REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În EFORIE Nord, ca la ȚARĂ!

În EFORIE Nord, ca la ȚARĂ!

Replica API 8 aprilie 2021 | 22:13 2943

Străzile neasfaltate au reprezentat întotdeauna o problemă pentru comunele şi oraşele din România. Strada Cocorului din Eforie Nord este una dintre străzile din Eforie Nord care nu a văzut pic de asfalt, locuitorii de aici plângându-se că îşi strică maşinile dar şi că la orice ploicică sunt năpădiţi de noroaie.

Ne-am distrus maşinile în 2 ani

Unul dintre locuitorii de pe această stradă, care şi-a stabilit domiciliul aici doar de 2 ani, a declarat pentru ziarul Replica de Constanţa: „De doi ani de zile de când locuiesc peste această stradă, nu s-a făcut absolut nimic. Ne-am distrus maşinile în 2 ani, iar când plouă e dezastru. Aproape că nu putem ieşi din case din cauza noroiului. Nu e posibil ca în anul 2021, o stradă, care este la 200 de metri de mare, să nu fie asfaltată. Plătim taxe, plătim impozit, dar trebuie să scoatem noroiul din curţi cu găleata.”

Încă nu s-a votat bugetul în Eforie

Contactat de reporterii Replica pentru un punct de vedere în legătură cu această problemă, primarul din Eforie, Robert Şerban, a declarat: „ Ştim de această stradă, şi nu e singura din oraş. Deocamdată nu putem face nimic pentru că nu s-a votat bugetul pe anul 2021. După ce se va vota, avem în plan şi asfaltările.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari Robert
0
0
de 4 ani sa asfalteze 2 strazi da apoi sa faca ceva bun ptr oras ce sa mai zic de maririle de salari la angajati din primarie date intre iei,pe langa asta domnul primar a mancat si bani de ajutor social nu sau mai facut platit salarile de 2 luni de zile hal de admisitrator avem in orasu asta plin de golani
2
1
Roby va da la cioc fraierilor.
4
1
La Eforie este mai rau decat la tara. Este groaznic iar primarul nu stie sa faca nimic bun pt oras. Rusine.
6
0
platiti de rezisti.Nu de stroe
2
3
Nu mai spuneti ca dl Chitac sta in lux si opulenta la vila de la Eforie. El s a mutat acolo pt ca nu si a permis sa stea la oras la Constanta, asa ca sta la coada vacii din cauza neajunsurilor.
2
2
Cum adica"ca la tara"Eforie sud sau nord nu conteaza,sunt niste sate.
7
2
pai cand ati cumparat acolo, nu s-a vazut drumul ? sau v-a servit-o p-aia cu ,,urmeaza sa,, anul viitor ? retardatii dreaq
4
3
Am incredere in domnul primarul ca va asfalta acele strazi de care depindem cu totii
6
7
CA LA TARA STR GRIVITA ROSIE IE PRAF TOATA DINTR-UN CAP IN ALTU PLINA DE SANTURI GROPI NE ASTUPATE DE MAI BINE DE 5 ANI PRIMARIA NU ISI DA NICIUN INTERES SA ASTUPE SANTURILE GROPILE NOROC CU LOCALNICI CARE STAU PE STRADA SI MAI ARUNCA NISIP PESTE ELE IE DEZASTRU TOTAL IN TOTAL IN TOT ORASUL EFORIE
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108