REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
9.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

În cartierul Anadalchioi garajele s-au transformat într-o groapă de gunoi. Video

În cartierul Anadalchioi garajele s-au transformat într-o groapă de gunoi. Video

Replica API 7 iulie 2022 | 16:52 1707

Toți constănțenii au fost afectați de demolarea garajelor din ultimii ani, pentru că bineînțeles că nu mai aveau unde să-și ferească mașinile de diversele condiții externe. Din păcate, zonele cu garaje demolate au avut de suferit de-a lungul anilor. Una dintre ele fiind zona de garaje din spatele cimitirului Anadalchioi, care a ajuns o groapă de gunoi și bălării.

Zona din spatele cimitirului Anadalchioi poate fi transformată cu ușurință într-o parcare pentru locuitorii din blocurile de lângă ea. Ceea ce nu s-a întâmplat. A fost lăsată de izbeliște, să colcăie tot felul de buruieni și animale și chiar o gură de canalizare neacoperită, care fără doar și poate, este un pericol pentru cetățenii cartierului și mai ales pentru copii.

Locuitorii din zonă, exasperați

Locuitorii din zona cimitirului au numai reclamații când vine vorba despre groapa care zace în fața blocului lor. Și bineînțeles că le dăm crezare, pentru că doar ei știu cu ce se confruntă acolo în zonă.

“Nu e bine că nu se rezolvă nimic aici. E praf vara, dacă plouă e mocirlă, și doamne ferește dacă nu ești atent cazi în groapă. Ar trebui să paveze, sau să acopere groapa asta.”, a declarat un constănțean, locuitor în blocul din fața gropii.

“Ar fi bine dacă s-ar face o parcare aici, așa știm că mașinile noastre sunt în siguranță și nu ar exista șanse de pană la cauciucuri. Eu char acum trei săptămâni am făcut pană de la pietrele de aici.”, a declarat o localnică pentru ziarul Replica.

Așadar, cartierul se confruntă cu această problem de câțiva ani și nimeni nu pare să fie interesat de situația în care au fost puși cetățenii. Ei își doresc o parcare, pentru a avea mașinile în siguranță.

Video:

Ariana MANTA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest primar a venit cu ganduri ascunse precum sa distruga orasul.De demolat a demolat toate garajele si multe locuri le a lasat asa fara sa faca parcari in locul lor cum a promis .Orasul l a gaurit pe toate strazile principale ex. Aurel Vlaicu in zona depozit cereale traian nu lucreaza nimeni de atata timp. Din curiozitate stie cineva cand se va asfalta zona ?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468