REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

În Ovidiu se construieşte un sens giratoriu nou

În Ovidiu se construieşte un sens giratoriu nou

Replica API 23 noiembrie 2015 | 00:40 462

Poziţionat la intersecţia DN 2A cu strada Poienii

Poziţionat la intersecţia DN 2A cu strada Poienii

În oraşul Ovidiu au fost demarate acum câteva zile lucrările pentru un nou sens giratoriu. Acesta va fi poziţionat la intersecţia DN 2A cu strada Poienii. Purtătorul de cuvânt al Primăriei, George Drăgan, aproximează că lucrările se vor finaliza săptămâna viitoare.

Noul sens giratoriu este binevenit în oraş, însă cetăţenii semnalează că sunt nemulţumiţi de situaţia drumului naţional, la intersecţie cu strada Castanilor, unde, spun ei, „sunt nevoiţi” să taie linia continuă! Frecvent, şoferii care vin dinspre Constanţa şi vor să vireze la stânga pe strada Castanilor taie linia dublă continuă, fiind de multe ori prinşi „în acţiune” de poliţiştii de la Rutieră.

De asemenea, şi pietonii sfidează legea traversând în acelaşi loc, unde nu există trecere de pietoni. Conform purtătorului de cuvânt al Primăriei Ovidiu, George Drăgan, nu se poate face nici linie discontinuă şi nici trecere de pietoni în zonă, fără a exista aviz de la Compania Naţională de Drumuri şi Poduri şi de la Poliţia Rutieră Constanţa.

„Tot ce ţine de şoseaua naţională nu ţine de deciziile noastre. Deciziile le ia CNADNR care are nevoie de aviz de la Poliţia Rutieră. Nu se poate face nici linie discontinuă şi nici trecere de pietoni din cauza pantei de pe strada Castanilor. Vizibilitatea nu permite”, a declarat George Drăgan. Însă, tot Drăgan a admis că cetăţenii au făcut numeroase sesizări cu privire la acest aspect, însă de fiecare dată li s-a explicat care este situaţia.

Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108