REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În atenția șoferilor din Mangalia: ESCROCII acționează prin metoda Insurance Scam!

În atenția șoferilor din Mangalia: ESCROCII acționează prin metoda Insurance Scam!

Replica API 1 februarie 2020 | 00:00 1695

Drumurile din judeţul Constanța, de multe ori, nu mai prezintă siguranță pentru participanții la trafic și, de multe ori, din cauza pietonilor care se cred mai presus de lege. Mai exact, aceştia se aruncă în faţa maşinilor, ca ulterior să ceară bani pentru a muşamaliza „incidentul”. Anumite persoane susțin, în mediul online, că în oraşul Mangalia există astfel de pericole, în sensul că la trecerile de pietonii sunt indivizi care urmăresc momentul de neatenţie al conducătorilor auto şi le sar în faţă.

Nu mai există nici un dubiu că escrocii au împânzit judeţul Constanţa. Mai exact, aceşti teribiliști, care te pot băga în belea fără să ai vreo vină, profită de momentul de neatenţie al şoferilor, la treceriile de pietoni din oraşul Mangalia, şi sar în fața vehiculelor. Acest fapt este relatat şi de către o femeie pe o reţea de socializare: “Atenţie, şoferi din Mangalia! Există la treceri nişte tipi dubiosi care sar pe trecere când tu ai convingerea că nu ai nici un obstacol si nu eşti pregătit de a pune frână. Dacă îţi ţin frânele şi ai inspiraţia de a gestiona rapid situaţia, se uită la tine zâmbind ca şi când i-ar părea rău că nu l-ai atins. Grijă mare!”, este anunţul din mediul online.

De precizat este faptul că metoda acesta nu ar fi nouă în judeţ, întrucât a mai fost întâlnită şi în anii trecuţi pe bulevardul I.C. Brătianu şi cartierul Henri Coandă, dar şi pe drumul Constanța - Medgidia, în zona Nazarcea.

Trebuie să amintim, de altfel, că metoda “Insurance Scam” este o escrocherie pusă în aplicare de anumiţi indivizi pentru a se alege cu bani într-un mod cât se poate de simplu. Mai exact, o persoană stă pe trotuar şi urmăreşte circulaţia rutieră, arucându-se pe carosabil pentru a se lovi de un autoturism, atunci când acesta se apropie cu viteză redusă, pentru a nu-şi pune viaţa în pericol, normal! Ulterior, aşa-zisa persoană vătămată cere bani şoferului pentru a evita drumurile la Poliţie şi instanţele de judecată.

Liliana IONIȚĂ, L.N.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
uneori sint miba in miba cu un politist care te amendeaza cind tiganul se arunca pe trecere.era in mangalia un prost blond,raducanoiu,ala era bagat in astea.Acum in mangalia,un tigan de la politia locala,radu xxx,amendeaza masinile din alte judete!pe tigani ju.i vede!sint mina in mina!munca e grea ptr tigani si bugetari!pomana pesedeului e tare dulce!jj
0
0
Va agatati de orice spune lumea pe facebook doar ca sa faceti si voi rost de un articol. Slabi
1
2
In parcare la Kaufland au luat o la fuga spre trecere sa dau cu masina peste ei
0
0
Articol " greu" nene, demn de Replica. Angajati idioti cu subiecte pe masura prostiei si incompetentei lor. Astora daca le spui ziaristi, breasla adevarata te-ar scuipa.
1
2
Articolul incepe cu: "Drumurile din jud. Constanta"! In Mangalia, sunt mai multe reclamatii, decit in alte localitati. Nu il mai ridicati pe Fagadau in slavi, ca nu merita decit scirba si dispret.
8
2
Dai peste el Dal dreacu la gunoi cu jegu daca are tupeu sa se arunce in fata masini sa in faca praf.fagabou a distrus orasu
8
0
Eu unu votez PSD
18
9
da fraierilor, asta se poate ptr. ca exista adica s-a inventat asigurarea.Eu, un golan, fiu de tarfa, platesc o suma de bani unuia mai golan ca mine, si pot sa va fut muia latoti ca am asigurare. asa merge sistemul.Slava USA ca ne-ati luminat, asigurat si in kur pupat
3
3
Nu ma intereseaza decat de mine...politia doarme pe ea
5
3
Primaria este escroaca distruge istoria la lupoaica
6
3
Mimi, cum nu! Tocmai soferii versati , care ies f calm din masina , le fut o mama de bataie , si ii lasa lati pe carosabil , sa se invete minte.
18
0
Ia citeste tu mai bine ca se intampla si pe I.C.Bratianu in Palas cu tiganii de la blocul fantoma.Prostule care esti tu prost!
11
8
voi cititi stirea sau doar va place sa aruncati cu c.... in oameni?? scrie clar ca se intampla in MANGALIA si voi in injurati pe Fagadau,el e primar si in C-ta si in Mangalia???
13
10
Ce jigodii de oameni ! Nu are nimeni ac de cojocul lor ?
17
6
Prin 1995, in fata elevilor Liceului Ovidius, fratii George si Marian Catinas, doi batausi din cartier, fara legatura cu liceul, dar care ii terorizau pe elevi, au batut pana la lesin un baiat de clasa a 12-a. L-au umplut de sange. Nimeni nu a intervenit. Cu toate ca erau multi elevi care se laudau cu relatii la machidonii din Piata Chiliei. Nu a fost chemata Ambulanta sau Politia. O profesoara de matematica, Danila Mirela, l-a ajutat si l-a dus acasa. Cu asa ceva se confruntau elevii pe atunci. George Catinas, zis Sarpe, am vazut ca ai copii. Ce ai face daca ar pati asa ceva, nemernicule?
18
3
camera de bord te salveaza. dar cele 1000 de camere promis de kktul de fagabou unde sunt ?
29
8
Adunati de pe jos si la sapun cu ei.
47
0
Sau mai simplu.Camere de luat vederi la fiecare trecere de pietoni.Si pentru siguranta ta ca sofer o camera de bord care nu este foarte scumpa.Chiar daca nu este recunoscuta ca si proba in instanta poate influenta politia sau instanta.Zi buna tuturor
37
1
politia este inexistenta. Camerele nu exista. Locala este...dar e degeaba. Fagadau este un nimeni. Ma mir ca e doar atat in Constanta si nu e mai rau!
30
4
Trecut peste ei ca tiganii nu au voie sa munceste ca le e rau.
57
3
Politia ce pazeste, mai ales ca sunt sesizari in mediul online.Daca mie mi se intampla un astfel de caz, ma dau jos si-l incing ,de automat se ridica si o ia la fuga.Si il astept sa depuna plangere.Nu mai stiu cum sa obtina bani nemunciti leprele societatii.
54
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108