REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În loc să aștepte PENSIA, o FEMEIE făcea CONTRABANDĂ cu ȚIGĂRI

În loc să aștepte PENSIA, o FEMEIE făcea CONTRABANDĂ cu ȚIGĂRI

Replica API 1 iulie 2020 | 13:36 2653

La vârsta la care trebuia să își aștepte liniștită pensia acasă, o vârstnică de 74 de ani s-a gândit să își rotunjească veniturile făcând contrabandă cu țigări. Astfel, la domiciliul acestea s-au găsit 300 de pachete de țigări, fără timbre de accizare, pe care aceasta a recunoscut că intenționa să le comercializeze.

Cum s-au desfășurat faptele

Conform rechizitoriului, organele de poliție, în urma unei legitimări a unei persoane, au constat că acesta a avut asupra lui 2 pachete de țigări ”Marble”, pachete de țigări care nu avea timbre de accizare, provenite din infracțiunea de contrabandă, despre proveniența cărora a declarat că în urmă cu câteva minute

le-a cumpărat de la o femeie care locuia în localitate și că nu putea indica adresa acesteia, dar despre care a precizat că o poate localiza.

Inculpata este cunoscută ca vânzătoare de țigări de contraband

În urma descinderii la locația indicate, organele de poliție judiciară au constatat că locuința aparține lui M.I., care este cunoscută că vinde țigări de contrabandă, diferite mărci, activitate desfășurată de aceasta în mod constant și permanent, care îmbrăca forma unei activități comerciale. Polițiștii au identificat 300 de pachete de țigări, fără timbre de accizare, provenite din infracțiunea de contrabandă.

Inculpata și-a recunoscut fapta

În fața instanței de judecată, inculpata M.I. a recunoscut fapta pentru care este cercetată, solicitând să fie judecată doar în baza probelor administrate în cursul urmăririi penale. Instanța a luat în considerare și faptul că inculpata are 74 de ani, este văduvă, pensionară și are o stare de sănătate precară.

Instanța a decis condamnarea inculpatei la 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă prin deținerea și comercializarea de bunuri care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este ala care crede ca babeta facea trafic cu tigari...era doar depozit pt alti destepti
0
0
dati arme la popor ca sa omoram odata pentru totdeauna aceasta etnie nenorocita! mergem dupa ei si prin europa, u.s.a. si mexic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
0
asta pute si-n KUR a mahorca..cei ce-o laudati,va doresc sa aveti si voi la usa voastra,asemenea pramatie de hoarca ... si sa va afume precum suncile ..bafta...
4
0
Toata stima pentru tanti!!!
0
1
Atentie..........prind papagali pa doua picioare sa le jumulesc pufu sa-l vand la contrabanda.Numa oferte serioase.
2
0
vind tigancile tigari in mangalia str ion creanga,blc5apt 3,,de 20 de ani!nimeni nu le vede.Dar scandalul facut in fiecare noapte,incepe sedinta tiganeadca la parter,in spatele blocului,la ora 22.30cind vine tiganul sa colecteze banii de tigari,o aud yrei blocuri! nimeni nu doarme pina nu vor tigancile,caci ele sint satule de somn toata ziua,n.au muncit o zi in toata viata. e bine in romania!
7
0
2 ani? dar ce a facut atat de grav? de hotii aia mari nici nu va atingeti, Elena Udrea se plimba zilele trecute pe plaja
11
0
Cine a zis ca nu astepta pensia in timp ce facea niste bani in plus?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108