REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

În JUDEȚUL Constanța, PREZENȚA la învățământul ONLINE a fost MARE

În JUDEȚUL Constanța, PREZENȚA la învățământul ONLINE a fost MARE

Replica API 12 ianuarie 2021 | 10:39 2178

Încheierea primului semestru școlar se apropie cu repeziciune și odată cu el se va vedea și cât de mult succes a avut învățământul online. Inspectorul școlar general Sorin Mihai a trecut în revistă acest ”zbuciumat” semestru din pandemie care nu a fost totuși un fiasco total, prezența elevilor la cursuri fiind una destul de mare.

Sorin Mihai

Dat fiind lipsa acută de dispozitive de pe care elevii să poată participa la învățământul online, reporterul Replica de Constanța l-a întrebat pe Sorin Mihai de prezența pe județ a elevilor: ” Prezența a fost una deosebit de bună, astfel că, conform raportărilor instituțiilor de învățământ din aproximativ 80.000 de elevi doar 213 nu au frecventat cursurile online. Nu mai puțin de 5689 de tablete au ajuns la copii fără posibilități din tot județul astfel că și ei au putut participa la învățământul online. În privința celor care totuși nu au putut participa, vom vedem ce se va putea face, cum vor putea recupera materia pierdută.” a declarat pentru ziarul Replica de Constanța, Sorin Mihai, inspector școlar general.

Școala va începe fizic când toată lumea va fi în siguranță

În privința începerii școlii din al doilea semestru, Sorin Mihai a fost categoric: ”Eu mi-aș dori să putem începe școala încă din semestrul 2, însă eu zic să îi lăsăm pe care se pricep, medicii și epidemiologii, să hotărască când vom putea veni fizic în școli. În privința evaluărilor naționale, cred că acestea s-ar putea desfășura la fel ca anul trecut.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viitorul Romanaiei! Vor fi mult mai prosti ca voi cei care conduceti acum,pentru ca asa ii vreti.Cu scoli gen profesionala dar nu vor avea unde sa munceasca.Fara locuri de munca.Sclavi la patroni fara a fi platiti sau platiti pt 240 de ore pe luna cu salarii minime sau fara carti de munca, concedii,fara servicii de sanatate,muriti netratati.Sclavi la negru,capsunari.Generatia fara niciun viitor.Generatia din ultimii 15 -20 de ani cu analfabeti cu diplome la 7 facultati.Cremele curului au boracii afara la studii,la Londra ca ma-sa este medic etc.Emigrati,aici nu aveti niciun viitor.
2
0
Nu ai avut nici un merit!
5
0
Vai de mama ei de scoala online!
8
2
Terminati naibii cu tampenia asta. Cu toata bunavointa profesorilor si a parintilor scoala online este fix zero. Desi nu exista niciun fel de studii stiintifice s-a observat ca, copiii nici nu fac boala, nici nu o transmit. Deschideti scolile nenorocitilor. Si lasati placa aia cu sa se vaccineze profesorii. Ca si ei ar putea spune la fel ca nu primesc in scoli copii ai caror parinti nu sunt vaccinati. Nu mai invrajbiti categorii sociale unii impotriva altora atata vreme cum, asa cum am spus, nu exista nici macar un studiu care sa arate ca un copil face boala si o poate transmite.
9
1
Vraiste este....pardaf, din alta lume
6
0
ptr ca altfel copiii ar fi primit absenta si ar fi fost mustrati,nu conteaza ca se chinuie pe un telefon....
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212