REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

În maximum 2 luni, fostul RAEDPP dispare și va fi „înghițit“ de Confort Urban. Video

În maximum 2 luni, fostul RAEDPP dispare și va fi „înghițit“ de Confort Urban. Video

Victor ROTARU 24 februarie 2024 | 00:00 3309

În luna decembrie a anului 2023, în cadrul Consiliului Local Constanța, a fost votat un proiect care aproba fuziunea prin absorbție între societatea Confort Urban S.R.L în calitate de societate absorbantă și societatea Administrația Fondului Imobiliar Constanța S.R.L în calitate de societate absorbită, inițiatorul proiectului fiind Vergil Chiţac. Aflat în studioul Replica, joi, 22 februarie, primarul municipiului Constanța a transmis faptul că în următoarele 2 luni ar trebui să se realizeze fuziunea, explicând și ce a condus la această procedură.

in maximum 2 luni, fostul RAEDPP dispare si va fi „inghitit“ de Confort Urban. VideoAdministrația Fondului Imobiliar și Confort Urban

La finalul anului 2023, pe 28 decembrie, a fost votat proiectul de hotărâre numărul 622/2023, privind aprobarea absorbției între societatea Confort Urban, în calitate de societate absorbantă, și societatea Administrația Fondului Imobiliar Constanța (fosta RAEDPP), în calitate de societate absorbită. 

Chițac: Am demis tot Consiliul de Administrație

Aflat în studioul Replica de Constanța, joi, 22 februarie, Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, a explicat de ce a demis tot Consiliul de Administrație al RAEDPP în 2021: „Mai durează puțin. Sunt la Registrul Comerțului, niște etape pe care le parcurgem. Această fuziune ar însemna să fie o singură companie. Am fost nemulțumit de RAEDPP, care era Regie, (n.red. Administrația Fondului Imobiliar) și de care am fost nemulțumit complet, Confort Urban este o societate comercială. Nu putea fuziona o regie cu o societate comercială. Ei erau Regie după ordonanța 109 corporatistă din 2011, aveau Consiliu de Administrație, aveau director selectat, ca și cum ar fi corporatiști pe criterii, și la un moment dat, în 2021, le-am spus să-mi dea planul de administrare să mă uit peste el și ei nu aveau plan de administrare. Adică ce face Consiliul de Administrație? Administrează. Ce administrează? Dați-mi planul de administrare, și nu aveau plan de administrare. Nu am putut să trec peste chestia asta și am demis tot Consiliul de Administrație, și pe Directorul General, am numit provizorii, am transformat-o în societate comercială din regie, și acum, două societăți comerciale AFI și cu Confort Urban, pot fuziona într-una singură - este fuziune prin absorbție.” 

in maximum 2 luni, fostul RAEDPP dispare si va fi „inghitit“ de Confort Urban. VideoVergil Chițac

Trebuie să ne mai gândim cum se va numi, una din ele două. Va fi un singur Consiliu de Administrație, în loc de două, și compania va fi mai mare. Noua companie va decide câți angajați vor fi preluați din vechile companii, dacă vor fi toți, dacă nu, nu pot să spun eu asta. Este o societate comercială și trebuie să-și facă treaba. Procedura de fuziune prin absorbție nu cred că mai durează mai mult de 2 luni. E o nouă companie. Lucrurile sunt blocate pe acolo momentan pentru că este o incertitudine în momentul de față.” a încheiat primarul Vergil Chițac.  

Video:


 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce nu face el pentru subordononatele lui preferate! Nea T*o se întoarce roata sa nu uiți
8
0
A primit cadoul, i a sarit randul la casa, dar a înființat un serviciu special pentru ea si a pus o sefa + spor. Muuulti bani pentru una care e 0 profesional.
7
0
A dat la multe servici și posturi trăiască domnul Director ! Teule,nuti era feblețea ta de la raedpp ținem minte toți ca îți pregătea prânzul ca sclava izaura și îți pupa usa de la birou la secunda
7
2
Nu i-a dat casa lu E Enache dar i-a înființat serviciu sa nu si piarda functia. Si uite asa ia Elena bani multi si de fapt ea nu face nimic
8
0
Tot ce vreau eu fac! Când vreau și unde vreau și cu cine vreau! Câinii latră Ursu merge! Voi ma vorbiți de rau! Eu fac doar cu faptele
1
1
Lasă pupatul în c*r,te-a pupat Emona și încă câteva mandre preferate la birou! Apropo cu garsoniera aia a lu Elena enache se mai aude ceva? Ai primit cadoul de la tine? Sa te pupe în c*r alea de le-ai angajat în AFI și Urbn Comfor și primăria Ct alea sa e pupe, noi plebea nu prea avem de ce s ate pupam în c*r, ca nu prea ai făcut ceva pt oraș
8
0
I a demis si a numit altii
0
0
Va dau o mui e la toti care ma muscati de gaoz
0
1
De ce va apuca toate proiectele și miile de studii pe care le plătiți cu mii de euro aiurea ca oricum nu aveți bani sa le executați ??? Ce s a întâmplat cu studiul pentru praduirea piețelor unirii tomis 3 și ciresica pe care ați plătit 10000 de suro ???? Nimic !!! Ați vrut sa le prăduiti ! Da asa studiu minunat mai rar ! Alo !!!DNA DORMITI IN FRONT !!!!
3
0
Bine ati face domnule primar daca mai curatati si primaria pe care o conduceti. In invincibila si inutila Directia Generala Politia Locala exista un politist local Olteanu Valeriu emanat din prapaditul de Palazu Mare. Acest individ iti da amenda pentru firele de iarba care iti cresc in teren. Ma nenorocitule, ii lasi pe amaratii de cetateni fara pensii si fara salarii pentru niste fire de iarba ? Nu ti-e rusine deloc ? Iarba care creste pe nisipul plajei din Mamaia nu o vezi ? Dar gardurile de protectie de pe plaja facute praf nu le vezi ? Iti place stuful de la gardul rupt, si imprastiat de furtuna peste tot, si stalpii strambi ? Pe Apele-Romane nu poti sa o amendezi ? De ce ? Ai lista cu firmele si regiile din Constanta interzise la amenzi ?
4
0
Domnule primar mai demiteti si alti functionari publici. In Directia Generala de Urbanism din cadrul Primariei municipiului Constanta, isi face veacul si babeta SZABO CRISTINA. Aceasta inutila functionara ajunsa la varsta dinozaurilor si care nu pleaca la pensie, continua sa debiteze raspunsuri inutile, fara continut si forma, catre cetatenii municipiului Constanta. Domnule primar Chitac, nu mai tineti in institutia pe care o conduceti astfel de rapandule expirate. Dati-o afara si aduceti tineri competenti care sa isi asume ce scriu pe hartie.
4
1
vergil atotstiutorul! a dormit in piata chiliei, la margina patului.
0
1
A plecat Ovanesian acum fac ce vreau cu amirali ca nu l duce capu
6
2
Lasă ne!Lasă ne!Lasă ne!!!
6
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436