REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

În Constanța, RESTAURANTELE vor rămâne ÎNCHISE la interior

În Constanța, RESTAURANTELE vor rămâne ÎNCHISE la interior

Replica API 9 ianuarie 2021 | 12:41 5550

Ziua de 14 ianuarie 2021 poate fi considerată ca un nou început pentru reprezentanţii sectorului Horeca din Constanţa, în această zi urmând să se hotărască dacă restaurantele se vor deschide şi la interior. Totul va depinde de analiza efectuată de CJSU (Comitetul Judeţean de Situaţii de Urgenţă) şi de incidenţa ratei de infectare.

Prefectul Silviu Coșa a declarat, pentru ziarul Replica de Constanța, în ce condiții s-ar putea redeschide restaurantele și la interior: ”Știm că toată lumea dorește să se deschidă restaurantele la interior chiar și la 30 din capacitate. Vom putea lua o hotărâre abia după o întrunire a CJSU care probabil că va fi pe data de 12 februarie. Dacă rata incidenței pe județ va fi între 1,5 si 3,00, atunci vom putea deschide restaurantele la interior cu restricțiile care se știu. Dacă nu, vor rămâne în continuare deschise doar terasele. În municipiul Constanța, cel mai probail restaurantele vor rămâne închise la interior.”

Municipiul Constanța a ieșit din carantină la 1 ianuarie

Vă reamintim că municipiul Constanța a ieșit din carantină pe 1 ianuarie 2021, după 42 de zile, după ce, în 20 noiembrie, aceasta a fost instituită din cauza ratei de infectare care era la acel moment de 9,35 de cazuri la mie. În acest moment incidența este de 4,24 cu 1325 de cazuri active, iar pe județ este de 2,91 cu 2239 de cazuri active.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Machedonii care ne conduc! Prostii astia decid destinele noastre! Un Prefect mai prost ca asta nu a avut niciodata Constanta!
0
0
muieeee emi
1
0
masinile de politie trec pe langa barurile arhipline din centru si nici macar nu intorc capul!
4
1
la restaurantele din km5 e un furnicar bot in bot si in bot in loc de masca au sticla, trag aer prin drojdie. zi si noapte muncesc la pahare, gramada, o fac cu pasiune nu ii dezlipesti de bodegi ceva de speriat. cu zecile stau ca mustele betive !
3
0
De vina este PSD-ul
6
0
La ENTOURAGE, este deschis non-stop , se fumeaza , lume puhoi, numai ilegalitati. Ce aveti de gand cu acest focar covid?
7
0
Dar la angajatii care munceau pe 2 lei salariu nu se gindeste catastrofa asta de partid ?
2
3
Chiar asa .Pe Tomis,vis a vis de Filicori , bodega cu perdele rosii si trase cum se numeste ..........afterschool ?
3
0
Sper sa nu se deschida nimic pana in Septembrie! Carciumarii astia cumpara pizza cu 10 ron de la lidl, si ti-o dau tie cu 40 de ron.
10
1
Pai daca carciumarii din C ta nu au cotizat cat trebuie D nului Cosa si D nului Tudorel Ene ,normal ca inca raman inchise!
2
4
Auzi dar in city park este 30% sau in supermarketuri?
2
0
Daca era vorba de altii,imediat se trezeau niste gorobeti sa intrebe de ce nu-si fac cei din HORECA reprofilari,sa se angajeze in alte meserii. Chiar asa,altii sunt indemnati sa faca asta,ospatarii nu pot se sudeze,sa vopseasca,sa care roaba? Cat sunt tineri de ce sa nu faca si altceva decat sa duca farfurii si sa ia ciubuc pentru o mancare proasta si scumpa? E de munca la impadurit,e nevoie de tineri in putere acolo dar si in alte locuri. Si restul,sa invete sa gateasca acasa,e mai ieftin si nici nu stai cu interlopii in incapere,in pericol sa fii talharit,furat.
6
0
in centrul vechi erau intradevar inchise usa era inchisa dar interiorul era plin dar cine sa vada numai pe mine ma vad
5
1
raf pe langa faptul ca latrii aiurea ai si nume de canin
1
4
PERFECT! Safety first ..
10
3
Restaurantele machidonesti adica! Ca altele nu vedem sa existe. Sictir !
25
1
Da sa manance toata lumea acasa. Chiar asa de puturosi au ajuns vietuitoarele de pe pamant?
17
3
sa ii inchida pe aia mici care fenteaza taxele si fac manarii! foarte bine! cat credeai ca iti mai merge asa?
9
2
Pana nu-i termina pe astia cu carciumile mici care au rate la banci, nu deschide nimeni nimic! Rezista doar aia mari, care au si alte afaceri care ii tine la suprafata si cei care sunt proprietari pe spatii. Adica ciorditorii din bugetul de stat, mai exact. Aia de care zici tu Bibi, se chinuie sa nu dea faliment si incearca sa supravietuiasca cumva acestor zile. Din pacate, si anul asta o sa fie aproape la fel ca 2020 pentru Horeca, cu mici exceptii la vara, pe Litoral.
7
2
Sunt si locatii care merg ,,pe blat",se incuie usa si clientii stau inauntru la baute si pacanele.Politia? Mai bine nu intrebam.
22
1
nu v ati saturat ma sa stati la coada la mc si afara la extrablat? sarakiilor
8
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108