REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Imobil cu cinci etaje în centrul Constanței. Cine este investitorul!

Imobil cu cinci etaje în centrul Constanței. Cine este investitorul!

Replica API 5 martie 2020 | 23:10 3068

Victor Filipescu, tatăl fostului șef al ANT (Autoritatea Națională pentru Turism), Răzvan Filipescu, tot mai aproape să-și împlinească visul: construirea unui bloc în centrul Constanței, prin societatea Sagit Life SRL. A elaborat Planul Urbanistic de Detaliu în vederea modificărilor urbanistice ale terenului situat pe strada Dacia numărul 1, zona Sala Sporturilor, pe care l-a supus dezbaterii, însă constănțenii nu s-au arătat interesați să vină cu opinii asupra proiectului. Așa că, are liber să purceadă la următorul pas în realizarea investiției.

Răzvan Filipescu

Investitorul Victor Filipescu a depus un anunț privind consultarea propunerilor preliminare PUD, unde un numar de 34 de notificari au fost trimise catre cetățenii parcelelor vecine ce au fost invitați să își expună punctul de vedere cu privire la elaborarea PUD. Se pare ca pe tot parcursul procesului de informare și consultare publică, nu s-a depus nici măcar o solicitare care vizează reglementările propuse. Victor Filipescu s-a reorientat spre piața imobiliară care, în ultimii ani, a mers destul de bine în Constanța. Certificatul de urbanism pentru construirea imobilului are in proiect S+D+P+4-5E apartamente cu parcaje la subsol, demisol și parter, document ce a fost solicitat de Filipescu prin S.C. Sagit Life SRL, firmă ce are ca domeniu de activitate cultivarea cerealelor. Pe terenul vizat a fost realizată o cercetare arheologica a terenului, acesta aflându-se într-o zonă cunoscută încă din secolul XX ca fiind ocupată de orașul antic Tomis. Ulterior, raportul de cercetare arheologică preventivă a fost aprobat. În anul 2017 au fost efectuate lucrări de cercetare arheologică preventivă pe toată suprafața de 508,00 mp a Lotului nr 2, până la adâncimea de circa 5,50 m, descoperindu-se morminte din diferite epoci, așa cum reiese din Raportul arheologic.

A.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta a fost si este secu! Si TOTI banii si i-a facut din conexiunea la bugetele central si local!
4
0
Investitorul este un fost securist cu grad de colonel, convertit dupa 90 in mare om de afaceri. Sa nu-l intrebati de unde a avut primul milion de dolari !
5
1
Nu e securist!
2
3
Eu sunt Sagit, tatarul. Astia lucreaza pentru mine. Sunt sagetiile mele. Si latraul din poza si tac'su. Acum le-am dat bani sanchii, pentru campania lui dobre.
1
2
Secu este la putere! Atat politic, dar mai ales economic. Urmeaza beizadelele!
10
1
Supertare !!
2
7
Nu mai vrem blocuri.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272