REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

În ce mizerie de nedescris trăiește Vulpița alături de noul său iubit

În ce mizerie de nedescris trăiește Vulpița alături de noul său iubit

A.F. 11 octombrie 2023 | 00:00 1148

Veronica Stegaru alias Vulpița își trăiește viața la intensitate maximă! După ce s-a despărțit de Viorel Stegaru, din Blăgești (Vaslui – n.r), cu care are doi copii sau 3, căci nici ea nu știe exact cine e tatăl copilului pe care l-a adus pe lume în urmă cu numai câteva luni, simpatica Vero și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat pe nume Cătălin Dumitru, cu care se filmează mai mereu și postează filmulețele pe rețelele sociale.

in ce mizerie de nedescris traieste Vulpita alaturi de noul sau iubitVeronica Stegaru alias Vulpița

Pentru că este foarte ocupată cu noua sa iubire, se pare că Vulpița noastră nu prea mai are timp de curățenie, dacă ar fi să ne uităm în unul dintre clipurile postate pe contul său de socializare. Eh, nici înainte nu excela la acest capitol! 

În clipul postat pe TikTok putem vedea cât de bine știe tânăra să își unduiască trupul și să gesticuleze fiecare cuvânt din versurile unei manele. Însă, simpatica Vero are mare grijă să fie îngrijită pentru noul său partener de viață pentru că din video putem vedea că s-a spălat pe cap. Nu același lucru îl putem spune despre camera în care dorm cei doi, unde e un adevărat dezastru. Haine aruncate pe canapea, dezordine totală. Ce mai contează, doar suntem vedete pe TikTok! 

in ce mizerie de nedescris traieste Vulpita alaturi de noul sau iubitCătălin Dumitru, noul iubit al Vulpiței / foto: Social media

Mamă de trei copii

Veronica Stegaru are trei copii: doi cu Viorel Stegaru, bărbat de care s-a despărțit acum un an și al treilea copil care l-a dat în grija statului, din cauză că nu știe cine este tatăl copilului.

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are. Nu există un tată care să fie indicat de ea și să se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului. A spus clar că nu știe cine este. A dat un nume, două, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul. Sigur nu este Viorel Stegaru, căci aceasta nu mai este împreună cu el de peste un an de zile. El și părinții lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi. Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara”, au declarat persoane care s-au implicat în rezolvarea acestui caz, potrivit vremeanoua.ro, citată de click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468