre medicale care asistă la ce i se întâmplă bătrânului îi cer acestuia să se ridice singur pe scaun şi îl ghidează, fără a-l ajuta, deşi, în mod evident, vârstnicul, care spune că a suferit un accident vascular, abia se poate mişca.

Un bătrân încălţat cu şlapi, care asupra sa un coş cu nuiele şi sacoşă, dar şi un baston, a fost filmat stând în genunchi, iar filmarea a fost postată pe Facebook, cea care a realizat înregistrarea afirmând că totul s-a întâmplat în Spitalul Orăşenesc din Corabia, scrie stiripesurse.ro.

Întrebat de către cea care filmează de cât timp aşteaptă pe holul unităţii sanitare, bătrânul răspunde că aşteaptă de trei ore şi că a căzut. El mai spune că a suferit un accident vascular.

Un cadru medical care apare îi cere bătrânului să se aşeze pe scaun, fără a-l ajuta, iar acesta răspunde: ”Nu pot să mă urc, am încercat şi nu mai pot”.

”Nu mai plânge, tataie, că plângi degeaba! Hai să te ajut să te urci în căruţ!”, îi spune femeia care filmează bătrânul. Într-o altă filmare, se vede cum un angajat al spitalului ţine un scaun şi, fără a pune mâna pe bătrân, îl îndrumă cum să facă să se poată aşeza pe scaun.

„Văzând că nu îl pot ridica singură, am mers sa anunţ un medic. Am anunţat o doamnă doctor respectabilă, cu părul puţin mov. Nu îi voi dezvălui identitatea, nu aş vrea ca domnul Ivanus să fie lezat în vreun fel.

Răspunsul doamnei:

-«Să vină infirmierele» s-a întors şi fără urmă de umanitate a plecat.

De ce doamna doctor ?! Aşa ne învaţă jurământul lui Hippocrate????

Prima doamnă mai calmă ce-i drept, asistentă, încerca sa ajute, se uita la mine, eu la dânsa.

A plecat după infirmiere şi dumneaei. Vin infirmierele!!! Şi de aici mă voi aprinde puţin. Foc nu iau, nu pentru că mă tem de cineva Pur şi simplu pentru că adevăraţii oameni nu îşi pătează caracterul.

Două agramate, incompetente lipsite de profesionalism. «Doamnele» infirmiere nu au mişcat un deget, pentru a ridica un suflet de jos. Nu am filmat mai mult pentru că nu credeam ce văd”, a scris femeia care l-a filmat pe bătrân, în comentariul care însoţeşte imaginile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eroii nostri !!! Niste nemernici care ar trebui dati afara in secunda urmatoare asta daca eran o tara civilizata
1
0
sunt trucaje sistemul sanitar romanesc este fantastic acesti oameni sunt eroi si fac minuni in fiecare zi nu voi lua masuri ci le voi da bonus au urmat procedura standard pentru spitalele din rromanelia
1
2
astia sunt ,,,,
3
2
Asta este romanika de zdrente si secaturi. Fudulie si prostie in majoritatea animalelor.
5
1
Mai grig,mai....se pare ca mai ai un singur neuron si ala avortat tot de tine cat ai mai avut o urma de inconstienta pentru ca,daca nu ai fost prin spitalele din romania inclusiv la constanta marea majoritate a doctori,asistenti si infirmiere,adica eroii, sunt niste ...tarfe sugatoare...asa ca mai grig,sper sa ajungi sa ii cunosti si tu mai bine...
11
1
Sa ne pipi pe tn
11
2
Grig mananci caxat boratura spurcata
11
3
Sugeamia-ti burta kardanului toti romanache.
4
4
orice proasta de pe facebook se simte o eroina cand filmeaza ceva ce in mintea ei este obligatoriu altfel decat ar presupune unicul ei neuron.
4
22

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468