REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

În atenția navigatorilor care urmează să plece pe nave: companiile iau în calcul SUSPENDAREA serviciilor

În atenția navigatorilor care urmează să plece pe nave: companiile iau în calcul SUSPENDAREA serviciilor

Replica API 14 martie 2020 | 00:00 9921

Sindicatul Liber al Navigatorilor atrage atenția navigatorilor care urmează să plece pe nave de transport pasageri.

MARILE COMPANII DIN INDUSTRIA TURISMULUI IAU IN CALCUL SUSPENDAREA SERVICIILOR DIN CAUZA PANDEMIEI CU NCOV19.

"SLN avertizează navigatorii care așteaptă să plece către aceste nave să se intereseze înainte despre condițiile de sănătate de la bord, despre viitoarele călătorii și programul navelor pe durata valabilității contractelor de ambarcare. Toate aceste informații sunt foarte utile înainte de decizia de a semna contractul de muncă.

Daca decideți să plecați, pe perioada transportului până/de la navă, trebuie să vă luați măsurile de igienă recomandate. Testarea în portul de îmbarcare ar trebui să fie obligatorie, însă, din păcate, această acțiune depinde de deciziile autorităților din țara respectivă", transmite Slindicatul Liber al Navigatorilor.

A.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai chitac-ule. Dupa ce iti arata cineva ceva devii destept. Vezi ca au luat-o atatia in gura cautand pe google si gasind vesti la fel de fake ca ale tale. Trezeste-te. Sindicatul SLNITF este singurul suport al navigatorilor romani fie ca vrei fie ca nu vrei. Mai da tu un alt exemplu
0
1
Mai Gogule,oamenii adtia de la sindicat sunt toti fosti navigatori la baza. Ii respect pentru tot ceea ce fac si detest comentariile facute de nesimtiti din unele agentii de crewing care nu inghit sindicatul, injura toata ziua dandu-se navigatori. Nu va convine cand cineva ne mai apara si pe noi navigatorii autentici
2
1
Mihalcioiu a ajutat foarte multi navigatori printre care si pe mine. Cine crede balivernele astora care arunca cu noroi in stanga si dreapta e un mare dobitoc. Astia sunt pui de retardati care nu stiu decat sa injure fara niciun temei la umbra anonimatului. Articolul este foarte pertinent si sfaturile foarte bune. Eu personal multumesc sindicatului. M-a ajutat foarte mult.
1
0
Eu sunt Stan patitu. Am plecat si nu am cascat ochii. Sunt pe o nava care isi reduce acum echipajul. Nava sta pentru lipsa marfa. Am intrebat la sindicat. Cand am dat tel mi s-a spus sa nu ma duc la nava dar am decis sa ma duc. Acum nu stiu ce voi face. Am 18 zile doar. Nu stiu cum ajung acasa. La nava nu sunt platite salariile de 3 luni si nava e un jaf. Nu luati in ras sfaturile sindicatului.
1
0
Dar cei care suntem la nave si nu ne putem intoarce in tara din cauza ca autoritatile din tarile respective au sistat schimburile ? Escroc ai fost din experienta proprie, escroc ai ramas mai Mihaicioiu .
1
0
Mihalcioiu,sa ne iei pula in gura de escroc !
2
2
Gigi.. Ia o in gura ma.. Stati acasa si cersiti bani la navigatori.. Lepre imputite ca tine e plin
3
1
vai de mama celor care depind de tine! Un cap de poola are mai multa minte decat tine. Aceste masuri sunt stabilite de autoritatile locale si europene competente. Ce crezi ca ar putea face sindicatul lui mihalcioiu? Asa-i ca si tu esti electric?
4
0
Pielea pulii
4
2
plecati si Nu mai veniti!stati dreq cu virusul la voi.
0
9
Altul pus tot pe considerente politice in functie, un zero barat care cheama o turma de jurnalisti sa ii faca reclama cand se preface ca munceste. Ce sindicat liber e ala in care membrii nu au drept de vor? Pai cum Ma taxeaza sindicatul din salariu luna de luna ca vreau sau nu dar eu nu am drept de vot? Trebuie sa fie prostu de mihalciou la conducere ? el omul firmelor si in nici un caz reprezintul meu in fata acestora. Sper sa ajungeti toti din sindicatul liber la puscarie pentru modul total lipsit de transparenta in care ati condus. Am ajuns sclavi pe nave straine la companiI straine...
9
3
reality show, prietene, bucura-te ca esti blocat pe nava, la ancora sau unde esti, primesti salariu. Ai putea fi blocat acasa, asteptand sa pleci, cu rate la banci si cheltuieli. Si eu sunt la rada acum, stiu cum e.
13
2
comunicatu' SLN e fix degeaba. o simpla cautare pe google iti da de 1000 de ori mai multe informatii si mai actualizate despre companiile care sustenda operatiile. mihalcioiu joc de glezne tati!
9
6
adevarul este ca suntem blocati pe nave si petroliere si containere unii dintre noi pe coasta italiei.datorita izolarii pt. ca nu avem contact cu bastinasii nu sunt cazuri de infectare.insa nu putem pleca acasa dupa 6 luni pe mare .ce zice domnu mihalcioiu cel caruia ii dam bani? il doare n cur.
14
5
atat ai inteles? Vai de capul tau de amarat! Asa-i ca esti un gaozar de aproximativ 30 de ani, electric?
5
9
Dar mai bine sa se duca liderul sln cu fiecare in parte la nava...asa ar fii corec si corespunzator
5
0
Cum le mai stie sln-ul pe toate......
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272