REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.6° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.6° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

În atenția OPC! Constănțenii se plâng că sunt PROSTIȚI de agenții imobiliari

În atenția OPC! Constănțenii se plâng că sunt PROSTIȚI de agenții imobiliari

Replica API 11 septembrie 2020 | 00:00 5438

Constănțenii acuză că sunt induși în eroare de agenții imobiliari, în cazul unor proprietăți ce sunt construite pe malul lacului Siutghiol, pe raza orașului Ovidiu. Potențialii clienți spun că una apare în anunț și alta găsesc la fața locului. Spre exemplu, un anunț prezintă o locuință cu vedere la lacul Siutghiol, deși în realitate vederea este obturată într-o mare măsură de alte construcții din zonă. Un alt aspect sesizat este acela că în anunțuri sunt prezentate anumite poze, dar în realitate le-au fost prezentate potențialilor clienți proprietați din alte zone.

„Aș dori să fac o sesizare asupra unei false reclame și induceri în eroare, făcută într-un anunț imobiliar, pe OLX, al unei proprietăți în orașul Ovidiu. Pozele reprezentate în anunț nu corespund cu realitatea, fiind de la altă proprietate. Se vede clar că terasa circulabilă este din alt film, plus vederea spre lac, din dormitor, nu are cum să fie de la această proprietate. Am fost în zonă și am rămas stupefiat de tupeul dezvoltatorului, cu cât tupeu poate să inducă în eroare posibilii clienți.”, ne-a declarat un potențial cumpărător, care a precizat că a făcut și o sesizare către OPC.

Contactați pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu acest caz, reprezentanții agenției imobiliare Dan Tudorache Imob ne-au explicat că:

„Voi verifica cele sesizate de dumneavoastră, însă este puțin probabil să se confirme. Am experiență multă în acest domeniu și nu ne permitem să înșelăm clienții. În legătură cu vederea la lac, în anunț se precizează că are vedere la lacul Siutghiol, nu că are vedere frontală. Este o diferență, de aceea anunțul trebuie citit cu atenție.”

Dezvoltatorul imobiliar în zona cu pricina se numește SC GAMA-Cereals.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ziua buna, Sesizari de genul ar trebui facute mai des. Nu este singurul anunt cu reclama falsa. Din pacata piata imobiliara se invarte exclusiv in jurul vanzatorului, cumparatorul fiind ignorat total. Sa se creeze o sectiune de comentarii la anunturile imobiliare. Pt ca omul sa isi dea cu parerea asa cum se aplica spre exemplu la orice magazin online. Poate sunt oamenii care au vizionat deja acel imobil si sunt nemultumiti. Numai bine!
0
0
Este limpede ca buna ziua ca a fost o greseala in postarea anuntului. Chiar si un copil si-ar da seama ca descrierea anuntului nu se coreleaza cu pozele. Dar, de la asta si pana la escrocherie, este cale lunga. Insa as pune la indoiala seriozitatea si integritatea celor care scriu astfel de articole. Faptul ca se grabeasc sa arunce cu noroi, fara sa verifice informatiile denota o lipsa de profesionalism.
1
0
Din 2005 tot prostul fara 4 clase a devenit rechin imobiliar, pardon, agent imobiliar. A mai spus cineva aici, de la controlori RARB pana la vanzatori de tigari in gara sau frecatori de aer sarat s au apucat sa prosteasca alti prosti cu comisioane care erau mai mari decat tranzactiile. Ceea ce nimeni nu stie este ca toti nenorocitii astia din tot judetul au vandut foarte ieftin in detrimentul zonei, si uite cum orice prost a devenit propietar pe litoral si kitsch ul din constructii nu se va mai putea schimba NICIODATA. Si nu e vina lor e vina celor care au acceptat preturi de nimic.
11
2
Agent imobiliar? Astia sunt fostii controlori de pe RATC, taximetristi sau interlopi. Nu exista om decent care sa practice meseria asta.
24
2
cime.i prost a cumpere apt in bloc facut pe jisip,cu gaze proaspete de la midia,sau naspa turistii care vin in asemenea locuri,tiganii betonate ca in zabrauti,isi merita soarta!darcind ai bani nemunciti sau defurat,iti permiti.la fel in olimp,trece trenul la nasul prostanilor!
11
1
Bre Nea Tudorica ,vezi ca ti creste nasul ca lui Pinochio.Nu a zis nimeni ca nu este vedere frontala .Uita te mai bine.Poza de PROFIL, e de la imobilul din strada DACIA care nu este finalizat ,iar pozele in speta sunt de la duplex ul din strada Romana finalizat in vara 2019 nu 2020.Sterge poza cu locatia imobilului ca induci lumea in eroare .Tu nu vezi ca asta are acoperis si cealalta ,terasa circulabila ,cum scrie si in anunt .Sau tu esti fachir,mergi pe tigla .Daca esti cinstit ,cum spui,pune in pl mea poza cu exteriorul duplex ului si locatia corecta.
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212