REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În afară de câteva înţepături de şcoală generală, liberalii de la Consiliul Judeţean votează bine-mersi cu PSD. Întrebaţi de ce, l-au indicat pe... Marian Iordache!

În afară de câteva înţepături de şcoală generală, liberalii de la Consiliul Judeţean votează bine-mersi cu PSD. Întrebaţi de ce, l-au indicat pe... Marian Iordache!

Replica API 1 octombrie 2019 | 00:00 357

Marian Iordache, George Niculescu

Consilierii judeţeni au fost convocaţi luni, 30 septembrie, în şedinţă, pe ordinea de zi figurând 35 de proiecte. Câteva dintre ele au fost retrase chiar înainte de dezbatere, însă asta nu a împiedicat opoziţia să comenteze intenţia Consiliului Judeţean de a achiziţiona patru noi maşini. Astfel, liberalii au comentat că mai bine ar fi cumpărate maşini electrice, iar în replică, preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu a comentat că în judeţ, în condiţii de iarnă, respectivele autoturisme nu sunt de ajutor. Mai mult, Ţuţuianu a comentat că maşinile electrice sunt şi foarte scumpe. PNL a plusat, în sensul că unul dintre consilieri a precizat că poate aduce o ofertă convenabilă direct de la producător. Mai departe, discuţia a ieşit din zona dezbaterilor de idei şi propuneri, PSD-istul Horia Ţuţuianu şi consilierul PNL Marian Cruşoveanu aruncându-şi câteva înţepături. Inutile, de vreme ce subiectul oricum nu mai figura la vot! Tot ca o conversaţie mai mult de amorul artei a fost şi cea privind Spitalul de la Medgidia, unde liberalii propuneau o nouă secţie, numai că li s-a răspuns că decizia în cauză o vor lua reprezentanţii unităţii medicale.

Marian Iordache, George Niculescu, Marian Cruşoveanu

Deşi ar fi putut puncta teribil pe seama raportului Curţii de Conturi, care a fost anunţat că există şi poate fi consultat (cu toate neregulile depistate de auditori), liberalii au închis rapid subiectul atunci când preşedintele CJC a afirmat: „Am contestat în instanţă acele aspecte imputate de Curtea de Conturi”. Liberalii au avut, imediat după această declaraţie, o atitudine de genul: „A... bine atunci, aşteptăm verdictul instanţei”. Una peste alta, proiectele au fost votate, inclusiv rectificările bugetare care vizau mai multe instituţii subordonate CJC.

La final, chestionaţi de ce nu se comportă mai virulent, având în vedere că sunt în opoziţie, trei dintre consilierii judeţeni au dat din umeri: „Păi, avem lider de grup!”. Liderul de grup al aleşilor judeţeni de la PNL este fostul primar din Medgidia, în prezent consilier personal al primarului din Cernavodă şi, deigur, consilier judeţean şi el – Marian Iordache.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multumim pentru poze cu care se incadreaza perfect in sectiile de politie.Tablite cu numere le mai trebuiesc acestor distrugatori.
3
0
ca la anul votam cu usr.si le spargem gasca
4
1
la sfatuit numai de bine pe necoita, bravo tie , tino tot asa!
1
1
si aici acelasi muie cu cacat! Chiar va place, nu il puteti opri?
2
2
... astia si-au dat mana pe la spate, isi aproba unii altora mizeriile iar noi trebuie sa le suportam. cand vin alegerile defapt votam aceeasi mizerie cu alta culoare
4
1
Eu cred ca problemele orasului si jud trebuie analizate si votate de toate partidele ca doar nu sintem locuitorii unui partid anume
5
1
penelistii din Constanta vor lua aceeasi muie cu cacat pe care o vor lua pesedeii ! Asta ca sa nu fie suparat postacul unu ca i-am umplut gura ! Ia ghiciti cu ce ???
11
2
HOTZII si-au dat mana peste tara .
11
2
Cv de consilier judetean-stau pe banii socrului, bat cluburi si discoteci cu toate curvele si nu fac nimic! Asta este Crusoveanu...
13
2
nu-l mai bagati in seama pe acest taranoi , pigmeu de marian iordache un cacat de subinginer de sudura care nu este in stare sa dea doua puncte de sudura ! stiti ce a facut la medgidia iar acum incearca sa se dea cocos in primaria c- voda depasindu-si atributia de consilier personal al primarului sa-si aminteasca ca e caz penal ceea ce face el !
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108