REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

În PARCAREA de la VIVO, ca-n JUNGLĂ. Nimeni NU mai respectă nicio LEGE

În PARCAREA de la VIVO, ca-n JUNGLĂ. Nimeni NU mai respectă nicio LEGE

Replica API 16 septembrie 2020 | 02:08 2705

Șoferii care parcheazăneregulamentar se găsesc peste tot, însă unii chiar întrec limitele decenței. Dacă au maşini bune, consideră că au şi dreptul să parcheze unde vor muşchii lor, chiar dacă încalcă legea. Dar, ne-am obişnuit, atâta nesimţire şi astfel de specimene doar la Constanţa întâlnim. De ce? Pentru că aici, fiecare face ce vrea şi cum vrea.

Cum este cazul individului musculos din imagini care, fără doar şi poate, dă dovadă de lipsă acută de educaţie şi de cei 7 ani de acasă, de parcă ar fi crescut în junglă. Vrăjit, probabil, de farmecele blondei de lângă el, a ratat parcarea de la Vivo şi şi-a proptit autoturismul Audi fix la intrarea în mall.

Oare, ce-o fi fost în mintea lui? Cum îşi permite să sfideze regulile de circulaţie fără nicio jenă şi fără să-i pese de ceilalţi conducători auto? Dar cine i-o fi pus carnetul în mână?

Mitocănie servită zilnic la Constanţa

Din păcate, astfel de mostre de mitocănie ne sunt servite zilnic şi la orice pas, şoferii sfidând, înainte de toate, cea mai importantă regulă din societate, regula bunului simţ.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
UN PESTE SI ZDREANTA NOASTRA!
4
0
Te doare cacatul...
0
0
are gleznutze maaa voi nu vedeti?
0
0
Cat costa doamne si e pe publi?
2
0
Intr-adevar este un articol demn de prima pagina, cred ca se incadreaza la categoria "Ancheta jurnalistica". Felicitari reporterului de investigatie pentru promptitudine. Jurnalism de inalta calitate !
4
0
Daca sar dezvolta si creieri celor care trag de fiare , ce bine ar fii . Din pacate , nu se intampla asta si in constanta sunt foarte vizibili . Ce sa mai , neamuri proaste . Faptu ca are muschi , nu este o problema . In zilele noastre muschi nu mai fac mare lucru .
5
0
ar fi culmea dupa capul tau. Dupa lege, sint parcari publice.
1
3
Nimeni? Vorbiti pentru voi, Replica! E o placere pentru mine sa parchez la linie mai ales ca am camera de-aia pe spate la masina si ma asista la parcare. Sigur au si martalogii astia cu masinile lor de lux asa ceva dar sunt tarani...
3
0
Ar fi culmea ca politia sa faca ordine in parcarile private , hai sa fim seriosi !
12
0
Ce fac analfabetii de la politia locala?Ordine la mac.Ce dobitoci
6
1
fagadau a facut blat cu chitac - iesiti la vot ca daca nu urmeaza inca 4 ani de praduiala
4
6
de prostani cu OPEL ce ziceti????????
5
4
Marca Haudi e marca preferata a manelistilor.
7
1
Unde e ala cu Opelul? Hai ca nu cred ca te-ai vindecat te asteptam
5
1
Pai politia locala unde este ???nu are tupeu sa se lege de ei ?comunitarii stau la panda sa prinda cate o femei cu copil sau un amarat de mos care a parcat "neregulamentar". Am sunat la pol comunitara ca blocase unul cu "o balena "de Mercedes,intrarea in cartier ,undeva prin t NORD.cand au auzit ce masina si nr de inmatriculare au amutit .cred ca era un bashtan.AM sunat la ora 12 si ma suna un garcea la ora 17 . "nu e domle nici o masina aici ."mars la kkt bai mizerie ....am sunat la 12 si tu dupa 5 ore imi spui ca nu i nimeni acolo..da...din Cta adunate ..rasul lumii .
8
1
Cum sa vorbesti de eitca si moralitate intr-o tara in care, tot media, ridica osanale incultilor, agramatilor si analfabetilor. Prezentati toate scursurile societatii ca pe niste ilustri mentori. Toate prostituatele si infractorii, toti hotii si lichelele sunt in lumina reflectoarelor prezentandu-i ca pe favorizatii sortii.
18
1
Marcajele si indicatoarele rutiere la vivo sunt deteriorate si foarte greu vizibile incat pun in pericol siguranta oamenilor. In special la intrare si iesire.Ar trebui controlati si sanctionati.
11
1
pe aia cu audi lasati.i in pace.Sint lobotomizati si tarani colectivizati cam 90%din ei.Majoritatea conduc niste coji poluante,dar bine vopsite. vedeti ca e in parcareade la jumbo un gipsan care vinde,cica,parfumuri furate din ...oriunde.Ba frate,i.am zisspune si tu ca sint facaturi,se vind cu 50..80 lei,dar el cauta neaparat fraiericare sa.l creada ca sint originale si cerea 250 lei.Cauta,i.am zis,apamaerul si fraierul sint peste tot!
9
4
vine dreptatea divina, pe dn1 spre munte cu blonda, pac pac viteza, depasire, si sub tir. si noi o sa dansam si ne pisam pe mormantul lui.
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367