REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

În GOANA după MĂRȚIȘOARE, șoferii au BLOCAT ORAȘUL

În GOANA după MĂRȚIȘOARE, șoferii au BLOCAT ORAȘUL

Replica API 2 martie 2021 | 23:19 1435

Șoferii din Constanța par să nu se mai facă bine niciodată. Astfel, haosul din parcările marilor centre comerciale nu e nici pe aproape de a se termina prea curând. În weekend, constănțenii au luat cu asalt mall-urile pentru a achiziționa mărțișoarele vestitoare ale primăverii. Chiar dacă au fost ghidați de o cauză nobilă, mulți dintre aceștia au uitat de disciplină și de spiritul civic și au parcat cum și pe unde au apucat, inclusiv în mijlocul străzii, blocând circulația.

Șoferi care parchează neregulamentar se găsesc peste tot, dar unii chiar întrec limitele decenței. Dacă au mașini bune, unele chiar de lux, consideră că au și dreptul de a parca pe unde vor, chiar dacă încalcă legea. Traficul infernal şi parcările la întâmplare reprezintă o problemă veșnică în municipiul de la malul mării. În rândul șoferilor nici nu se mai pune problema de disciplină. Fiecare își face legile proprii.

În parcarea Vivo, fiecare parchează unde vrea

Centrul comercial Vivo Mall de pe bulevardul Aurel Vlaicu dispune de extrem de multe locuri de parcare, însă, serile trecute, unii „șmekeri” au ales să îi doară în cot de lege și de bunul șimț şi și-au lăsat mașinile la voia întâmplării.

Cel mai probabil, dacă s-ar înăspri controalele, astfel de specimene s-ar gândi de două ori înainte să încalce legea şi regulile de bun simţ.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lu astia le trebuie furaje!
2
0
Actualii soferi de Haudi sunt fostii soferi de BMW... Acum Haudi e marca preferata a manelistilor.
2
0
Ce frumos este opelul ala frumos din misloc
2
0
si cateva masini parcate aiurea in parcarea unui mall inseamna oras blocat? ziaristi de doi lei ce sunteti
4
1
Este proprietate privata. Nu iti convine nu te duci.
7
2
Dar oare o sa ne revenim. Ieri am trec ut prin zona Casei de Cultura pe linga vinzatoarele de flori si am vazut dobitoci care au blocat bulevardul pe toate benzile cu directia de mers spre gara.Asa de prostio sunt unii ca ar merge le toaletele din localuri cu masina.
5
0
Caat de handicapati suntem
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367