REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În FALEZĂ NORD, PUTORILE NU vor să MEARGĂ nici măcar un METRU pe JOS, la PLAJĂ

În FALEZĂ NORD, PUTORILE NU vor să MEARGĂ nici măcar un METRU pe JOS, la PLAJĂ

Replica API 30 iulie 2020 | 01:00 4611

Haosul instaurat și care domină litoralul este inimaginabil! Plaja din Faleză Nord, din zona Consilieri, a devenit parcare pe nisip.

Și nu vorbim despre maşinile de aprovizionare ale teraselor, ci despre autoturisme care coboară colina cu case şi blocuri şi parchează direct pe nisip.

Nesimțirea și tupeul șoferilor care au impresia că leșină dacă merg câțiva metri pe jos pare să nu fie observat de autorități care ar trebui să-i taxeze drastic.

Legea prevede că pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.

Degeaba, însă.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai injurati mai tampitilor! UE au dat o gramada de bani sa mareasca plajele si idiotul Fagadau cu gasca lui de prosti si hoti nu au fost in stare sa faca cai de acces civilizate.Oamenii sunt nevoiti sa coboare prin boscheti si bolovani.Prefera sa schimbe borduri ca sa fure bani acum la ultimul tun in loc sa facace trebuie.Turistii va baga bani in buzunar.In afara de navigatori Constanta e un oras de asistati social.
1
0
PUTORI nici nu vor sa plateasca parcarea!!!
0
0
De plaja Reyna de ce nu scrieti nimic??? Ca ala de la Reyna a sapat o scara ilegala in malul de pamant, dar nu in dreptul restaurantului lui, ci un pic mai incolo, si toti idiotii de turisti parcheaza aiurea pe locurile locatarilor, e un dezastru in zona. Autoritatile se fac ca nu vad scara aia ilegala sapata in malul de pamant !!!!!
4
0
PROSTANI CU OPEL !
3
2
Asta e cta fraierilor va pishati pe el de vot nu???
5
0
si la neversea beach este un slinos cu un bmw de buzau care baga masina pe plaja,unu care lua spagi pentru examene si facea balurile ai absolvirile la Univ Ovidius
6
2
Doar prostani cu troace de Opel parcheaza pe plaja.
2
6
La acesti jegosi nu trebuie sa le ridicati masinile ci sa le duceti direct la fier vechi!!! Doar asa se vor civiliza!!!
8
1
Pai tocmai dasta a scris autoarea articolul asta,ca sa nu ajunga si alte fete ca ia caci dupa ce se depune grasinea e greu de dat jos.
4
3
Asa cum obezele diforme nu lasa lingura de la gura. Nu-i asa, Mirele Pascal?
8
4
Politia locala NU face nimic ! Am sunat, am trimis poze....nu se schimba nimic. Plotia Locala este corupta!
13
2
si politia ce face ? amenzi grase ! asa ar trebui, fara suparare.
10
2
amendati toate putorile de acolo fara mila
13
3
Edilii precedenti cit si cel actual nu s-au gindi sa amenajeze o zona costiera verde in spatele careia sa se faca parcari etajate. Faleza dela Varna este un exemplu pozitiv.In schimb cum se gaseste un loc pe faleza se da in construire, exp. capetele strazilor Zorelelor, Ion Ratiu si Renasterii.Constructii urite ce nu se incadreaza in peisajul local si devin un focar de poluare si blocaj rutier.
9
0
Amenzi cacalau si gata. Nu e nevoie sa fie soferul acolo,pui hartiuta sub stergator si omul va avea grija sa-si achite amenda cand are timp.
17
1
Articol aiurea...cand faci 15 beach baruri intr'o zona in care era un cartier de vile unde vreti sa parcheze aia care vin la plaja?....Apele Romane se bucura cand iau banii pe nisip,Primaria pe taxe,cum vreti sa traiasca comerciantii?...din clienti normal....si aia care vin,unde sa puna masina?...
13
3
Numai OPELuri pe plaja aia!
3
13
Amenda plus ridicat masina plus luat carnetul 3 luni.
12
2
problema adevarata e ca nu sunt parcari ,nici la plaja,nici in oras
14
4
domnilor conducatori auto .surprinsi in imagini.....este vina acelor reprezentanti ai autoritatilor care sunt platiti din bani publici sa ia masurile ca astfel de practici sa nu se intample...simplu.
7
1
sai felicitam ca descongestioneaza parcarile etajate ale primariei
19
0
Pe astfel de jeguri i-o fi fatat masa in masina.
12
2
Problema reala nu este ca masinile sunt parcate pe nisip. Alea pleaca si raman vilele construite din bani negri, de asa zisii consilieri. Auzi tu, cartier "La Consilieri"!! Cartierele La Someri sau ala La Muncitori, unde sunt? Tara de hoti! Mergeti la vot!...Am glumit, nu se mai poate face nimic..Sictir!
42
1
asta e constanteanul! chipurile vrea schimbare dar vrea masina in fata scarii! o freaca aiurea in trafic aglomerand inutil soselele, isi cumpara si a2a masina sa vada lumea ca are de unde. Nu avem cu cine! e nevoie de un stapan! tarile cu un stapan, precum turcia, norvegia, spania, thailanda, uk, au cunoscut progrese in civilizatie. democratia asta ipocrita si ieftnia nu ne va duce nicaieri.
28
3
intre saturn si venus,la fel.de fapt peste tot maimutele nu pot sa faca citiva pasi,ca lasa dire ca melcul.Au venit lamare sa se frece cu masina toti taranoii.Stati ba la cules pepeni,porumb,nu vrem sa va vedem!
18
1
cum va permiteti sa numiti asa niste cetateni? puteti fi dati in judecata pentru calomnie!
8
40
Fara discutie ca sunt si putori,dar sunt locuri de parcare amenajate.Ar trebui sa faci articole despre primaria pulii care nu face nimic,ca putorile le educi cu amenzi.Sunt cumva miejii de consilieri deranjati aglomeratie ?
30
1
Ce litoral kitschos, de-a dreptul slinos. Case de sute de mii de euro in contrast cu gunoaie si masini parcate pe plaja. Patetic
39
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108