REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

În CHINA SE POATE! 80% din bolnavii de coronavirus s-au VINDECAT, iar fabricile sunt pe punctul de a se redeschide

În CHINA SE POATE! 80% din bolnavii de coronavirus s-au VINDECAT, iar fabricile sunt pe punctul de a se redeschide

Replica API 12 martie 2020 | 12:56 6396

Vești bune pentru chinezi. După măsurile draconice luate de autorități din cauza coronavirusului, lucrurile par să intre pe făgașul normal.

Fabricile din China vor să îşi reia activitatea după ce au fost închise din cauza COVID-19. Oficialii din Hubei au informat că ar putea renunţa la câteva restricţii de călătorie. Peste 80% din pacienţii cu noul coronavirus din China s-au vindecat şi au fost externaţi, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fiind stat comunist cu legi clare si dure e normal ca e aproape de a opri extinderea virusului ucigas. Si in ROM. comunista la cutremurul din 1977 s-a actionat urgent in forta si tara si-a revenit f. repede. Acum fiind libertate fiecare idiot face cel taie capatana.Tb. sa scrii romane despre faptele criminale facute de salbaticii romani.
5
1
Asta e o mare vrajala
2
3
Bai prostule de la 17.29, aia sunt peste 1 miliard de oameni, dc nu gestionau corect si bine situatia se imbolnaveau jumatate, vezi in Italia ce se intampla.
0
1
Nu mai vorbiti aiurea, in China din cauza incompetentei s-a intervenit foarte tarziu. Doctorii care au semnalat prima data cazurile de infectii cu noul virus au fost arestati. Si e normal sa fie 80 la suta vindecati pentru ca virusul are o rata a mortalitatii de 3-4 la suta.
5
2
Fals ca orice lucru venit din China
7
3
China minte
6
3
O fi China comunista,insa masurile impuse acolo au fost stricte si asta a dus la salvarea nu a partidului comunist,ci a oamenilor. Romanii nu sunt condusi de lideri intelihenti si fermi si in plus au tafnosenia prostilor care se cred destepti,nu vor nici macar sa se spele dracului pe maini si pe corp,sa se opreasca din a scuipa si a da cu mucii pe strada. Sa recunoastem,majoritatea romanilor sunt certati cu cele mai elementare lucruri ce tin de civilizatie,insa au orgoliu imens. In plus,iau in deradere tocmai oamenii cu adevarat pregatiti si dau crezare tuturor cretinopatilor de pe NET.
10
3
trebuie inchise granitele fara discutie
16
4
Informatiile vin stim bine de la autoratile comuniste cine pune botul e prost nu gandeste.Probabil ca in china masurile sunt eficiente pt. ca cei infectati sunt eutanasiati in spitale.Da asta e cea mai eficienta metoda.Din fericire pt. noi nu mai suntem comunisti.Si in iran au fost filmati cand bagau in sac de cadrave un bolnav care nu decedase.Asa eficienta nu avem nevoie.
10
10
asa si? cand se va deschide activitate si vor circula oameni vor reincepe invectarile. china este un stat comunist si ii doare undeva daca mor 1 2 milioane de oameni. economia este colaps si pot si minti de disperare.
5
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272