REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

În magazinul Pull&Bear din Vivo, un preţ la raft, altul la casă!

În magazinul Pull&Bear din Vivo, un preţ la raft, altul la casă!

Replica API 7 iulie 2018 | 00:37 745

Nu toată lumea e fericită în mall-urile din Constanţa: ba se desprinde câte o bucată de tavan, ba se „umflă” preţul de la raft la casă – depinde ce „noroc” ai. Problema etichetării greşite a produselor la raft nu este o noutate în magazinele din City Mall sau de la Vivo. Clienţii au mai reclamat astfel de situaţii – izolate, ce-i drept, însă neplăcute din cale-afară pentru cei care se confruntă cu ele. Asta mai cu seamă dacă dau nas în nas şi cu angajaţi cu atitudine „superioară”, de parcă magazinul le-ar aparţine.

Cel mai recent exemplu îl avem de vineri, de la magazinul Pull&Bear din complexul comercial Vivo, unde o constănţeancă a dorit să cumpere o pereche de pantofi sport. „Am cumpărat o pereche de pantaloni, iar pantofii în cauză se asortau perfect. La raft preţul era 79.99, scria că e redus, iar când am ajuns la casă mi-au spus că e 99.99 lei. Bun, asta era. Doar că am constatat că are un mic defect. Însă, discutând, chiar nu mi-a plăcut atitudinea responsabilei din magazin.

M-am mai uitat la raft, am văzut şi alte preţuri pentru acelaşi produs, iar într-un final am renunţat. Sunt neprofesionişti, nu ştiu să se poarte cu clienţii şi, până la urmă, te fac să te simţi şi aiurea că ai luat un pantof de la raft văzând că are un anumit preţ, dar în realitate el e mai scump. Adică, nu e normal să se comporte dispreţuitor dacă ‘îndrăzneşti’ să comentezi că nu este în regulă situaţia”, a declarat constănţeanca.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luati masuri, apelati la autoritati, nu plangeti pe fb.
2
0
Asa este si la cascaval la profi din tomis II. Intr-un timp se potolisera acum cred ca iar s-a schimbat sefa de magazin si ii este foame rau, nu-i ajunge salariu si atenteaza ca ultima parazita la munca altora.
3
0
Asa va trebuie daca cumparati toale din toate magazinele pulii de asa zise fite!!!
8
0
...probabil era fake ...
5
0
Am cumparat o camasa cu eticheta redusa la 39.99 lei iar la casa am achitat 99.99 lei..era cadou si era perfecta asa ca am cumparat.o..... dupa 2 spalari s.a decolorat de zici ca a fost vopsita cu carioca.... nu mai calc pe la ei
9
0
manageriat de proasta calitate! Daca clienta ar fi cumparat mai multe produse probabil ca nici nu sesiza aceasta neregula! De prost gust ceea ce au facut. Trebuie sa isi asume preturile pe care le afiseaza la raft, chiar si din neatentie. Dispretuitor!
13
1
Te ai uitat la pretul de pe pantof, acolo este 99... Lei si tu faci reportajul asta....pe cine sa crezi , care este adevarul?? Hai sa fim corecti. Uitativa in poza si vedeti amanuntul si dupa scri.
4
0
Conform prevederilor legale este obligat sa va vanda produsul cu pretul afisat la raft. Asadar daca pretul afisat era 79 euro , acest pret trebuia incasat.
4
4
He he he trebuia sa fie ceva nasol si la viva dar macar nu iti cade tavanul in cap .he he he
10
0
Si ? Cei de la ANPC ce i-au zis ? .. Cum, nu a sunat ? Doar plange pe net ? Suprinzator dom'le cum de asa ceva se intampla in Constanta, cand toata lumea bate-n taste pe Facebook. Dar de facut ceva real, mai greu. Imi e sila de oamenii astia. Daca tot nu iei masuri reale, taci si inghite. La asta te pricepi. Dar sa nu te miri cand o sa se intample iar
7
3
si credeti ca e singurul?
11
0
Ce ne miram??? O mare mizerie tot omul....eu ii scuipam in fata!
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367