REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

În continuare mai multe cartiere din Constanța nu au apă

În continuare mai multe cartiere din Constanța nu au apă

Andreea CONDURACHE 27 noiembrie 2023 | 09:30 1317

Echipele care asigură permanența depun eforturi susținute pentru a reporni sistemele care asigură furnizarea apei potabile, ori de câte ori apar fluctuații de curent. În multe localități se înregistrează căderi totale de tensiune, iar alimentarea cu apă este în continuare întreruptă.

in continuare mai multe cartiere din Constanta nu au apafoto cu rol ilustrativ

Noaptea trecută, s-a întrerupt curentul și la o parte din sursele ce asigură necesarul de apă pentru stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța. Având în vedere că nu se poate asigura tot debitul pentru a funcționa la parametrii de presiune optimi, abonații deserviți (cartierele și zonele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Industrială, Brătianu, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Compozitori, Coiciu, Inel I, Inel II, 1 Mai și Depozite – Halta Traian) au apă la robinete cu presiuni scăzute.

În continuare, din cauza lipsei de energie electrică, sunt afectate de lipsa apei următoarele localități: Biruința, Topraisar, Corbu, Mihail Kogălniceanu (inclusiv aeroportul si zona bazei militare), Valu lui Traian, Cobadin, Viișoara, Ștefan cel Mare, Faclia, Saligny, Negru Vodă, Cotu Văii, Istria, Nuntași, Mihai Viteazu, Vadu Oii, Crișan, Siriu, Crucea, Deleni, Aliman, Comana, Tătaru, Eforie Nord, Independența, Ostrov, Viroaga, Adamclisi, Eforie Sud, Tuzla, Olteni, Ovidiu și Arsa.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RAJA CONSTANTA, veniti sa luati molozul din gardul Cimitirului Uman de pe strada Baba Novac ? Ati construit Statia de pompare si ati pus molozul in gardul cimitirului. Ati construit conducta de canalizare de la blocurile BN la statie si ati pus molozul in gardul cimitirului. Ati construit conducta de canalizare din noul cartier Anadalchioi la statia de pompare si ati depus molozul in gardul cimitirului. Nu va este rusine de Constanta si de constanteni ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468